sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Helmikuun allure beauty box

Iloista sunnuntaita ystävät! Maaliskuun viimeinen päivä, muistitteko kääntää kellot kesäaikaan? :) Tänään kurkistellaan helmikuun allure beauty boxiin, jonka sain käsiini jo jokin aika sitten. Helmikuun "boksista" löytyi taas paljon mielenkiintoisia tuotteita, alluren boksi on viimeaikoina ollut mun mielestä todella hyvä. 


Tammikuiseen tapaan myös tämä helmikuun boksi tuli tälläisessä muovisessa pussukassa. Mä kaipaan kovasti niitä vanhoja laatikoita, nämä pussukat ovat mun mielestä ihan turhaa muovin kulutusta, varsinkin kun molemmat mun pussit on olleet valmiksi jo sivusaumoista ratkenneet. Nämä menee suoraan roskiin, kun niitä laatikoita pystyi hyötykäyttämään monella tapaa.


Wander beauty Mile high club ripsiväri herätti mun mielenkiintoni, sillä tämän pitäisi olla volyymia ja pituutta antava ripsari. Wander beauty on viimeaikoina näkynyt useasti eri kauneusbokseissa ja tähän asti oon ollut tosi tyytyväinen heidän tuotteisiin. Mielelläni testaan tämänkin, hyviä ripsareita kun on aina vähän vaikea löytää.


The BrowGal tinted brow gel with microfibers on mulle tuttu tuote, olen saanut tämän saman aikaisemmin Boxycharmista. Tykkään tästä kovasti, eikä yhtään haittaa, että nyt mulla on myös varastossa yksi odottelemassa, tälle tulee varmasti käyttöä. Tällä saa nopeasti ja helposti kulmille vähän ryhtiä ja täyttöä.


Mamonde Petal spa oil to foam on ilmeisesti ruusuntuoksuinen vaahtoava puhdistusöljy. Tämä on mulle uusi tuttavuus, todella kiva päästä kokeilemaan. Pakkaus on sopivan kokoinen matkustukseen, joten tämä lähtee varmaan mun mukana Kreikkaan toukokuussa.


Laritzy lip pencil tuli kauniissa vaaleassa nudesävyssä, jossa on hitunen vaaleanpunaista joukossa. Huultenrajauskynät on mun mielestä aina yllättävänkin kiinnostavia ja innostuin tästäkin kovasti. Jännä päästä kokeilemaan millainen koostumus tässä on, toivottavasti kermaisen pehmeä.


Yksi boksin turhin tuote mulle oli Moda brushes sivellin, jolle en keksi käyttöä. Yleensä siveltimet on mulle ihan parhaita ja oon niistä tosi iloinen, mutta tämän muoto on vaan omituinen, enkä tiedä miten tätä kuuluu käyttää. Kokeilen kyllä varmasti, voihan tämä yllättää, mutta ensivaikutelma ei ole kovin kummoinen.


Model Co Metallic eyeshadow trio on todella kaunis, mutta ei mun käytössä kovin näppärä. Tässä on kolme metallista sävyä, jotka kyllä kaikki näyttävät tosi kauniilta, mutta tällä ei yksistään saa meikkiä aikaan, vaan täytyy tarttua muihin paletteihin mattasävyjä varten. Tykkäisin tästä paljon enemmän, jos tuo ruskea sävy olisi ollut mattainen.


Boksista löytyi myös toinen tuote Mamondelta, Flower lab essence mask, myöskin ruusuisena versiona. Kangasnaamiot on aina tervetulleita, tykkään niistä kovasti ja tämä ei ole poikkeus. Mielenkiinnolla testaan tämän, varsinkin kun kyseessä on mulle uusi merkki. 

Mitä mieltä olit helmikuun alluresta?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Nuo kangasnaamiot ovat alkaneet kiinnostaa mua ihan valtavasti. Näistä lukenut niin paljon hyvää niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot on kyllä tosi ihania, kannattaa kokeilla joskus :).

      Poista
  2. Ihan tuntemattomia tuotteita kaikki. Model Co brändinä ainoa tutumpi. Vaahtoava puhdistusöljy kuulosti jännältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli kanssa paljon uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia tuotteita.

      Poista
  3. Mun mielestä kaikki tuotteet on kivoja tai ainakin siltä vaikuttavat. Ehkä kolmen shimmersävyn luomiväripaletti ei ole ihan mukavin, mutta sävyt sinänsä ihan nättejä ja käyttiksiä.
    Juu, muistin vasta eilen illalla, että kellot siirretään (siirtyy), mutta piti vähän aikaa miettiä, että kumpaan suuntaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli mun mielestä myös tosi onnistunut kokonaisuus :). Tuon paletin sävyt on tosiaan nätit, tarvii vaan kaivaa jostain mattasävyjä sen kaveriksi.

      Poista
  4. Uusia tuotteita on aina kiva testata, jos niitä saa testaukseen. Nämä ovat minulle ihana tuntemattomia tuotteita kaikki. Kerrohan joskus, miten kangasnaamiota käytetään. Minulla taitaa olla pari avaamatonta näytepakkausta.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot on aivan ihania, kannattaa kyllä korkata käyttöön jos löytyy nurkista :). Kaikessa yksinkertaisuudessaan naamio otetaan ulos pakkauksestaan, taitellaan auki ja asetellaan kasvoille silmäreikien ja suuaukon avulla. Annetaan vaikuttaa yleensä 10-20 minuuttia ja lopuksi iholle jäänyt seerumi hierotaan kasvoille.

      Poista
  5. Täytyy sanoa etten muistanut kesäaikaan siirtymistä ennenkuin autolla ajaessa siitä radiossa mainittiin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi parin vuoden päästä tää siirtely loppuu :D.

      Poista
  6. Mulla oli tuon huultenrajauskynän tilalla douccen eyeliner ja pakko sanoa että paljon mieluummin olisin ottanut tuon huultenrajauskynän. Helmikuun tuotteet oli kyllä minustakin oikein kivoja. Tuote sivellintä itse asiassa testailin itse luomivaon häivyttelyssä ja toimi muotonsa ansiosta minusta siihen oikein hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa tykkään enemmän huultenrajauskynästä, eyelinereita tulee niin paljon muutenkin. Mun täytyy kanssa kokeilla tuota sivellintä, jospa onnistunkin tykkäämään siitä :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...