torstai 14. maaliskuuta 2019

Helmikuun Ipsy glam bag

Heippa kaikille! Tänään olisi aika kurkata helmikuun Ipsy glam bagiin ja tämän postauksen myötä ollaan vihdoin ja viimein ajantasalla näiden Ipsy pussukoiden kanssa. Nyt odottelen enää maaliskuun pussukkaa ja se ei ole vielä edes Shipitolla, eli nämä vanhat bagit on viimeinkin kaikki perillä. 

Helmikuussa oli mun mielestä jotenkin jo kevättä ilmassa, tai sitten vaan ne keväiset kelit hämäsi ja sai kaiken tuntumaan keväältä. Oli miten oli, tykkäsin kovasti helmikuun pussista ja sen sisällöstä. Tuo keinonahkainen pusuilla koristeltu pussukka on jotenkin tosi kiva, ja otinkin sen heti käyttöön pikkusäläpussina kassin pohjalle.

Ipsy glam bag


Mä olen kaikissa kyselyissä ilmoittanut tykkääväni kangasnaamioista, joten Ipsy lähettää mulle niitä aika usein. Tällä kertaa sain kaksi Sur. Medic naamiota, joita on kiva päästä kokeilemaan. Tämä merkki on mulle nimeltä tuttu, mutta en ole koskaan käyttänyt sarjan tuotteita. Kangasnaamioita tarvii aina, joten nää tulee ehdottomasti käytettyä!


Myös siveltimiä mulle tulee aika usein, koska niillekin annan aina tosi hyvät arvostelut, musta on ihan parasta saada siveltimiä! F.A.R.A.H merkin pinkki puuterisivellin on ihanan pehmeä ja vaikuttaa tosi laadukkaalta. Sopii hyvin myös bronzerille ja poskipunalle!


Tällä kertaa mun pussista löytyi myös irtoluomiväri Meech and Mia:lta. Näitä käytän aika harvoin, mutta sävy on tässä tosi kaunis ja käyttökelpoinen, yritän muistaa käytellä tätä meikeissä. Tää on onneksi sellainen sävy, että se sopii lähes mihin tahansa meikkiin luomivakoa varjostamaan.


Kokie be Bright -peiteaine oli yksi pussin mielenkiintoisimmista tuotteista. Mä en ole koskaan kokeillut Kokien tuotteita ja uusia peiteaineita on aina kiva päästä kokeilemaan. Sävykin vaikuttaa olevan mulle juuri sopiva, eli oon tästä kyllä aika innoissani.


Viimeisenä Ipsysta löytyi Tony Molyn supersuloinen Petite Bunny gloss bar eli huulikiiltopuikko. Tää on vaan ihan huikeen söpö pakkaus ja sisältökin oli aika kiva. Sellainen helppo ja vaivaton arkikäyttöön sopiva huulituote, joka antaa vähän sävyä ja kiiltoa, olematta kuitenkaan "liikaa".

Oliko sulla samat tuotteet?
Mikä helmikuun Ipsyssa oli parasta?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Multa löytyi omasta pussukasta tuo samainen Farahin sivellin sekä Kokin peiteväri. Tykkäsin kyllä molemmista tuotteista. Blogissani on esitelty kaikki muut saamani tuotteet sekä tilaamani extrat. Mielellääni olisi nuo kasvonaamiotkin ottanut testiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä kurkkaamassa mitä sun pussukasta löytyi ;).

   Poista
 2. Tuo sivellin ja Bunny-huulikiiltopuikko näyttävät söpöiltä <3

  VastaaPoista
 3. Äääh, luen aina mekkoholisti :) Mulla on ollut suunnitteilla testata kangasnaamiota mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kyllä mut voisi sellaiseksikin laskea :D. Kangasnaamiot on huippuihana keksintö, kannattaa kyllä kokeilla.

   Poista
 4. En ole kokeillut mitään tuotteista enkä tilannutkaan pussukkaa koskaan! Maaliskuun löytöni on kuitenkin maybellinen uusi ripsari, jota kaverini suositteli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä Maybellinen ripsari päätyi ostoskoriin? :) Ootko tykännyt siitä?

   Poista
 5. En kestä kuinka söpö tuo TonyMolyn huulipuikko on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin, Tony Molyn pakkaukset on aina ihania :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...