torstai 21. maaliskuuta 2019

Maaliskuun lookfantastic beauty box

Lookfantastic beauty box saapui vähän aikaa sitten ja tänään päästään kurkkaamaan mitä ihanuuksia boksi piti sisällään. Voin nyt jo etukäteen sanoa, että tämä maaliskuun boksi oli mun mielestä ehkä yksi parhaista mitä olen koskaan tilannut tai saanut. 

Oman beauty boxin pääset tilaamaan täältä ja jos tilaat nopeasti, ehdit vielä saamaan tämän maaliskuun boksin! :)

Boksi saatu pr näytteenä.


Lookfantastic beauty box tulee aina kuukausittain vaihtuvassa laatikossa ja tälläkertaa jopa tuo laatikko oli todella kaunis. Mä tykkään säästää näitä laatikoita ja säilöä niihin mitä milloinkin, aina meikeistä sukkiin :D. Nää on tosi näppäriä!


Ensimmäisenä laatikosta löytyi eos huulivoide. Näitä oli liikkeellä useita erilaisia, minä sain tämän valkoisen Visibly soft sarjan huulirasvan. Mulla on ennestään yksi eos huulivoide ja olen siitä tykännyt, tämäkin tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa. 


Seuraavaksi mun käsiini tarttui Ritualsin ihana käsivoide, joka sai aikaan suurta iloa. Mä rakastan käsivoiteita ja Rituals on todella kiinnostava merkki, tykkään paljon heidän tuotteistaan. Tulee ehdottomasti käyttöön lähiaikoina, kun edellinen rasvapurkki tyhjenee.


Boksin ainoa meikkituote oli Morphen high impact highlighter. Tämä tuli 3g matkakoossa, täysikokoisessa tuotteessa on 8g. Matkakoko ei silti yhtään haittaa, sillä highlighterit on todella riittoisia enkä ole koskaan vielä saanut yhtäkään kulutettua pannuun asti. Tämä näytti swatchissa todella kauniilta ja pigmenttiä lähti tosi hyvin.


Boksin tuotteista tätä The Ordinaryn Hyaluronihappoa oli mainostettu etukäteen ja olinkin tosi iloinen, että tämäm boksista löytyi. Olen käyttänyt tätä jo kaksi pulloa aikaisemmin ja tykkään tosi paljon, tulee ihan varmasti käytettyä tämäkin. Hyaluronihappo tekee aina hyvää mun kuivalle iholle.


Boksista löytyi myös Omoroviczan cleansing foam, joka olikin boksin arvokkain tuote. Mä oon muistaakseni käyttänyt tätä aikaisemmin, tai ainakin joku vastaava putsari tuli lf joulukalenterista pari vuotta sitten. Tästä olen myös todella innoissani, sillä muistan ainakin sen aikaisemman putsarin olleen ihan super hyvä! 


Viimeisenä laatikosta löytyi vielä Mádara:n Smart -sarjan anti-pollution naamio. Naamiot on aina tervetulleita, tätäkään en ole vielä koskaan kokeillut, joten kiinnostus on suuri. Kiva kun boksista löytyi myös luonnonkosmetiikkaa. 

Kuten huomasitte, maaliskuun boksi oli ihan huippu hyvä! Kaikki tuotteet jää omaan käyttöön ja kaikki oli myös kivan kokoisia. Joko kunnon täysikokoja tai sitten isoja näytteitä/matkakokoja. Näistä riittää kokeiltavaa pitkäksi aikaa!

Mikä oli sun lemppari maaliskuun boksissa?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tää sisältö oli niin huippu<3 Yksi parhaimpia kokonaisuuksia mun mielestäni LF:n bokseissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, tää on kyllä ehdottomasti yksi parhaista LF bokseista mihin oon koskaan törmännyt :)

      Poista
  2. Hyvä sisältö & mielenkiintoisesti toteutettu postaus, meinasin tipahtaa tuolilta kun näin tuon arvokkaimman tuotteen hinnan 😱😱

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo, nuo Omorovicza tuotteet on aina tosi arvokkaita, niitä on kiva saada boksista.

      Poista
  3. Maaliskuun lf boksi yllätti kyllä huikeudellaan!! Tosi kivoja tuotteita ja sisältö ei jättänyt kylmäksi. Saa nähdä voiko tämän jälkeen seuraava boksi nousta yhtään samalle tasolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, tää oli huippu! Huhtikuun boksia odotellessa :D.

      Poista
  4. Mun paketti jäi valitettavasti matkan varrelle kun en ole saanut käsiini :( Sisältö tässä olisi ollut kyllä huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tosi kurjaa :(. Mulla kävi samoin tammikuussa, tylsää ettei niistä tule ilmoituksia.

      Poista
  5. Tää vaikuttaa kyllä ihan mainiolta! Tuota cleansing foamia olis ihana päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippuihana! Onneksi tuli boksissa, en ehkä olisi raaskinut ostaa :D.

      Poista
  6. Tosi kivoja juttuja ja varsinkin tuo Mádaran anti-pollution naamio kiinnostaisi itseäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa kiinnostuin siitä, naamiot on aina mun lemppareita.

      Poista
  7. Madara ja Omorovicza olivat ehdottomasti mun mielestä mielenkiintoisimmat tuotteet ☺ Madaran naamio löytyy itseltäkin mutta en oo vielä ehtinyt sitä kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kovasti tuon Madaran testaamista, mutta ensin pitää saada pari muuta käytettyä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...