keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Pillow talk

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Tällä viikolla meikki-keskiviikossa nähdään mun uusi go-to arkimeikki. Meikin pääosassa on Charlotte Tilburyn Pillow Talk -sarjan huulipuna ja luomiväripaletti, ne kun sävyjen puolesta sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tää on sellainen tosi helppo ja nopea lookki, minkä saa aamullakin aikaan lyhyessä ajassa. 

Pohjameikki mulla on toki arkena vähän erilainen ja köykäisempi kuin mitä näissä kuvissa nähdään. Jos teitä kiinnostaa millainen on mun ihan aito arkimeikki ja mitä tuotteita siihen kuuluu, niin laittakaa ihmeessä toivetta kommentteihin, voin tottakai tehdä sellaisenkin postauksen. 


Tässä lookissa pohjalla on käytetty mun uusinta rakkausmeikkivoidetta eli Diorin Backstagea. Sen alla mulla on Fentyn primeri, joka ei valitettavasti tällä kertaa tuonut meikkivoiteen parhaita puolia esiin. Mun kasvot on nyt niin kuivat, että parhaimmalta meikki näyttää aina kosteuttavan primerin päällä. Tuo meikkivoide on silti ihan kultaa, kirjoittelen siitä lisää ihan lähiaikoina!


Pillow Talk -luomiväripaletti on mun ensikosketus Charlotte Tilburyn luomiväreihin, enkä siis oikein tiennyt mitä odottaa. Tuon paletin sävymaailma on täydellinen neutraalien meikkien ja lämpimien sävyjen ystävälle, mutta mitään kovin erikoisia ja ihmeellisiä meikkejä sillä ei saa aikaan. Vaihtoehtoja on hyvin rajallisesti, mutta toisaalta se helpottaa ja nopeuttaa meikkaamista aamuisin.

Käytin tässä rajauksen tekoon sitä LA Splashin rajaustussia, joka tuli äskettäin jonkin boksin mukana. Se ei vielä ainakaan ihan vakuuttanut, vaikka olikin tosi ohut ja musta. Onnistuin silti suttaamaan rajauksen ja lopputulos oli vähän huolimaton. 


Huulilta löytyy myös yhdistelmä Pillow Talkia, rajauskynän ja huulipunan muodossa. Tuo combo pysyy huulilla todella hyvin ja kuluu pois kauniisti. Huulipuna myös tuntuu tosi miellyttävältä, vaikka onkin mattasävy. Tuo sävy on tosi helppo yhdistää melkeimpä mihin tahansa neutraaliin tai lämpimänsävyiseen meikkiin ja olenkin aivan myyty.


Kuuluuko sun arkimeikkiin huulipuna vai "nakuhuulet"? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet

Fenty Beauty soft matte pro filt'r primer
DIOR Backstage face and body foundation
Huda Beauty The overachiever concealer
RCMA no-color powder
MAC next to nothing powder
CoverFX custom enhancer drops, Sunkissed
Too Faced Soul mates bronzer, Carrie and Big
Marc Jacobs Air blush, Kink and kisses
Katherine natural cosmetics Siena's highlight

Charlotte Tilbury Luxury palette, Pillow talk
LA Splash art-ki-tekt waterproof slim eyeliner
Stila kajal eye liner, Topaz
ColourPop BFF mascara, black on black

benefit Precisely my brow pencil, 3
pixi clear brow gel

Charlotte Tilbury Lip cheat lip liner, Pillow talk
Charlotte Tilbury lipstick, Pillow talk

6 kommenttia:

  1. Kaunis meikki :) Tuo huulipuna houkuttaa kovasti ;) Mun arkeen kuuluu sekä että. Yleensä pelkän ripsarin kaveriksi laitan värikkäämmän punan ja silmämeikin kanssa vähän nudempaa. Kevät taas houkuttaa kaivelemaan esiin kaikki ihanat värikkäät punat ja ehkä hankkimaan jonkun uuden ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tuo huulipuna on niin ihana, oon ollut ihan koukussa siihen nyt jo hyvän tovin :D. Mulla on vähän sama juttu, kevät ja aurinko houkuttelee tarttumaan väreihin :)

      Poista
  2. Just hyvä arkimeikki! Mun arkimeikki on enää vain meikkivoide, puuteri ja kulmien piirtäminen. En pysty heti herättyäni vaan laittamaan ripsiväriä tai mitään kun silmät tuntuu vuotavan nyt just aamulla paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun arkimeikkini on kaikki tai ei mitään :D. Pyrin tekemään tän pari kertaa viikossa, mutta jos on aikaisia aamuja en vaan jaksa herätä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...