keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Step-by-step värikäs meikki

 Heippa! Tänään vuorossa meikkipostaus, jossa näette vaihe vaiheelta miten meikin tein. Ainakin suurinpiirtein, osa kuvista oli vaan julkaisukelvottomia :D. Tämä ei ole mikään perinteinen arkimeikki, vaan halusin tehdä jonkun värikkään ja näyttävän lookin ja nämä värisävyt on olleet mielessä jo pitkään. Valotus on myös kovin huono, pahoittelut siitä. Yritän löytää seuraavaan tutoriaaliin paremman meikkaus/kuvaus paikan, jos saisi vaikka luonnonvaloa vähän. 
Ajattelin myös ensi kerralla tehdä tutoriaalin silmämeikkiin kuvakollaasina, eli kokoan yhteen kuvaan kaikki vaiheet pikkukuvina. Kertokaahan onko se mielestänne selkeämpi kuin tällainen kaikki kuvat peräkkäin järjestely. Ainakin postauksesta tulee silloin huomattavasti lyhyempi ja näkee nopeammin miten meikki on tehty. No palataan siihen sitten seuraavassa tutossa, nyt asiaan;


1. Aloitin pohjustamalla kasvot ja levittämällä päälle meikkivoiteen beautyblenderillä. Meikkivoiteen päälle peiteaine kuvassa näkyviin kohtiin ja häivyttelin kunnolla. Kiinnitin meikkivoiteen ja peiteaineen puuterilla, lisäsin aurinkopuuterin, poskipunan ja korostukset poskipäille.


2. Pohjustin luomet Urban Decayn primer potionilla luodakseni pysyvän ja tasaisen pohjan luomiväreille.3. Luomivakoon häivytin vaaleaa ruskeaa luomiväriä kiinnittämään pohjustuksen ja toimimaan häivytysapuna muille sävyille. Käytin Sigman isoa häivytyssivellintä.4. Tummensin luomivakoa ja silmän ulkonurkkaa mattaisella ruskealla luomivärillä. Käytin tähän kylmän sävyistä ruskeaa Paeselta, sävy kashmir. Sisänurkan jätin vielä paljaaksi.5. Taputtelin silmän sisä- ja ulkonurkkaan pinkkiä luomivärikynää pohjustamaan tulevia luomivärejä. Keskelle laitoin sinistä kajaalia, mutta tässä voisi hyvin käyttää mitä tahansa voidemaista luomiväriä tai pohjustajaa. Häivyttelin reunoja hieman luomivakoon ja pehmensin sävyjen rajoja. 6. Pinkin päälle pinkkiä, sinisen päälle sinistä. Lisäilin sävyjä ja häivyttelin rajoja kunnes sain haluamani lopputuloksen. Muista häivyttää kunnolla pinkin ja sinisen rajaa. Yhdistin pinkillä ulko- ja sisänurkan niin, että sininen sävy jäi aivan keskelle.


7. Taputtelin koko liikkuvalle luomelle lilaa glitteriä tuomaan säihkettä katseeseen. 


8. Alaluomelle häivyttelin samaa Paesen ruskeaa luomiväriä ja vesirajalle taupen sävyistä kajaalia.


9. Aivan silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle taputtelin voidemaista hyvin kimaltelevaa luomiväriä. Tämän tilalla voi halutessaan käyttää vähän mattaisempaakin vaaleaa luomiväriä.


10. Tein siipirajaukset mustalla nestemäisellä eyelinerilla, aivan sisänurkasta alkaen. Eyelinerin kuivuessa tein kulmat valmiiksi kulmakynällä. 


11. Lisäsin rajauksen päälle vielä hieman glittereyelineria, koska säihkettä ei vaan ollut tarpeeksi ;). Tämän vaiheen voi jättää tekemättä!


12. Lopuksi vielä ripsiväri ja irtoripset ja silmämeikki on valmis!13. Huulet rajasin pinkillä huultenrajauskynällä ja päälle Ofran lilaa nestemäistä huulipunaa.

 Mitä pidätte valmiista meikistä?

Meikissä käytetyt tuotteet:
Love, M

10 kommenttia:

 1. Jospa näillä ohjeilla onnistuisin :) Tosellakin, ihanan värikäs meikki. Tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kannattaa vaan rohkeasti kokeilla väreillä leikkimistä, usein lopputulos on tosi kiva!

   Poista
 2. Ihanan värikäs meikki, tulee ihan vappu mieleen :) Mistä muuten tilaat Urban Decayta? Omalla hankintalistalla on pitkään ollut Naked-paletti ja Primer Potion mutta en meinaa löytää niitä mistään nettikaupasta :/

  http://ewelsworldofmetalandkittens.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tilaan UD:tä lähinnä Feeluniquelta, sieltä saa muuten valitsemastaan brändistä aina -10% kun liittyy siihen members juttuun, vinkkinä ;). Ja siellä on näin kesäisin ollut myös hyvät UD alet, nämäkin on molemmat viime kesän alelöytöjä!
   Urban Decay on tulossa myös Suomeen Sokos tavarataloihin ja Emotioneihin elokuussa!

   Poista
 3. Todella upea meikki!:) Musta ois helpompi katsella ehkä kollaasina,mutta kumpikin käy.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi kerralla tarkoitus kokeilla kollaasia jos vaan löydän jonkun kätevän tavan tehdä niitä ;).

   Poista
 4. Ihana meikki! Kiva kun laitoit ohjeistuksen, niin täälläkin saattaisi joskus onnistua luomiväri :)

  VastaaPoista
 5. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

  http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...