keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; The Zodiac

Heippa vaan kaikille! Keskiviikko tietää taas meikkipostausta ja tällä kertaa testaillaankin ColourPopin uusia irtopigmenttejä. ColourPop ja Kathleen Lights tekivät jälleen yhteistyötä uuden Zodiac kokoelman parissa ja tuloksena oli 12 ihanaa uutta irtopigmenttiä. Esittelen nuo kaikki teille vielä myöhemmin, mutta tänään nähdään ensimmäinen meikki, jossa niitä kokeilin. 

Mä oon käyttänyt tosi vähän pigmenttejä, mutta nyt näiden myötä olen innostunut niistä taas uudelleen ja kaivanut jopa vanhoja MAC pigmenttejä käyttöön. Nämä ihanat sävyt on niin inspiroivia!


Otin tähän meikkiin inspiraatiota Zodiac pigmenttien mukana tulleesta vihkosesta, jossa oli Kathleenin tekemiä meikkejä näillä uutuuksilla. Ihastuin heti tähän kirkkaan vihreään lookkiin, mä kun olen rakastanut vihreitä luomivärejä aina. Meikki onnistuikin mun mielestä aika kivasti, vaikka cutcrease meikit on aina vähän haasteellisempia kuin muut. Zodiac pigmenttien lisäksi käytin aikaisemmin julkaistua Zodiac luomiväripalettia, lähinnä luomivaon varjostamiseen.


Kasvoilta löytyy tottakai mun uusi rakkausmeikkivoide eli Diorin Backstage face and body meikkivoide. Se on ollut mulla käytössä varmaan jokaisessa meikissä mitä olen tehnyt sen ostamisen jälkeen, joko yksinään tai sekoitettuna muihin. Tykkään tuosta niin hurjan paljon. Highlighterina käytin yhtä Zodiac pigmenttiä, sävyssä The Lion, joka on upea hohtava kultainen sävy. 


Myös huulilta löytyy ColourPopia, nimittäin myöskin siinä ekassa Zodiac kokoelmassa julkaistu lux lipstick sävyssä What's your sign? joka on melko lämminsävyinen nude, toimi mun mielestä aika kivasti yhteen tämän meikin kanssa. ColourPopin lux lipstick huulipunat on aivan ihania, mulle on kertynyt niitäkin jo iso kokoelma. Tykkään eniten mattaisista, mutta myös nämä cremet on tosi hyviä.


Käytätkö sinä mieluiten irtopigmenttejä, luomiväripaletteja vai yksittäisiä luomivärejä?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Clarins Instant Poreless primer*
DIOR Backstage face and body foundation
JOUER Essential high coverage liquid concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
Smashbox The Cali contour
ColourPop Loose pigment, The Lion

Inglot eye makeup base
ColourPop The Zodiac palette
Too Faced glitter glue
ColourPop Loose pigments; The Bull, The Fish
Illamasqua Colouring pencil, Honour
ColourPop BFF mascara, Black on black

ColourPop brow colour, Bangin' brunette
Anastasia clear brow gel

ColourPop Lux lipstick, What's your sign?

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva meikki, munkin keskiviikon meikki oli vihreä mutten tajunnut ollenkaan että sitä vihreää voisi voimistaa toisenvärisellä varjosävyllä. Tätä pitää siis ehdottomasti kokeilla joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :). Ja kiva kuulla, että sait tästä vähän inspiraatiota.

      Poista
  2. Ei vitsi toi sävy näyttää hyvältä tossa liikkuvalla luomella! Mulla on tosi vähän irtipigmenttejä, mut pitäs kyllä ehdottomasti ostaa lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on niiiiin ihana! Vihreät on vaan mun juttu :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...