lauantai 8. marraskuuta 2014

La belle carousel

Ihan mahtavaa marraskuun alkua itse kullekin! Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo viikko, ollut niin kovin kiireistä etten ole tännekään mukamas ehtinyt, mutta nyt oli aivan pakko tulla esittelemään ensimmäiset joululahjat itselleni.

Kyseessä siis Too Facedin Christmas edition tuotteet, joista hankin itselleni kaksi. Näitähän ei toimiteta mistään suoraan Suomeen, en ainakaan itse löytänyt (jos tiedät mistä näitä saa niin kerro ihmeessä!). Tilasin omani Too Facedin omilta sivuilta, mutta koska he eivät toimita Suomeen, jouduin käyttämään välikätenä yhtä american address palvelua, shipito, joka toimitti tuotteet minulle todella nopeasti, olin iloisesti yllättynyt kun nämä tuli postiin vähän reilu viikossa! Voisin siis suositella heidän palveluja kaikille, jotka minun lailla himoitsevat USAsta tuotteita, thumbs up!



Tilasin itselleni La belle carousel -paletti karusellin vai mikä tuo nyt ikinä onkaan. Niin kaunis pakkaus, tätä kelpaa pitää meikkauspöydällä ihan vaan koristeenakin ja nämä on tosi käteviä kun kaikki pikkuosat saa irti ja mukaan yksittäin, jos haluaa vaikka vaan tietyt luomivärit tai aurinkopuuterin mukaan. Karusellissa on siis kuusi eri osiota, yhdessä ripsiväri, kolmessa luomivärejä ja kahdessa aurinkopuuteri/poskipuna combo.



Toinen tilaamani tuote oli tämä Under the mistletoe huulipunapakkaus. Huulipunat tulivat supersuloisessa pinkissä glitterpussukassa, jota voi käyttää vaikka pienenä meikkipussina pikkujoululaukussa tai kolikkokukkarona tai mitä ikinä keksiikään. Minulla sekin koristaa nyt meikkauspöytääni.


Ja sisällä nämä kolme upeaa jouluedition huulipunaa, kaikki shimmerisiä ja kermaisia, erittäin pigmenttisiä.


 Kaikki kuusi pikkupalettia



Tässä vasemmalla tuo suosittu chocolate soleil aurinkopuuteri, joka tuoksuu niin huumaavan suklaiselta, ahh.


Tällä olen tekemässä pikkujoulumeikkiä vielä myöhemmin tänään, ehkäpä siitä lisää blogissa sitten huomenna!

Olen täysin rakastunut näihin molempiin enkä malta odottaa, että pääsen testailemaan näitä kunnolla. Löytyykö muilta Too Facedin tämän vuoden joulutuotteita? Itseäni jäi harmittamaan Sephoran loppuunmyyty everything nice set, jonka olisin ehdottomasti halunnut myös itselleni.

Love, M

3 kommenttia:

  1. Oho näyttääpä todella suloisilta! :)

    VastaaPoista
  2. oi että ! olen itsekkin katsellut noita söpöjä pikku paletteja.... ainut ongelma on ollut juuri tuo kun ei ole suoraa toimitusta suomeen :(

    VastaaPoista
  3. Voi luoja näitä sun Too Faced ihanuuksia!!! Kuola valuu... :)

    http://smokyeyecandy.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...