maanantai 11. maaliskuuta 2019

Helmikuun kosmetiikkaroskat

Helmikuussa kosmetiikkaroskikseen päätyi taas aika iso kasa tyhjiä purnukoita, joista tänään luvassa pienet arvostelut. Yhteensä roskiin päätyi 27 purkkia ja purnukkaa, joista tällä kertaa iso osa oli täysikokoisia tuotteita. Mukana on toki myös näytteitä ja matkakokoja. Joukosta löytyy sekä ihonhoitoa, hiustenhoitoa, että meikkejä.

**affiliate linkki
*saatu pr näytteenä


dr. botanicals Moroccan rose superfood facial oil tuli mulle vuoden 2017 joulukalenterista, mutta otin tän käyttöön vasta nyt viime tammikuussa, kun olin ihastunut ensin saman sarjan silmänympärysseerumiin. Tämä kasvoöljy oli aivan huikean ihana! Tuntui iholla viilentävältä, tuoksui ruusuiselle ja teki ihosta ihanan pehmeän. Etenkin nyt talvella tää oli oikeasti mainio tuote! 

First Aid Beauty Anti-redness serum oli myös oikein toimiva, mä tykkään tän sarjan ihonhoitotuotteista paljon. Ostin tän Kicksin verkkokaupasta viime talvena, mutta nyt kun yritin löytää tätä uudestaan, ei merkki kuulunutkaan enää Kicksin valikoimaan :(. Tämä oli koostumukseltaan tosi paksua, voidemaista, mutta toimi silti seerumin tapaan ja rauhoitti kasvojen punoitusta hyvin.

Lavera Hydro effect serum** lähti mun mukaani viime vuoden I love me -messuilta, koska olin kuullut tästä niin paljon kehuja. Oon myös tykännyt kovasti muistan tän sarjan tuotteista, joten halusin päästä testaamaan myös seerumin. Tää oli tosi kiva käytössä, kosteuttava ja suojasi samalla ilmansaasteilta. Toimisi varmaan vieläkin paremmin sarjan muiden tuotteiden kanssa.

SENJA Nordic nectar toner essence**(*) oli ihan huippuhyvä, ihastuin tähän heti ekojen kokeilujen jälkeen ja purkki kuluikin loppuun aika nopeasti. Tämä ja Senjan puhdistustuotteet ovat nousseet mun lemppareiksi ja suosittelenkin tätä lämmöllä kaikille hyvää toneria etsiville.

Clarins kirkastava ja sävyttävä silmänympärysvoide* ei ole ihan loppu, mutta joutaa roskiin, koska tää on ollut mulla avattuna jo melkein kaksi vuotta. Ihan kiva tuote, mutta ei sopinut mun tarpeisiini, kaipaan vähän enemmän kosteutusta silmänympärysvoiteelta. Tää oli kyllä kiva meikittöminä päivinä kun peitti vähän tummia silmänalusia.

Bernard Cassiere Aquasleeping pack* on löytynyt mun lemppareista ja olen tätä hypettänyt jo useita kertoja täällä blogissa. Sain voiteen testiin alkuvuodesta ja käytin tän tosiaan loppuun jo helmikuun aikana, en vaan saanut tästä kyllikseni. Mun ihoni otti tän ilolla vastaan joka ilta. Paras yövoide, mitä olen tähän mennessä koskaan käyttänyt.


treaclemoon my coconut island creamy shower mousse** oli aivan ihana suihkumousse! Tämän käyttö teki suihkuhetkistä luksusta, vaahto oli niin pehmeää ja tuoksui ihanalta trooppiselta kookokselta. Voisin ehdottomasti ostaa tätä uudestaankin, tykkäsin tosi paljon. 

Kérastase K resistance shampoo ei sen sijaan ihan yltänyt mun vaatimustasolle, tää oli oikeastaan aika surkea. Käytin itse muutaman kerran ja totesin ettei ole mun juttu, mies sai tän onneksi kulutettua loppuun. Tämä jätti mun hiukset aina tosi raskaiksi ja jopa rasvaisen tuntuisiksi.

Polaar Ice pure cleanser* oli todella tehokas geeliputsari, poisti hyvin meikit eikä kuivattanut ihoa. Ainoa, mistä en niin tykännyt oli tämän maskuliininen tuoksu. 

dr. brandt PoreDermabrasion kuorinta** oli todella ihana, kuten merkin tuotteet aina. Tällä merkillä on mun mielestä ehkä parhaat kuorinnat ikinä, en ole vielä koskaan joutunut pettymään. Tämä toimi loistavasti ja auttoi ihohuokosia näyttämään pienemmiltä. 

Decléor vartalokuorinta** vaikutti ihan hyvältä tuotteelta, mutta tästä matkakokoisesta purkista ei ihan hirveän moneen kokeiluun riittänyt. Tykkäsin tämän raikkaasta tuoksusta kovasti ja kuorintateho vaikutti olevan myös kohdillaan.


Oregon rescue serum oli iloinen yllätys ja oikeastaan ainoa tuote Oregon sarjassa, josta huomasin olevan oikeasti hyötyä mun psori iholla. Tämä siis on tarkoitettu psoriaatikoille ja atooppiselle iholle tehohoidoksi ja tykkäsin tosi paljon tästä. Purkki on vaan aika pieni eikä siitä riitä kovin pitkäksi aikaa. 

Lemon juice and glycerine tehokosteuttava käsivoide* oli todella ihana ja hoitava, imeytyi hyvin ja teki käsistä pehmoiset. Tuoksui raikkaalle sitruunalle, mikä piristi aina voidetta käyttäessä. Tätä aion ostaa lisääkin, mulla kun kuluu käsivoiteita aika tiuhaa tahtia.

Swiss Clinic itseruskettavat laput** vaikutti ensin tosi näppäriltä, mutta puolet näistä jäi kuitenkin mulla käyttämättä. Ideasta kyllä tykkäsin ja näillä sai kasvoille kivan luonnollisen ja tasaisen päivetyksen, mutta kun en jaksanut ruskettaa koko kroppaa, ei ollut järkeä ruskettaa pelkkiä kasvojakaan.

Ziaja subtle bronze face cream* oli itseruskettava kasvovoide. Tän kanssa kävi vähän samoin kuin tuon edellisenkin kanssa. Tuote itsessään on tosi hyvä ja toimi juuri niinkuin pitikin, mutta ei vaan tullut käytettyä. 


Cien Facial wipes puhdistusliinat on näkyneet mun roskissa useita kertoja, olen käyttänyt näitä liinoja jo ties kuinka monta pakkausta ja käytän jatkossakin. Nää on tosi hyviä ja edullisia.

Tatcha Luminous dewy skin mask kangasnaamio tuli Boxycharmin mukana ja olin tästä äärimmäisen innoissani, koska merkki on kiinnostava ja oon tykännyt sarjan kasvosuihkeesta. Tämä olikin tosi ihana naamio ja jätti kasvot kosteutetuiksi ja heleiksi.

Lumene Ajaton tiivistetty seerumi**  vaikutti aika ihanalta tuotteelta, se kiinteytti ja kosteutti ihoa tehokkaasti. Voisin kuvitella ostavani täysikokoisen tuotteen, kunhan saan vähän vanhoja käytettyä pois alta.

Bioeffect EGF serum** oli myös aivan ihana seerumi, vaikka kokeilinkin vaan tämän pikku pullon verran. Tästä riitti lähes viikoksi, yksi tippa aina aamuisin. Seerumi imeytyi ihoon nopeasti ja tuntui todella kosteuttavalta ja teki kasvoista kimmoisammat. Mä ostan tämän ehdottomasti täysikokoisena, niin ihanalta tämä tuntui. Viikossa jo huomasin eron mun ihossa, joten voin vaan kuvitella mitä taikoja tämä tekee pidemmällä käytöllä. 


Too Faced HangoverX primer oli pitkään mun suosikki kosteuttava primer, mutta nyt sen paikan on vienyt Smashboxin Primerizer. Tää on silti tosi hyvä ja tykkään etenkin ihanasta kookoksen tuoksusta.

L'oreal Lumi magique base on todella vanha, tää olisi pitänyt heittää roskiin jo vuosia sitten. Mä en oikein koskaan päässyt tän makuun ja se onkin jäänyt tosi vähälle käytölle.

blinc mascara amplified oli sellainen 38 tyyppinen ripsari, joka teki tuubin ripsien päälle ja lähti pois vain lämpimällä vedellä. Ihan ok, mutta ei mitenkään mieleenpainuva.

Kat Von D tattoo liner on kaikkien aikojen paras lineri mitä olen käyttänyt ja mulla onkin jo uusi tälläinen käytössä. Tällä saa tehtyä todella tarkkaa ja mustaa jälkeä eikä väri suttaannu tai lähde liukumaan juonteisiin.

benefit Roller Lash mascara on yksi mun lemppareista ja aion ehdottomasti ostaa tämän uudestaan kunhan saan vähän ripsarikokoelmaa pienemmäksi. Tämä erottelee ja kaartaa ripset todella kauniisti.

Marc Jacobs ripsiväri oli ihan ok, mutta ei mitenkään mieleenpainuva tai sellainen, että olisi pakko saada uudestaan. Mulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa tästä.

blinc mascara primer oli sitten taas ihan huikean hyvä musta primeri ripsille, tämä sai oikeastaan minkä tahansa ripsarin näyttämään hyvältä. Jos löydän tän jostain, ostan ehdottomasti uuden.

CoverFX custom enhancer drops** oli todella kaunis, hohtava ja metallinen nestemäinen highlighter. Tämä on sellainen tuote, joka näkyy kuuhun saakka, niin mielettömän upea! 


Löytyikö mun roskien joukosta tuttuja tuotteita? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Itselleni kaikki tuotteet ihan vieraita. Itse vaan käytän kovin vähän kosmetiikkaa, niin en tunne juurikaan kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :) Käytin ainoastaan Bioeffect:ä viime toukokuusta syyskuuhun ja ihoni oli kyllä niin hyvässä kunnossa. Kun on nähnyt "oikeasti" kuvia testituloksista pitkällä tähtäimellä ei voi, kun ihastella :) Tosi kalliita ovat, mutta hintansa arvoisia. Näiden jälkeen oli tosi vaikea uskoa mihinkään muuhun tuotteeseen :D Benfitin ripsiväri oli munkin suosikki. Sarjan toinen ripsari "They`r real" oli pettymys, mutta tuo roller lash oli tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Bioeffect kyllä ihastutti, jos noin pienellä purkilla jo ehdin nähdä eron niin voin vaan kuvitella miltä kasvot näyttäisi pidemmällä käytöllä :). They're real ripsari ei oo munkaan lemppari, mutta benefitin bad gal bang ripsari sen sijaan on ihan super ihana, tämän roller lashin lisäksi!

      Poista
  3. Ei yhtään tuttua tuotetta. Näistä aina pihalla kuin lumiukko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, niin se on, jokaisella omat mielenkiinnonkohteet :)

      Poista
  4. Tuo Dr Botanicalsin tuote kuulostaa lupaavalta! Too Facedin pohjustajaa oon joskus itekin miettiny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo öljy oli niin ihana, rakastuin siihen täysillä! :)

      Poista
  5. Tämä on kieltämättä mulle(kin) täysin vierasta aihealuetta, mutta hauska kyllä lukea sun käyttökokemuksista! Löytyi seasta ehdottomasti myös muutama tuote, jotka kiinnostaisi ottaa kokeiluun itsellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joukosta löytyi jotain kiinnostavaakin :).

      Poista
  6. What, mulla tuo Bioeffectin seerumi käytössä nyt 3ml testeri myös ja riittää arviolta kolmeksi viikoksi. Laitoin kyllä aina Bioeffect kasvoveden jälkeen yöksi, ehkä se sitten auttaa siinä että riitti pidempään? Käytin ihan minikokoiset tipat kun hinta on niin törkeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot saanut kunnolla venytettyä sitä :D. Mä varmaan laitoin liikaa kuitenkin, vaikka oli mukamas niin pieni tippa. Toi kyllä levittyi ihan super hyvin!

      Poista
  7. Olet ollut ahkera ja saanut monta tuotetta käytettyä loppuun. Itse olin vähän pettynyt noihin Cien puhdistusliinoihin - käytin loppuun mutta taidan palata entisiin, joita olen käyttänyt. Lumenen Ajaton seerumi on yksi suosikkini ja Lemon juice käsivoide yksi lempparini. Käsivoidetta kuluu paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä puhdistusliinat on sun lemppareita? Mielelläni kokeilisin jotain uusiakin :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...