maanantai 9. helmikuuta 2015

Luonnollinen meikki // BHcosmetics

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikki kosmetiikkaholistit! Eilen pääsi testiin ne edellisen postauksen BHcosmeticsin meikit (no ainakin osa niistä) ja tällainen look niillä tuli tehtyä. Kokeilin myös ekaa kertaa uutta meikkipohjaa, joka myös näyttää mielestäni aika kivalta. Näistä kuvista tulee muutenkin niin ihana keväinen fiilis kun aurinko paistoi ja lämmittikin jo parvekelasien läpi. Koittakaa kestää nuo varjot kuvissa, ne meinaa vaan, että kevät on tulossa ;).

Halusin tehdä luonnollisen meikin käyttäen neutraaleja sävyjä, mutta kuitenkin hieman näyttävämmän kuin ihan perus arkimeikkini. Luettelen postauksen lopussa kaikki meikissä käytetyt tuotteet, voit ne sieltä kurkata jos joku jää kiinnostamaan. Kuvien välissä vähän sekalaista höpötystä. Tuntuu etten ole pitkään aikaan vaan höpötellyt (kirjoitellut) niitä näitä teille, joten tänään siis luvassa myös muuta kun meikkijuttua, mutta nyt itse meikkiin;
Jotenkin nämä kuvat onnistui tälläkertaa tosi kivasti mielestäni. Varmaankin johtuu juuri tuosta ihanasta auringosta ja sen tuomasta fiiliksestä, mutta nämä ihan tihkuu kevättä mun silmissä. Pian saakin taas alkaa tehdä keväisempiä meikkejä pitkän syksyn ja talven jälkeen. Musta on ihanaa palata taas kirkkaisiin väreihin, kevyeen ja kuulaaseen pohjaan ja hempeisiin huuliin. Pastellit ja kaikki söpö on ehdottomasti mun juttu aina keväällä. Mutta ehkä siitä keväästä ei tosiaan vielä kannata niin innostua, näin helmikuun toisella viikolla. Varsinkaan, kun tänään näytti kevät olevan hyvinkin kaukana kaiken harmauden ja tihkusateen keskellä. 

Ensi viikolla lähdetään onneksi L:n kanssa etsimään kevättä Prahasta hiihtoloman merkeissä. Jos olet käynyt kyseisessä kaupungissa niin kerro ihmeessä vinkkisi parhaista ostospaikoista, must-see paikoista ja hyvistä ravintoloista! Kamera lähtee tietysti reissuun mukaan, joten loman jälkeen tulee sitten matkameikkejä, ostoksia ja ehkä jotain muutakin Praha juttua, jos teitä kiinnostaa matkailupostaukset.Reissu onkin sitten ensimmäinen yhteinen kunnon matkamme L:n kanssa. Käytiinhän me viime keväänä päivä Tukholmassa, mutta nyt tosiaan ollaan reissussa neljä päivää, niin ihanaa. Olen ollut viimeksi matkalla 2013 kesällä ja pakko sanoa, että on jo aikakin! rakastan matkustelua ja yleensä on tullut käytyä vähintään kerran vuodessa jossain, mutta nyt syystä tai toisesta hieman pidempi tauko takana ja suurella innolla lähden tutustumaan uuteen kaupunkiin parhaan matkakumppanin kanssa. 
Joko te odotatte kevättä kovasti? Kannattaa muuten pysyä mukana tässä tulevina kuukausina, kaikkea kivaa on tiedossa! Facebookin puolella jo vihjailinkin tällä viikolla alkavasta ystävänpäivä-arvonnasta, joka starttaa tämän vuoden arvonnat ja kilpailut, kannattaa siis kurkkia blogiin loppuviikosta! Myös toiveita tulevalle keväälle saa heittää kommenttiboksiin tai jos haluat mun kokeilevan jotain tietyn tyylistä meikkiä/tuotteita, innolla otan vastaan kaikki ehdotukset ja kommentit! 


Tällainen sekalainen höpötys/meikki/mikälie postaus tälläkertaa, toivottavasti jaksoit loppuun asti! ;) Tähän loppuun vielä ne meikissä käytetyt tuotteet, tattadaa;

Pohja:

L'oréal Lumi Magique Base
Makeup store liquid foundation - Vanilla
Rimmel Match perfection 2-in-1 concealer & highlighter - 030 Classic beige
L'oral True match puuteri - Golden sand
BHcosmetics Forever nude contour & highlight
BHcosmetics Daisy blush duo

Silmät:

Inglot eye makeup base - 01
BHcosmetics Neutral eyes -paletti
BHcosmetics Wild child -paletti
Chi Chi eye brightener
BHcosmetics liquid eyeliner
L'oral False lash wings mascara
Anastasia beverly hills brow wiz - Medium brown

Huulet:
BHcosmetics moisturizing glam stick - Dressed upLove, M

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...