perjantai 29. maaliskuuta 2019

Blend and bake sponge

Heippa kaikille! Tänään puhutaan hetki Willkemin blend and bake sponge -meikkisienestä, jonka sain testiin jo jokin aika sitten. Olen nyt testaillut tätä sientä useamman viikon ja mahdollisimman monella eri tavalla, joten voin kertoa teillekin tästä mietteeni. 

Willkem accessories blend and bake sponge on myynnissä kotimaisessa Kauneutta.com verkkokaupassa ja tällä on hintaa hurjat 3,30€, eli siis ihan super edullinen meikkisieni kyseessä! Kauneutta.com verkkokaupassa on myynnissä myös paljon muita edullisia ja kiinnostavia brändejä, kannattaa tutustua mm. naturel valikoimaan ja nügg naamioihin.

Meikkisieni saatu pr näytteenä.

Willkem blend and bake sponge

Blend and bake meikkisieni on oikea monitoimituote, se sopii oikeastaan ihan mihin tahansa hommaan meikkipohjan tekemisessä. Sientä voit käyttää kuivana tai kosteana, riippuen siitä käytätkö tätä puuteristen vai nestemäisten tuotteiden kanssa ja tottakai myös omista mieltymyksistä. 

Willkem blend and bake sponge

Meikkisieni on muotoiltu kulmikkaaksi, jolloin siinä on monta reunaa, joita voi käyttää eri asioihin meikissä. Muotoilu tässä on mun mielestä erityisen kätevä, sillä nyt yhdellä sienellä saa tehtyä vaikka koko meikkipohjan eikä tarvitse käyttää likaista sientä. Sieni on melko jämäkkä, mutta kuitenkin pehmeä käyttää. Itse suosin tätä kosteana, jolloin se turpoaa ja on vielä pehmeämpi. 

Sienellä saa levitettyä meikkivoiteen, mutta itse en oikein sitä tykkää tällä tehdä. Kuitenkin tämä sieni on oikein oivallinen bakingiin ja contouriin, ja niihin tarkoituksiin käytän tätä jatkuvasti. Tällä saa tehtyä todella tarkkarajaisen varjostuksen ja puuterin levitys onnistuu vaivatta halutuille alueille. Ihan paras tämä on ollut varjostuksen siistimiseen, eli baking puuterin levittämiseen contour rajan alle. 

Tämä sopii hyvin myös tarkkaan työskentelyyn, kuten nenän varjostuksiin tai silmäkulman siistimiseen, jos haluaa tarkan cateye meikin. 

Willkem blend and bake sponge

Mikä on sun suosikki meikkisieni vai käytätkö mieluummin siveltimiä?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Taidan olla niin vanha akka, että nuo sienet on mulle paljon tutumpia käyttää tuossa hommassa mitä sivellin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosin yleensä kanssa sieniä, tulee mun mielestä kauniimpi lopputulos :).

   Poista
 2. Mä luotan beautyblenderiin :) välillä tulee kokeiltua muita, mutta aito bb on vienyt tähän asti pehmeydellään. En kestä yhtään liian kovia meikkisieniä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BB on kanssa mun kestosuosikki, mutta RT:n on lähes yhtä hyvä ja edullisuus vie kyllä siinä kohtaa voiton :D.

   Poista
 3. Itse en käytä kumpaakaan, koska aniharvoin ylipäätään huulikiiltoa enempää. Joskus peitän jotain näppylöitä peitevoiteella. Sieni kuulostaa kyllä kätevämmältä kuin sivellin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en juuri arkisin meikkaa, joskus sitä innostuu kuitenkin :). Viikonloput on sitten omistettu tälle harrastukselle :D.

   Poista
 4. Mulla on tää vielä paketissa testausta odottamassa, mutta pitää kyllä ehdottomasti ottaa tää pian testiin! Muotoilu on tosi jännä ja käytän itse meikkisientä pääasiassa meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen, joten innolla odotan kuinka tämä niissä toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei mun mielestä ollut paras mahdollinen meikkivoiteelle tai peiteaineelle, vaikka kyllä niidenkin levitys onnistui. Parhaimmillaan tää oli mun mielestä bakingissä ;). Kiva kuulla sun mielipiteitä kun ehdit testaamaan!

   Poista
 5. Käytän meikkisientä sekä siveltimiä :) Molempi parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se usein on, että yhdistelemällä tulee paras :).

   Poista
 6. Käytin aikaisemmin meikkisientä mutta sitten opettelin käyttämään sivellintä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...