perjantai 22. maaliskuuta 2019

Bernard Cassiere rauhoittava mustikka

Bernard Cassiere ihonhoitotuotteet tulivat minulle tutuksi vuodenvaihteen tienoilla, kun pääsin tutustumaan mm. sarjan ihanaan Aquasleeping pack yövoiteeseen. Tuo yövoide on sittemmin löytynyt mm. mun kuukauden suosikeista ja se loppuikin todella nopeasti, niin koukussa siihen olin. Sen myötä mun kiinnostus sarjan muita tuotteita kohtaan nousi ja ilokseni sainkin Bernard Cassierelta hieman lisää testattavaa.

Tänään me puhutaan Bernard Cassiere Mustikka -sarjasta, joka on tarkoitettu herkälle ja ärtyneelle iholle. Tuotteiden valmistuksessa on huomioitu herkän ja atooppisen ihon tarpeet ja ne sopivatkin siksi erityisen hyvin suomalaiselle, talven ärsyttämälle iholle. Tuotesarjan vaikuttavina aineina käytetään mm. mustikkaa ja lakansiemenöljyä. 

Tuotteet saatu pr näytteenä.


Sain testattavaksi mustikka sarjasta rauhoittavan mustikkamoussen sekä hellävaraisen mustikkakuorinnan. Lisäksi sain näytekokoisen mustikka yövoide-naamion, josta on riittänyt myös testattavaa pitkäksi aikaa. Bernard Cassiere tuotteet ovat hoitolakosmetiikkaa ja niitä saakin ostettua hoitoloista ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä omalla alueellasi sekä lisätietoa merkistä ja kaikista tuotteista löydät täältä.

Kaikissa näissä kolmessa tuotteessa on mieto, rauhoittava tuoksu (joka ei kyllä muistuta mua yhtään mustikasta). 


Rauhoittava mustikkamousse on moussemainen kasvovoide, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa. Mousse sisältää karitevoita ja aloe veraa, mustikkaa ja lakkaa. Mousse pehmentää ihoa ja antaa iholle sen kovasti kaipaaman helpotuksen. Mä olen tykännyt tästä kovasti, koostumus on todella miellyttävä levittää  ja mousse myös imeytyy nopeasti.

Olen käyttänyt tätä päivävoiteena ja hyvän kosteuttavan seerumin kanssa tämän kosteutusteho on ollut mulle riittävä. Kovin kuivalle iholle tämä ei ehkä anna ihan riittävästi kosteutusta, mutta tämän parhaita puolia onkin se ihana rauhoittava vaikutus, mikä iholle tulee välittömästi. Tämä auttaa tehokkaasti ihon kutinaan ja kiristelyyn.Hellävarainen mustikkakuorinta on rakeeton ja sen vuoksi sopii erityisen hyvin herkällekin iholle. Kuorinta poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta puhtaan, kirkkaan ja pehmeän. Kermainen, pehmeä koostumus tuntuu iholla todella miellyttävältä. Kuorinta myös vähentää kasvojen punostusta.

Tämänkin käyttö on ollut todella miellyttävää ja tämä onkin varmaan mun suosikkini koko kolmikosta. Iho tuntuu aina käytön jälkeen todella pehmeältä eikä kuorinta ärsytä ihoa lainkaan. 


Mustikka yövoide-naamio lupaa suojata herkkää ihoa yön aikana. Sen tarkoitus on tasoittaa ihonsävyä ja vähentää punoitusta ja tehdä ihosta pehmeä, raikas ja joustava. Mä olen käyttänyt tätä lähinnä yövoiteena, koska mun makuuni tämän tehot ei riitä naamioksi. Mä en oikeastaan ole huomannut tällä olevan mitenkään kovin suurta ja mullistavaa vaikutusta mun ihooni.

Koostumus on kiva ja helppo levittää, mutta kaipaan itse yövoiteelta enemmän kosteutusta ja tehoja mitä tällä on tarjota, joten tämä ei noussut mun lemppariksi valitettavasti. Iho näyttää kyllä käytön jälkeen pehmeältä, mutta kosteutusta olen jäänyt kaipaamaan enemmän. 


12 kommenttia:

 1. Ihanan simppelit purnukat :) Suomen suvi tulee mieleen heti...

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös Dermosililtä puolukka sarjaa nyt ja ne ei kyllä mun mielestä tuoksu puolukalle mutta sokerille kylläkin. Mustikkakin on vähän semmonen että miltä sen pitäisi tuoksua? Tiedän kyllä miltä maistuu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloin kanssa miettimään, että miltä se mustikka oikeesti tuoksuu, enkä kyllä saanut päähäni sitä :D.

   Poista
 3. Piti ihan googlettaa tuo bilberry, kun en ole aikaisemmin sitä nimeä kuullut käytettävän mustikasta. Tuotteet kuulostavat ihanan rauhoittavilta, voisin hyvinkin kuvitella kokeilevani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa ensin luulin, että näissä on joku kirjoitusvirhe xD.

   Poista
 4. Tämä on ihan uusi merkki minulle. Tuotteet vaikuttavat kuvaustesi mukaan testaamisen arvoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin positiivisesti yllättynyt, tosi kivoja tuotteita! :)

   Poista
 5. Tuo kevyesti kuoriva naamio olisi kiva testata, sillä veikkaan että tuosta voiteesta ei riitä mulle kosteustehoa. Oma nassu on ollut tänä talvena jotenkin superkuiva!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten voi olla, että tuo voide ei anna riittävästi sun tarpeisiin. Mulla se riitti päiväkäytössä kosteuttavan seerumin kanssa.

   Poista
 6. Tuota yövoide-naamiota oon itekin kokeillut, näissä on ihan miellyttävä tuoksukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kun vaan saisin päähän että mikä se tuoksu on :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...