lauantai 23. maaliskuuta 2019

DIOR BACKSTAGE face & body foundation

Dior Backstage face and body -meikkivoide on ollut mun viimeaikojen suosikki ja näkynytkin useana perättäisenä viikkona meikki-keskiviikko postauksessa. Ostin tämän joskus helmikuun aikana muistaakseni ja sen jälkeen en ole juurikaan muihin meikkivoiteisiin koskenut. Tänään kerron teille hieman tarkemmin mun ajatuksia ja mielipiteitä tästä uudesta meikkivoiderakkaudesta.

Ostin oman meikkivoiteeni Kicksin verkkokaupasta* ja sävyvalintakin meni aika nappiin. Otin itselleni sävyn 1.5N, joka on neutraalipohjainen ja sopivan vaalea mun talvi-iholle. Sävyjä löytyy 40 erilaista, joten aika varmasti jokainen löytää itselleen sopivan tästä joukosta. 

*affiliate linkki

DIOR Backstage face & body foundation

DIOR Backstage face and body on tarkoitettu nimensä mukaan kasvoille ja vartalolle. Se on koostumukseltaan kevyt ja hieman juokseva. Sopii hyvin kerrostettavaksi, jolloin peittävyyttä voi säädellä oman mielensä mukaan. Yhdellä kerroksella saa aikaan luonnollisen, kevyesti peittävän pohjan. Meikkivoide on myös veden- ja hienkestävä, se sopii hyvin eri vuodenaikoihin ja vaativiinkin olosuhteisiin. Tämä myös pysyy kasvoilla todella hyvin pitkänkin päivän.

DIOR Backstage face & body foundation

Meikkivoiteen pakkaus poikkeaa hieman totutusta DIORista, tämä kun on muovipullossa. Muovipullo on oikeastaan todella kätevä tälle, se helpottaa huomattavasti meikkivoiteen kuljettamista matkoilla tai ammattilaisten meikkikeikoilla, kun ei tarvitse pelätä lasipullon rikkoontumista. Pullo on myös melko pienikokoinen ja se mahtuu pieneen tilaan meikkipussissa tms. Pullossa ei ole pumppua, vaan tuote tulee ulos ohuen kärjen kautta pulloa puristamalla.

DIOR Backstage face & body foundation

Mä rakastuin tähän meikkivoiteeseen oikeastaan heti ensi kokeilulla, koska tämä on niin ihanan monipuolinen. Mitä vaan toivookin meikkipohjalta, tällä sen saa aikaan. Yhdellä tuotteella pohjasta saa kevyen ja kuulaan, peittävän, blurratun ja kestävän. Se ei ole liian mattainen eikä liian kuulas, vaan juuri sopivan satiininen ja se näyttää iholla luonnolliselta, ihomaiselta. Tän kanssa ei tarvitse huolehtia siitä, että näyttäisi pakkeloidulta vaikka tuotetta kerrostaisikin enemmän. 

Meikkivoide on sopinut tosi hyvin mun kuivalle iholle, se ei jää kiinni kuiviin kohtiin ja levittyy aina tasaisen kauniisti, käytin sitten sientä tai sivellintä. Etenkin kesää kohti kun mennään, mä arvostan enemmän ja enemmän tälläisiä vähän kevyempiä meikkivoiteita, jotka kuitenkin taipuvat moneen muotoon.

DIOR Backstage face & body foundation


10 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla, että paksukin meikkivoide voi olla toimiva. Itsellä on niin huonoja kokemuksia paksuista meikkivoiteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän tosiaan on aika kevyt, en itse luokittele paksuksi meikkivoiteeksi :). Toki seerumimeikkivoiteisiin verrattuna tämä on hieman paksumpaa.

   Poista
 2. Olen paljon lukenut Diorin meikkivoiteista. Täytyypä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mä olen löytänyt jo kaksi lempparia Diorilta :)

   Poista
 3. Olenkin etsinyt uutta meikkivoidetta! Tää kuulostaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä pyytämässä vaikka testeri, tää on tosi ihana :)

   Poista
 4. Meikkivoiteessa pysyvyys on kyllä niin tärkeää. Oma kestosuosikkini löytyy Urban Decayltä :)

  VastaaPoista
 5. Edelleen tyytyväinen omaan diorin meikkivoiteeseen mutta ostin nyt sensailta sitten kokeiluun toisen, joten toivottavasti siitä löytyisi vastusta edullisempaan hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten mitä tykkäät Sensaista, en ole koskaan kokeillut niitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...