maanantai 18. maaliskuuta 2019

Meikkikokoelma; peiteaineet

Heippa kaikille! Tänään ajattelin, että jatketaan taas mun meikkikokoelman läpikäyntiä ja vuoroon pääsee peiteaineet. Tää saattaa monelle olla se "tylsin" kategoria, mutta mä tykkään itse peiteaineista tosi paljon ja innostun niistä yllättävänkin paljon :D. Tässäkin kategoriassa mun kokoelma on omasta mielestä varsin kohtuullinen, vaikka onhan näitäkin jokunen kertynyt. Tähän samaan osioon otin mukaan myös silmämeikinpohjustajat ja color correcting tuotteet.

Osa tuotteista saatu pr näytteenä.



Aloitetaan vaikka niillä perinteisillä peiteaineilla. Nestemäisiä peiteaineita mulla on kahdeksan täysikokoista ja siihen päälle kaksi voidemaista. Näytteitä löytyy kolme (plus yksi uusi, joka ei ehtinyt kuvaan). Mun suosikkeja näistä on ColourPop ja UD:n Naked skin, sekä uutuutena JOUER, josta olen tekemässä myös omaa postausta myöhemmin.

NARSin soft matte complete concealer on myös todella hyvä, yksi mun lemppareista! Tarten shape tape on kiva, mutta yllättäen se ei kuulu mun suosikkien joukkoon. Vähiten näistä käytän tuota Make Up For Everin Ultra HD peiteainetta ja bareMineralsin Stroke of light peiteaine/korostusväriä.


Mä olen aika pitkälti hankkiutunut eroon suurimmasta osasta color correcting meikeistä, mutta Lumenen pinkki ja vihreä väri multa vielä löytyy, kuten myös kaksi keltaista puikkoa; Anastasialta ja boholta. Näitä tulee käytettyä tosi harvoin, mutta haluan silti säilyttää näitä, jos joskus tuleekin tarve. 


Ostin jo varmaan reilu vuosi sitten jonkun testipaketin Everyday Mineralsilta ja sen mukana tuli monta jauhemaista color correcting puuteria ja myös peiteaine. Myös bareMineralsin irtopuuterinen peiteaine löytyy mun kokoelmasta, sitä kehuu mm. Shaaanxo paljon. Näitäkin tulee käytettyä todella harvoin.


Luomivärien pohjustajia multa löytyy kolme aktiivisesti käytössä olevaa eli UD:n primer potion, Too Facedin shadow insurance ja L.A. Girlin primer puikko. Loracin primeria en ole vielä avannut, vaikka se on pyörinyt laatikossa jo monta vuotta. Multa löytyy myös kaksi kirkastavaa silmänalusprimeria, Tony Molylta ja Smashboxilta ja nuo on molemmat ihan huippuihania tuotteita!

Mikä on sun suosikki peiteaine?

Love, Mari

19 kommenttia:

  1. Pakko myöntää, että tässä oli mulle kyllä paljon uutta :-D Monesti oon kyllä kuullut erityisesti pohjustamisen tärkeydestä, mutta opeteltavaa olisi vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meikkimaailma ei tunnu omalta niin varmasti nää kuulostaakin vierailta :D.

      Poista
  2. Mun on tosi monta kertaa pitänyt kiinnittää huomoita näihin pohjustusjuttuihin, mutta koska meikkaan niin äärettömän harvoin, on se jäänyt. Tästä sai sopivasti taas intoa katsoa edes jonkilaista tuotetta tähänkin hommaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peiteaine on mun mielestä yksi tosi olennainen osa meikkiä, mieluummin ehkä jopa peiteaine kuin meikkivoide jos tykkää hyvin luonnollisesta lookista ja haluaa vaan vähän piilotella näppyjä tai tummia silmänalusia :).

      Poista
  3. Mun ikisuosikki on Maybellinen Fit Me, mutta nyt olen löytänyt aika hyvän kilpakumppanin sekä Essencen Camouflage Healthy Glow Concealerista että Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaineesta. Ainakin mun silmänalusilla ne toimivat moitteetta pitkänkin päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä vielä kokeillut tuota Maybellinea, pitäisi kyllä kun kaikki kehuu sitä :). Tuo essence kuulostaa myös tosi kiinnostavalta!

      Poista
  4. No mähän en ole vielä sitä itselle täydellistä peiteainetta löytänyt, ajatuksena on ollut, että yritän käyttää edellisiä kohtuuhyviä alta pois ja sitten metsästää paremman. Nyt tosin tilailin vähän Makeup Revolutionin meikkejä (niillä on kivat alet meneillään) ja nappasin samalla pari peiteainetta ostoskoriin. Joskos niistä toinen olisi edes tarpeitani vastaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt revolutionin siitä conceal & define peiteaineesta vai mikä sen nimi nyt oli :). Mutta joo, se täydellinen on vielä löytämättä vaikka monta erinomaista onkin tullut jo vastaan.

      Poista
  5. Tällä hetkellä käytössä olevista Makeup Revolutionin peitevoide :)

    VastaaPoista
  6. Multa löytyy näistä Shape Tape ja Makeup Revolutionin Conceal & Define, joista Shape Tapesta tykkään paljon enemmän. Se on mulla viime aikoina alkanut näkyä enemmän silmänalusten juonteissa, mutta voi olla että tuubi alkaa vaan olla vanha ja vähän kuiva. Ihan täydellistä peiteainetta en ole löytänyt, mutta Shape Tapesta tykkään kun se peittää melkein kaiken tarvittavan näpyistä sy-alueen tummuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin ja piti vielä sanoa, että oon testannut myös ColourPopin ja UD:n Naked Skinin, mutta ne ei taas olleet yhtään mun makuun.

      Poista
    2. Mä kovasti halusin tykätä shape tapesta ja siis tykkäänkin kyllä, mutta se asettuu mulla aika nopeasti juonteisiin. En oo päässyt siihen sisälle ihan niin voimakkaasti kun kaikki muut :D.

      Poista
  7. Käytetäänkö noita puuterimaisia colour correcting -tuotteita siis meikin kiinnittämiseen ihan kuten tavallista puuteria? Enpä ole ennen törmännyt. Itse tykkään käyttää cream colour correcting -tuotteita, koska niillä saa tehokkaimmin peitettyä tummat silmänaluset ja punaisuuden, eikä tuotetta tarvi käyttää kuin vähän kerrallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita puuterimaisia color correcting tuotteita käytetään samalla tavalla kuin voidemaisia eli niille alueille missä on tarvetta :).

      Poista
  8. Ohhoh mikä määrä :D
    Mulla taitaa olla yksi peiteaine ja sekin ihan lopussa. Kiitos tästä artikkelista, sain paljon uutta tietoa :)

    VastaaPoista
  9. Lempparipeitevoiteet on tarte Aquacealer ja Too Faced BTW Super Coverage! Varsinkin tuo em. on IHANA! Tosi hyvä peittokyky, ei kuivata ollenkaan ja kestää aikalailla koko päivän ��. Tarte on hieman juoksevampi, mutta myös tosi kosteuttava, täydellinen talven kuivattamalle iholle. Harmi vaan, että saatavuus on niin hankalaa täällä Euroopassa, toivottavasti tarte tulee pian täkäläisiin Sephoroihin.

    UD on yksi mun lempparimerkkejä, mutta jostain syystä mä en oikein tykännyt Naked Skin peiteaineesta enkä meikkivoiteestakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on molemmat mulle uusia juttuja, kiitos vinkeistä! Molemmat meni ostoslistalle, etenkin tuo tarte kuulostaa siltä että voisin tykätä :). Mua ei haittaa tilata jenkeistä tartea ja Too Faced on nyt jo euroopan verkkokaupoissa aika kivasti saatavilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...