sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Grandstand

Aurinkoista naistenpäivää kaikki upeat naiset ruudun silläpuolen! :) L:n kanssa juhlistettiin tänään naiseutta käymällä elokuvissa katsomassa kaiken teoria ja mäkkärin kananuggeteilla. Saatiinpa vielä nauttia auringosta jokirannassa kävellen ja koirien kanssa lenkkeillen, huippu päivä siis takana. Toivottavasti teitä on tänään hemmoteltu ja olette saaneet viettää mahtavaa päivää upeina naisina! 

Embrace your beauty, ladies.
Kuvituksena toimii eilisen päivän meikki, jossa käytin taas niitä upeita makeup geekin foiled -luomivärejä. Tuo grandstand -sävy on varmaankin lempparini, niin upea kaunis kuparinen sävy ja mahtava pigmentti ja koostumus. Koittakaa olla välittämättä huonosti sointuvasta asusta, en jaksanut siihen panostaa sen enempää kotioloissa :D Ehkäpä jossain kohtaa voisin taas kuvauttaa asukuviakin, niitä kun ei ole blogissa vähään aikaan nähty.Tajusin eilen etten ole todella pitkään aikaan käyttänyt kirkkaanpunaista huulipunaa, enkä kertaakaan tuota Lumenen candy apple -huulikiiltokynää, joten ne pääsi nyt testiin ja jotenkin kyllä tykkään näistä kirkkaista huulimeikeistä, vaikka minulle ehkä parhaiten sopiikin ne luonnolliset sävyt. Joskus saa säväyttää!
Valitettavasti tuo upea grandstand ei pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Se on sellainen, joka saa minut hihkumaan ilosta kun swatchaan sitä kädelle (mikä täytyy kyllä lopettaa, ettei lopu ihan ennen aikojaan). Onko ruudun silläpuolen joku, joka kokee samanlaista iloa meikeistä? :D Välillä sitä tuntee itsensä hieman omituiseksi, kun kokee niin vahvoja tunteita kosmetiikasta, mutta eikös sitä jokainen saa nauttia siitä mikä tekee onnelliseksi? 


Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

benefit - "that gal" face primer
Lumene - CC meikkivoide, medium
NARS - Radiant creamy concealer, custard
benefit - Hoola aurinkopuuteri
Dermosil - aurinkopuuterihelmet
Gaya - mineral foundation, MF-4
benefit - poskipuna, dandelion
Dermosil - valokynä

Silmät:

Inglot - Eye makeup base, 01
Makeup Geek - luomivärit, grandstand ja cocoa bear
Urban Decay - Naked paletti, naked, buck, hustle ja creep
Rimmel - Waterproof gel eyeliner, 001 black
Viva la Diva - Eyeliner, 6 ocean
benefit - They're real -mascara

Kulmat:

Anastasia Beverly Hills - Brow wiz, medium brown

Huulet:

Lumene natural code - huulikiiltokynä, candy apple
Makeup revolution - Salvation velvet laquer, keep trying for you


Love, M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...