maanantai 25. maaliskuuta 2019

Maaliskuun Glossybox

Maaliskuun Glossybox ilmoitti saapumisestaan viime viikon puolella ja tänään päästään vihdoin kurkkaamaan mitä laatikosta oikein paljastui. Maaliskuun teemana boksissa oli "Girl boss" eli jokapäiväiseen elämään sopivia helppoja tuotteita vahvoille naisille. 

Tuttuun tapaan boksi tuli jälleen suloisessa vaaleanpunaisessa laatikossaan silkkipaperiin käärittynä, tässä boksissa on aina ainakin ulkoasu moitteeton, siitä on pakko antaa plussaa.Ensimmäisenä laatikosta löytyi matkakokoinen kuivashampoo amikalta. Merkki on nimenä tuttu, mutta en muista olenko koskaan kokeillut sarjan tuotteita. Kuivashampoot on mulle aina mieluisia, niitä kuluu paljon ja tykkään kokeilla uusia merkkejä, joten tämä oli kiva yllätys.


Seuraavaksi mun käsiini tarttui meikkituote, jota oli mainostettu jo etukäteen. Tämä jätti mut valitettavasti vähän kylmäksi, varsinkin kun olen saanut tämän saman tuotteen jo aikaisemmin jostain toisesta boksista. Ei ihan mun juttu, mutta ilahduttaa varmasti jotakuta toista. Viimeaikoina olen kyllä kiinnostunut enemmän ja enemmän voidemaisista poskipunista, mutta jotenkin tää pakkausmuoto tai joku häiritsee.


Steve Laurant on alkanut näkymään bokseissa useamminkin, mikä on ihan jees, tää on aika mielenkiintoinen brändi. Tällä kertaa sain kokeiluun huulikiillon, mutta tässäkin on pakkaustapa hyvin erikoinen. En ole varmaan koskaan aikaisemmin törmännyt tälläisessä purnukassa olevaan huulikiiltoon, enkä oikein tiedä vielä mitä mieltä tästä kuuluu olla. Testaan kyllä!


Yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista oli Ole Henriksenin kasvovoide, valitettavasti tämä tuli vaan aika pikkuruisessa näytekoossa. No kyllä tästä silti riittää kokeiltavaa ja muistaakseni oli käyttänyt tätä jo joskus aikaisemmin ja tykkäsin tästä jo silloin.


Viimeisenä laatikosta löytyi LUXIE:n viuhkasivellin. Luxie merkin siveltimet on todella laadukkaita, mulle on tullut niitä paljon mm. Boxycharmin mukana. Viuhkasiveltimiä mulla on vaan jo entuudestaan niin paljon, että tälle mulla ei vaan ole käyttöä. Sivellin lähtee uuteen kotiin myöhemmin jonkun arvonnan yhteydessä tms.

Maaliskuun boksi oli ihan ok, mutta jätti kuitenkin vähän kylmäksi. Jotain tästä jäi puuttumaan, mikä olisi sykähdyttänyt tai saanut aikaan jonkinlaista riemureaktiota.

Mitä mieltä sinä olit maaliskuun Glossyboxista?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla olen sun kanssa. Ihan kiva sisältö, mutta ei mikään mahtava. Vähän on kyllä parannusta tullut siihen ekaan boksiin verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ajattelin vielä kuukauden pari katsoa mihin suuntaan tää menee, mutta voi olla, että pistän tilauksen poikki jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Sisältö oli mun mieleen enemmän kuin tammikuisen boxin, joten innolla odotan mitä huhtikuinen tuo tullessaan :D

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/glossybox-maaliskuu.html

  VastaaPoista
 3. Tässä oli kyllä kivoja tuotteita, itselleni olisi varmasti nämä kaikki tullut käyttöön :)

  VastaaPoista
 4. Boksi oli niin kiva! Mun boksi oli omasta mielestä tosi kiva ja odottelen jo että huhtikuun laatikko tulisi myyntiin :)

  https://moreorlesskatri.blogspot.com/2019/03/glossybox-girl-boss.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! Mä odottelen kanssa kovasti mitä huhtikuun boksi tuo tullessaan :)

   Poista
 5. Itse en bokseja tilaa. Eikä tästäkään boksista tullut sellaista oloa, että haluaisin boksin tilata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...