maanantai 23. helmikuuta 2015

Prahan ostokset!

Heippa! Lomat on nyt tältä talvelta lomailtu, palasimme Prahasta perjantain ja lauantain välisenä yönä ja nyt tänään koitti jo paluu arkeen ja töihin. Matka oli kyllä aivan mahtava, todella kaunis kaupunki ja pieni irtiotto arjesta teki taas kerran hyvää. Olin myös super innoissani siitä, että Prahasta löytyi Sephora! Ja vielä monta eri liikettä, olin siis neljä päivää meikkitaivaassa. Tietysti tuli siis tehtyä myös vähän ostoksia ja halusin tulla ne nyt esittelemään teillekin, olen aika innoissani näistä kaikista enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla testailemaan! :)



Sephorassa myytiin benefitin tuotteita aika paljon ja olisinkin voinut kotiuttaa sieltä vaikka mitä ihanaa, mutta tälläkertaa onnistuin hillitsemään itseni ja ostin vain kaksi tuotetta. Benefitin "that gal" primer ja feelin' Dandy lip & cheek kit lähtivät mukaani.



Toinen visiittini Sephoraan aiheutti erinäisiä riemunkiljahduksia kun huomasin siellä olevan myynnissä NARSin narsissist paletteja. Pähkäilin pitkään haluanko luomiväripaletin vai tämän lip, cheek & face -paletin ja lopulta päädyin tähän ihanuuteen. Ehkäpä sitten ensikerralla kotiutan myös sen luomiväripaletin. NARSilta lähti mukaan myös kaikkien tuntema orgasm poskipuna.



Toinen kiljahduksia aiheuttanut hyllyväli oli Too Facedin. Rakastan Too Facedin tuotteita ja oli ihanaa päästä koskettelemaan niitä oikeasti kaupassa eikä vaan ihailla nettisivuilla. Valikoima ei valitettavasti ollut kovin suuri ja monet tuotteista omistan jo, mutta olin erityisen iloinen näistä Melted huulipunista, joista olen kuullut hehkutusta ja pitkään, nyt pääsen itsekin vihdoin testailemaan näitä! Otin sävyt Melted candy ja Melted sugar.


Palladium kauppakeskuksessa pyöriessämme löysin myös pienen tsekkiläisen kosmetiikkaliikkeen ja halusin päästä testaamaan myös heidän tuotteitaan, plus että nämä oli super edullisia! Ostin siis poskipunaduon, huulikiillon ja tuollaisen voidemaisen luomi/korostusvärin.

Myös L'occitanella oli Prahassa oma liike, joka oli täynnä niin ihania lahjapakkauksia, että oli vaikea valita minkä haluaisin, mutta päädyin kotiuttamaan tämän perus pakkauksen, johon kuuluu käsivoide, jalkavoide ja palasaippua. Nämä ainakin tiedän toimiviksi ja erittäin laadukkaiksi, eikä hintakaan ollut paha.


Lentokentällä piti sitten päästä tuhlaamaan jäljelle jääneet korunat, joten nappasin duty free myymälästä mukaani Body shopin suihkugeelin ja lip butterin, koska näitä nyt tarvii aina ja näiden tuoksut oli niin ihanat.


Lentokentällä oli myös Victoria Secretin myymälä, josta olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta siinä vaiheessa budjetti oli lähestulkoon jo käytetty, joten piti tyytyä tähän ihanaan leo clutchiin, jonka sisällä oli kolme Amber romance -sarjan tuotetta (joista yksi lähtee teille arvottavaksi myöhemmin).

 Sephoran kaupanpäälliset


Etten ihan pelkkää kosmetiikkaa shoppaillut niin käytiin myös New Yorkerissa, josta löysin ihanan pitsihuivin kevääksi ja tuon minttuisen perusneuleen, joka oli hyvässä alennuksessa. 


 Praha pipo oli myös pakko saada, nämä oli niin söpöjä ja mielestäni paljon kivempi matkamuisto kuin ne perus magneetit tai kahvimukit. Tämä on vielä tosi lämpöinenkin niin käy hyvin Suomen talveen, me likey!


Eläintarhasta muistoksi lähti ihana pingviini muistivihko ja virtahepo postikortti, cute!



Ja pakkohan sieltä oli raahata melkein laukullinen suklaata ja keksejä, eikö? Mutta kun oreot ja milka!


Mitä piditte ostoksista?

Love, M

4 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja mitä milkan suklaita. :P

    Mitäs siellä makso noi victoria secretin tuotteet?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oon itsekin aika innoissani näistä :) (etenkin suklaista tietty! :P)

    Noi Victoria Secretit oli varmaan aika samoissa hinnoissa kun muualla euroopassa, toi mun setti oli noin 700czk eli alle 30€.

    VastaaPoista
  3. Löysin blogiisi etsiessäni infoa Makeup Geekin luomiväreistä ja oli pakko tulla kommentoimaan, että vau mitä ostoksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kyllä itsekin edelleen erittäin tyytyväinen ostoksiini :D. Ja mitä Makeup Geekiin tulee, voin vaan suositella, täydellisiä! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...