sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Punky mermaid

Hyvää Palmusunnuntaita jokaiselle! Taas se päivä vuodesta kun odottelen pieniä virpojia oveni taakse, turhaan. Eilen esittelin teille kuinka varjostan ja korostan kasvoni voidemaisilla tuotteilla (jos et vielä ole sitä nähnyt, klikkaa TÄSTÄ). Saman meikkipohjan päälle halusin tehdä vähän erilaisemman meikin pitkästä aikaa. Tuntuu, että olen viime aikoina tehnyt paljon ruskean ja neutraalin sävyisiä meikkejä tai smokey eye meikkejä, joten nyt halusin tehdä värikkäämmän ja näyttävämmän meikin. Mielestäni tästä tuli tällainen käyttökelpoinen fantasiameikki, punkkaava merenneito. En lähtenyt tekemään mitään oikeaa fantasiameikkiä, vaan halusin luoda oikeasti käyttökelpoisen lookin, ja jos tämä on liian rohkea, voi huulipunaa vaihtamalla tehdä tästä vielä enemmän käyttökelpoisen.Pääväreinä meikissä käytin siis Aquaa/turkoosia ja lilaa. Luomivakoon häivytin ensin vaaleaa persikan sävyä ja päälle mattaruskeaa, jotka auttoivat myöhemmin tuon lilan häivyttämisessä. Jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut kiva viedä tämä meikki kunnolla loppuun asti, glitteriä, säihkettä ja timantteja. Ehkä sitten ensi kerralla. 


 Huulimeikkiin käytin kahta makeup revolutionin huulipunaa, lilaa ja sinistä. Levitin lilan huulipunan koko huulille ja huulten keskiosaan taputtelin tuota sinistä, luoden sellaisen kevyen 'ombre' lookin.
Silmän vesirajan rajasin sinisellä eyelinerilla ja alaluomelle ja silmän sisänurkkaan levitin shimmeristä vaaleansinistä luomiväriä avaamaan katsetta ja tuomaan vähän säihkettä. Tämä meikki sopisi loistavasti sinisille silmille, miksei ruskeillekin. 


Kulmat täytin kevyesti kulmakynällä, tähän lookiin en halunnut tehdä niin huoliteltuja kulmia, vaan vähän tuollaiset "sotkuiset" ja elävät, joten en käyttänyt edes kulmageeliä niiden asetteluun vaan kulmakarvat saivat liikkua vapaasti. Kulmaluuta korostin hohtavalla vaalealla luomivärillä.


Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

L'oréal - Lumi Magique pure light primer
Makeup Store - Liquid foundation, vanilla
Smashbox - Step-by-step contour stick trio
NARS - Radiant creamy concealer, custard
MUA - Matte perfect loose powder, translucent
Anastasia Beverly Hills - Contour kit, banana, champagne & fawn
NARSissist - poskipuna, enrapture & roman holiday

Silmät:

Inglot - Eye makeup base, 01
Makeup Geek - luomivärit, peach smoothie & creme brulee
BHcosmetics - Wild & Free eyeshadow palette
Dermosil - Ergonomic eyeliner
Viva la Diva - Eyeliner, 6 ocean
L'oréal - False lash wings maskara

Huulet:

Makeup Revolution - Scandalous shade huulipunat, Depraved & Immoral


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...