perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesäkuun livbox

Taas se aika kuukaudesta, nimittäin livbox aika! Eilen tuli saapumisilmoitus, että boxini on noudettavissa smartpostista. Se oli jo ensimmäinen iloinen yllätys, sillä tuntuu, että viime kuukausina boxia on saanut odottaa todella pitkään. Kipaisin tietysti heti noutamaan omani ja pakko sanoa, että tälläkertaa olin muutenkin positiivisesti yllättynyt boxista ja sen sisällöstä. Okei, olihan boxissa tälläkin kertaa muutama vähän ihmetystä herättävä tuote ja paljon samaa kuin edellisissä, mutta olin kuitenkin tyytyväinen kokonaisuuteen. 

                  

                  

Teemaväri oli kesäkuussa kaunis vaaleansininen ja teemana lomailu, "mökille vai Madeiralle?". Kesäkuun boxissa oli kuusi listattua tuotetta ja näiden lisäksi vielä kaksi ylimääräistä extratuotetta, joista ei ollut esittelyä kortissa.


Tässä vielä kaikki tuotteet laatikossaan. Boxi oli tälläkertaa normaalia pidempi, johtuen varmaankin tuosta hammasharjasta. Tuotteita oli paljon ja mukana oli kuusi täysikokoista tuotetta!

                  

Ensimmäisenä käteeni tarttui Rexona maximum protection confidence antiperspirantti. Tuote on voidemainen ja sen luvataan antavan jatkuvaa suojaa liiallista hikoilua vastaan. Kiva tuote kesäksi jos hikoilee paljon ja tykkäsin siitä, että tämä ei ollut mikään ihan tavallinen roll-on. Ainoana miinuksena se, että boxista tuli juuri kuukausi tai kaksi sitten Doven roll-on deodorantti, joten toistoa. Tästä kyllä tykkään enemmän kuin siitä. Ovh. 9,90€ ja tämä siis täysikokoinen.

                  

Seuraavana Kubiss London merkin kivipuuteri, joka on toinen boxin meikkituotteista. Tästä en ollut niin innoissani, vaikka yleensä meikkituotteet ovat boxien lemppareita. Kubiss ei vaan merkkinä säväytä, en kaipaa livboxiin näitä halpismeikkejä. Purkki on kovaa muovia, joka saattaa haljeta helposti. Tuote itsessään vaikutti ihan kohtalaiselta puuterilta, mutta tämän haju oli todella vastenmielinen. Ovh. 3,95€ (kaikki kubiss meikit) ja tämä myös täysikokoinen. 

                  

Kolmantena tuotteena boxistani löytyi Bernard Cassieren sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi. Tätä kokeilen innoissani, sillä bernard cassiere tuotteet ovat aina olleet todella hyviä. Aikaisemmin boxista on tullut suklaakuorinta ja mustikkanaamio, molemmat olivat aivan ihania, joten myös tälle on kovat odotukset. Ainoana miinuksena tämä on tarkoitettu seka- tai rasvoittuvalle iholle ja itselläni on pintakuiva iho, mutta ajattelin silti testailla. Livboxista on tullut muutenkin lähes pelkästään rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja kasvovoiteita, mistä olen ollut aika pettynyt. Tuotteen luvataan tasapainottavan talineritystä ja poistavan epäpuhtauksia. Ovh. 49€/50ml ja näytteen koko on 15ml.

                  

Neljäntenä aivan ihanan sävyinen Rimmel 60 seconds -kynsilakka. Tykkäsin tästä todella paljon, kynsilakat on aina kivoja ja mulla ei tainnut vielä olla keltaista lakkaa. Tämä on niin täydellinen kesään! Kokeilen innolla, lakan luvataan kuivuvan nopeasti ja sisältävän sekä alus-, että päällyslakan itsessään. Ovh. 5,50€ ja tämä on täysikokoinen.

                  

Viidentenä boxista nousi se toinen meikkituote, Natural code by Lumene eye intensifier. Tästä olen todella innoissani, olen kuullut näistä paljon nyt keväällä ja lukenut blogeista/katsonut youtube videoita ja tämä onkin ollut hankintalistallani tälle kesälle. Kyseessä siis vedenkestävä eyeliner, joka levittyy todella pehmeästi ja on super pigmenttinen. Ovh. 7,90€ ja tämä myös täysikokoinen.

                 

Kuudentena ja viimeisenä varsinaisena tuotteena oli L'occitanen verbena shower gel. Ihan kiva tuote, mutta taas suihkugeeli? Eikös juuri tullut se Doven puhdistusmaito vai mikälie. No, tästä kyllä tykkään enemmän kuin siiitä. Kaunis pakkaus ja tuoksu on todella kiva ja raikas. Hyvä matkakoko lomalle tai mökille mukaan. Ovh. 16€/250ml ja näytteen koko on 30ml.

                  

                  

Extratuotteina boxissa oli Jordanan hammasharja ja Compeed rakkolaastareita. Hammasharjan tarkoitusta en ihan ymmärrä, mutta ihan kivan näköinen harja ja näitä nyt tarvii aina esim. mökillä. Rakkolaastarit on kesän must-have ainakin mulla, joten nämä tulee kulkemaan laukussa mukana. 

Mitä te piditte kesäkuun livboxista? Mikä oli sun suosikki/inhokki?

Love, M

4 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähä mitä siis odottaa! Argh! Alkaa kyllästyttää noi samantyyliset boxit jo, et saa nähä koska perun koko jutun. ja juurikin samaa melkein kuukauden välein... :/ Mutta tuota kynsilakkaa kyl kaipasin, väri on vähä kyl mielenkiintoinen! mut tykkään noista rimmelin 60 sec kynslakoista, kuivuvat nopeesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on kyllä ollut selkeesti toistuvuutta havaittavissa, mutta tykkäsin tästä boxista itse paljon enemmän kun parista viimeisestä. Jotain uutta sais kyllä tulla jo! Kynsilakka on ilmeisesti vaihtoehtoinen tuote, että sieltä voi tulla myös jotain muuta tai jos saat tuon niin toivottavasti jossain kivassa värissä :).

      Poista
  2. Itse tykkäsin, käyttötuotteet on kivoja! :) Eipähän tarvitse vähään aikaan ostella dödöjä tai suihkusaippuaa, säästöä kai sekin. Sain samanlaisen hammasharjan, kätevä ottaa matkalle tai mökille mukaan. Vartalosuihke oli itselleni mieluisampi kuin tuo kynsilakka, onneksi siis näin päin.

    http://boksiaddiktio.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...