tiistai 26. maaliskuuta 2019

Beauty Expert - The vegan edition

Beauty Expert on brittiläinen kauneuden verkkokauppa, joka on osa The Hut Groupia, kuten myös monille tuttu Lookfantastic. Beauty Expert oli mulle täysin vieras juttu, kunnes helmikuussa sain heiltä yllättäen paketin ja pääsin tutustumaan Beauty Expert collection kevätkokoelmaan. 

Kyseessä on vähän kauneusboksin tapainen setti, mutta tuotteet on etukäteen tiedossa ja ne liittyvät aina johonkin teemaan, esimerkiksi tämä mun saamani setti on kevätkokoelmaa ja kaikki mukana tulleet tuotteet on vegaanisia. 

Beauty Expert verkkokauppaan ja tähän settiin pääset tutustumaan täällä.

Tuotteet saatu pr näytteenä.

Beauty Expert

Mä en onnistunut löytämään tästä kauheasti tietoa, eli en tiedä kuinka usein uusi kokoelma julkaistaan tai muuta infoa, mutta tämä kevätkokoelma on vielä myynnissä ja se kustantaa 60 puntaa. Arvoa setin tuotteilla on yhteensä yli 180 puntaa, eli rahalleen saa kyllä oikein hyvin vastinetta. Setistä löytyy seitsemän täysikokoista tuotetta ja kaikki ovat tosiaan vegaanisia.

Beauty Expert toimittaa suoraan Suomeen, eli tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Beauty Expert

Mä olin erittäin iloinen tästä yllätyksestä, sillä nämä ovat kaikki sellaisia tuotteita, joita en olisi itse osannut etsiä. Nyt pääsen kätevästi tutustumaan isoon kasaan vegaanista kosmetiikkaa ja mukana on mulle täysin vieraitakin merkkejä. Ison plussan annan siitä, että kaikki mukana tulevat tuotteet ovat täysikokoisia.

Tuotteet tulevat muuten pakkattuna tuohon jättikokoiseen tyylikkääseen kosmetiikkapussiin, joka on tekonahkaista jämäkkää materiaalia ja tuntuu todella laadukkaalta. Sille on varmasti käyttöä tulevaisuudessa, sopii erinomaisesti esimerkiksi matkustukseen. Ison kokonsa puolesta sinne mahtuu hyvin kaikki tarvittava.

Mukana tulee lisäksi vielä paksu vihkonen, josta löytyy tuotetiedot ja esittelyt kaikista tuotteista, sekä muutama muu mielenkiintoinen kosmetiikka-artikkeli, mm. avokadon käytöstä kosmetiikassa ja neuvoja koti-spahan. 

Beauty Expert

Pussukasta löytyy tuotteita niin vartalolle, kasvoille kuin hiuksillekin. Ensimmäisenä käsiin tarttui yksi suurimmista tuotteista eli Grow Gorgeous cleansing conditioner. Tämä merkki on tullut tutuksi Lookfantastic joulukalenterin kautta ja olinkin tosi innoissani tästä. Tuote lupaa hoitaa hiuksia 11 eri tavalla, mm. lisätä volyymia, kiiltoa ja vähentää pörröisyyttä. 

Elemis Thousand flower mask oli mulle ehkä yksi kiinnostavimmista tuotteista tässä setissä, sillä mä olen suuri kasvonaamioiden fani. Rauhoittava naamio lupaa jättää kasvot kirkkaaksi ja heleäksi. Elemis on myös merkkinä todella kiinnostava ja myös aika kallis, joten mahtavaa että se on mukana tälläisessä setissä.

Beauty Expert

Le Couvent Gardener's hand balm oli mulle täysin uusi merkki ja tuote. Käsirasvoja mulla kuluu aika paljon, joten tämäkin pääsee varmasti pian kokeiluun. Tuotekuvauksen mukaan voide on kevyt koostumukseltaan ja imeytyy nopeasti, mikä on aina hyvä juttu käsivoiteissa. 

Toinen mulle vieras merkki oli Prai ja mielenkiinnolla lähdenkin testaamaan merkin Firm and lift seerumia. Seerumit on toinen tuote ihonhoidossa, mitä rakastan ja tämä kuulostaa tosi hyvältä. Tuote soveltuu hyvin ikääntyvälle iholle, mutta myös ennaltaehkäisyyn ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Beauty Expert

Antipodes Divine rosehip and avocado oil kuulostaa kuvauksen perusteella aivan ihanalta. Mun talvi-iho rakastaa kasvoöljyjä ja tämän kuvaus kuulostaa sellaiselta, mistä tulen varmasti tykkäämään. Öljy lupaa raikkaan, hehkuvan ihon ja se toimii myös anti-ageing tarkoituksessa, kiitos avokadon. 

bareMinerals Prime time original foundation primer on tuote, jota olen halunnut kokeilla jo pitkään, mutta se on jostain syystä aina jäänyt. Nyt vihdoin pääsen testaamaan tätä ja olenkin todella innoissani. Primerit tekee meikille ihmeitä, en voisi kuvitellakaan meikkaavani enää nykyään ilman pohjustusta. Tämä lupaa tasoittaa ihon pinnan ja valmistaa sen meikille, samalla kun sen hoitavat ainesosat kosteuttavat ja parantavat ihon tekstuuria.

Inika long lash ripsiväri kuulostaa myös kiinnostavalta. Inika on merkkinä tuttu, mutta en ole heidän tuotteitaan kauheasti käyttänyt. Mulla on aina etsinnässä hyvä ripsiväri ja niitä on kiva kokeilla. Tämä lupaa ripsille volyymia ilman paakkuja ja hyvää pigmenttiä ja pitkäkestoisuutta. Lupaukset kuulostavat ainakin oikein hyviltä! Ripsiväri sopii muuten myös herkille silmille, se ei sisällä mitään synteettisiä ainesosia. 

Olitko jo kuullut Beauty Expert verkkokaupasta?
Miltä tämä kokoelma vaikutti?

Love, Mari


20 kommenttia:

  1. En ollut aiemmin kuullut kyseisestä verkkokaupasta. Kiva, että tuotteet ovat tosiaan täysikokoisia ja tuo kaunis kosmetiikkalaukku on ihana lisä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollut, mutta tää oli kyllä kiva uusi tuttavuus. Odottelen mielenkiinnolla seuraavaa kokoelmaa :).

      Poista
  2. Ei ole tullut kyllä ikinä kuultuakaan, tämä kokoelma on todella hyvän näköinen ja arvoltansa loistava. On musta kivempi ostaa juuri teemabokseja, joista sisältö on jo tiedossa sillä usein ne on arvokkaita -näin voi päättää mihin rahat käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös näistä, missä tietää varmasti että saa rahoille vastinetta ja sellaisia tuotteita mitä haluaa kokeilla :).

      Poista
  3. Enpä ole tästä aikaisemmin kuullut mutta sisältö vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Monipuolisesti tuotteita ja merkkejä ja myös tuo bagi on tosi nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä innostuin tästä kovasti, kiva päästä kokeilemaan niin paljon uusia merkkejä.

      Poista
  4. En ole aikaisemmin kuullut, pitää tutustua tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä, tää oli tosi mielenkiintoinen juttu :).

      Poista
  5. Uusi verkkokauppa minulle. Olen hoitotuotteissa sellainen sekakäyttäjä. Eli vegaaniset tuotteet kiinnostavat myös. Kauni bagi ja kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän myös sekaisin kaikenlaista kosmetiikkaa, mutta toki vegaanisuus on aina plussaa :).

      Poista
  6. Ei ole tuttu verkkokauppa ollenkaan. Tuotteet ovat kyllä aika hienon kuuloisia ja varmasti laadukkaita, jos vaan ihotyypille yms. sopivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kivaa juuri se, ettei tarvitse ostaa sikaa säkissä vaan tietää heti mitä saa. :)

      Poista
  7. Tuota Inikan ripsiväriä olen halunnut pitkään päästä kokeilemaan! Aivan ihana setti muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa tosi innoissani siitä, hyviä luonnonkosme ripsareita on tosi vaikea löytää.

      Poista
  8. Käsivoide on ainakin todella ihana! Oon ihan myyty siihen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, mä korkkaan sen käyttöön seuraavaksi! :)

      Poista
  9. Mielenkiintoisen oloinen ja itselle täysin uusi tuttavuus kyseinen verkkokaupppa eli ihana juttu, että vinkkaat täällä blogissasi siitä! Täytyy käydä tsekkaamassa tarkemmin nämä tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostuit! Kannattaa tutustua verkkokauppaan :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...