keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

12th day of beauty

 Fave palette

30 days of beauty -haasteen 12 osa vuorossa tänään, ja tämä onkin yksi lemppareistani tässä haasteessa, nimittäin suosikki palettini. Tosin tämä osoittautui todella vaikeaksi. Yritin ensin valita sen yhden ultimate lempparini, mutta eihän siitä tullut mitään, joten päädyin listaamaan tähän kaksi suosikkiani monien joukosta. Tähän olisi voinut lisätä vielä mm. Urban Decayn Naked -paletit, Stila in the light -paletin ja Anastasia Beverly Hillsin Tamanna -paletin, mutta hillitsin intoni ja karsin kaksi ehkä eniten käyttämääni palettia listaukseen.


Tämän hetkisiä suosikkipalettejani / eniten käyttämiäni paletteja ovat siis Too Facedin Chocolate Bar ja Lorac Pro -paletit. Molemmat ovat hankintoja viime kesältä/syksyltä ja olleen kovassa käytössä sen jälkeen. Suklaa paletissa myös tuoksu on niin lumoava, että sen voisi nostaa tähän listalle ihan vaan sen vuoksi. Olenkin nyt ollut kärkkymässä tämän kakkos osaa, semi-sweet palettia, kunhan se vaan yltäisi euroopan markkinoille.


Siis oikeasti, katsokaa nyt miten herkullisia, kauniita sävyjä? Miten tästä muka voisi olla pitämättä. Paletti on todella käytännöllinen, siinä on paljon sellaisia everyday sävyjä ja sitten noita tummempia shimmerisiä, joilla muokkaa helposti arkimeikin iltameikiksi. Näissä on loistava pigmentti, kuten Too  Facedilla yleensäkin ja minulla ei yksinkertaisesti ole tästä paletista mitään huonoa sanottavaa, täydellinen!


Tässä swatchattuna muutamat lempisävyni paletista, ja siis ilman mitään pohjustusta, eli luomilla kunnon pohjustusaineen kanssa sävyt tulevat vielä paremmin ja intensiivisemmin esiin. Todella kauniita neutraaleja ruskean, kuparin ja kullan sävyjä, mattoja ja shimmerisiä. 


Maailmalla hehkutettu Lorac pro -paletti on ehdottomasti kaiken hehkutuksen arvoinen. Todella sleek pakkaus kulkee helposti mukana, sävyt ovat erittäin pigmenttisiä, kermaisia ja hyvin häivyttyviä ja ennen kaikkea kauniita. Ylärivi on pelkkiä mattasävyjä ja alarivi shimmereitä, täydellinen valikoima molempia ja tällä saa luotua mitä erilaisempia meikkejä arkeen ja juhlaan. Tästäkin on ilmestynyt uusi Lorac pro 2, jonka ajattelin jossain kohtaa metsästää käsiini.


Taas muutamat swatchit paletista, katsokaa nyt tuota pigmenttisyyttä! Etenkin nuo mattasävyt on aivan uskomattomia, koska yleensä mattaluomivärit saattavat olla helposti rapisevia ja huonopigmenttisiä. Näissä ei sitä ongelmaa ole. Kaikki luomivärit todella pehmeitä ja 'kermaisia', tuntuvat luomilla ihanan pehmeiltä. Tykkään!

Kertokaahan mulle mitkä teidän lemppari paletit on, marketti tai high end, ei väliä! Otan innolla vastaan kaikki vinkit ja kokemukset :).

Love, M

2 kommenttia:

  1. Vau, ihan loistavan pigmenttisiä molemmat! Ja kuulostavat kyllä niin laadukkailta, että pitääkin alkaa metsästämään näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin ehdottomasti suositella molempia ihan kenelle vaan, kannattaa testata jos vaan saat jostain käsiisi :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...