maanantai 4. maaliskuuta 2019

Somaboxi

Suomen markkinoille ilmaantui helmikuussa uusi kauneusboksi, Somaboxi. Sain tilaisuuden tutustua Somaboxin helmikuun boksiin ja tänään käydäänkin yhdessä läpi boksin sisältöä. Somaboxi ilmaantui aika yllättäen, tästä en ollut kuullut puhuttavan etukäteen eikä kukaan tuntunut oikein tietävän mistä on kyse, kun bloggaajakollegoiden kanssa boksista puhuttiin. 

Somaboxilta löytyy omat verkkosivut, mutta sivuston ulkoasu vaikuttaa olevan vielä hieman keskeneräinen, toimivuus ei ole ihan sitä mihin olen yritysten verkkosivujen kanssa tottunut ja sivuilta tuntuu puuttuvan paljon infoa. Sivut olivat myös kaatuneena pari päivää viime viikolla, mutta nyt ne näyttäisivät olevan taas pystyssä.

Boksi saatu pr näytteenä
Somaboxi

Boksin hinta on 22,90€ kuussa ja boksin arvon luvataan olevan aina hintaa suurempi. Mitään muuta tietoa sivuilta ei juurikaan löydy ja sivusto on jokseenkin hämmentävän näköinen. Toivottavasti nettisivut saavat ammattimaisemman ilmeen tulevaisuudessa.

Somaboxi toimitettiin minulle pakattuna tavalliseen pahvilaatikkoon, jonka päälle oli liimattu Somaboxi tarra. En tiedä tuleeko kaikki boksit näin pakattuna, mutta ainakaan siis vielä ei mitään varsinaista tunnistettavaa pakkausta ollut tällä boksilla. Mikä ei sinänsä haittaa mitään, pääasiahan on sisältö. Jotenkin jäi silti vähän sellainen kotikutoinen fiilis mm. käsinkirjoitetuista yhteystiedoista. En siis tosiaan tiedä onko kaikille samalla tavalla lähetetty, sain itse boksin pr näytteenä. 

Boksin mukana tuli A4 kokoinen lappunen, johon on kirjattu pieni esittely kaikista boksin tuotteista. Hintatietoja lapussa ei ollut, mutta ne löytyi nopeasti netistä.

Mennäänpä sitten siihen boksin sisältöön, joka yllätti mut positiivisesti. En tosiaan yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta päässä pyöri vaan se vuoden (?) takainen Pretty calm box floppi. 


Ensimmäisenä laatikon sisältä paljastui täysikokoinen T.I.F vartalovoi. Tämä merkki oli mulle tuntematon, mutta googlailulla löysin nämä mm. Sokoksen verkkokaupasta. Tuoksu vaikuttaa tässä olevan aika miellyttävä, joten varmasti tulee jossain vaiheessa korkattua, vaikka juuri nyt en tarvitsekaan uutta vartalovoita.


Mulle yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli The Scottish fine soaps palasaippua, aika yllättäen. Mä olin aika lähellä tän ostamista I love me -messuilta ja merkki jäi sieltä mun mieleeni. Mä käytän palasaippuoita lähinnä siveltimien pesuun ja siihen tämäkin varmasti tulee käytettyä. Peltirasia on tosi kiva, pitää saippuan siistinä ja säilössä. Sopii käytettäväksi käsille ja vartalolle.


Boksin arvokkaimmat tuotteet olivat FNUG merkin aluslakka ja kynsilakka, jotka yhdessä ylittivät jo boksista maksettavan hinnan. Näin siis lupaus hinnan ylittävästä arvosta jo toteutui. Tämä oli mulle uusi merkki myöskin, mutta tosi kiva päästä kokeilemaan. Sain kynsilakan kauniissa hempeässä vaaleanpunaisessa sävyssä, joka sopii hyvin kevääseen. En tiedä onko liikkeellä ollut muita variaatioita.


Alviana -merkiltä boksista löytyi näytekokoinen käsivoide ja näytekokoinen hammastahna. Käsivoide on mieluisa ja se tulee varmasti käytettyä nopeasti. Hammastahnan jätän odottelemaan tulevia reissuja, se ei juurikaan herättänyt innostusta. Tuotteet ovat molemmat NaTrue sertifioituja ja vegaanisia.


Lisäksi boksista löytyi jonkin verran näytteitä, joista kaksi oli merkitty infolappuseen ja kaksi täysin ylimääräistä näytettä. Nämä on aina vähän turhia bokseissa, mutta exstrana ei mua niin haittaa.

Kaikenkaikkiaan mulle jäi vähän hämmentyneet fiilikset tästä boksista. Sisältö oli yllättävänkin kiva ja laatikosta löytyi paljon uusia ja mielenkiintoisia brändejä. Siihen olen erittäin tyytyväinen. Rahoille sai myös vastinetta hyvin (vaikka itse en siis boksista maksanutkaan). 

Hämmentävä osuus liittyykin enemmän verkkosivuihin, boksin ulkoasuun ja tiimiin boksin taustalla. Kaikki yhteydenpito on käyty Somaboxi nimellä, minäkään en siis tiedä kuka tai ketkä boksin takana hääräilevät, mutta toivon boksille ja yrittäjille menestystä. Markkinarakoa on varmasti, kunhan homma lähtee pyörimään. Jännää nähdä mihin suuntaan Somaboxi tästä jatkaa!

Olitko sinä jo kuullut Somaboxista? 

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Jännää, en ole kuullut tästä boksista aikaisemmin. Kiinnostava voisi olla mutta hiukan epäilyttävää tuo verkkosivujen kaatuminen ja käsin kirjoitetut osoitteet 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tulikin aika puskista, ilman mitään ennakkomainontaa :). Jännää nähdä mihin suuntaan boksi lähtee menemään.

   Poista
 2. Oho tää oli ihan uusi juttu koko boksi. Tosi omituista ettei missään ole näkynyt mainoksia tai edes mitään juttua koko boksista :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin kanssa toivonut vähän enemmän mainostusta etukäteen.

   Poista
 3. Olen samaa mieltä kanssasi, että boxi näyttää "vähän kotikutoiselta". Toisaalta sisältöhän siinä on pääasia mutta silti. Ainahan sitä on kivampi ottaa tuotteet vähän "personoidummasta" laatikosta. Sisältö muuten miten tuntematon mutta Snugin lakat on superhyviä! Ihanan keväinen sävy tuossa kynsilakassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosiaan tiedä sainko vaan jonkun spesiaalin version, vai tuleeko kaikki boksit näin pakattuina. Olisikin kiva nähdä jos joku on tämän tilannut, että miltä näytti ;).

   Poista
 4. Tää on kyllä aika jännä soppa! Mielenkiintoista seurata, millaiseksi Somaboxi kehittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä seuraan tilannetta myös mielenkiinnolla, toivon että boksi saa homman kasaan ja menestyy ;).

   Poista
 5. Toivottavasti tästä kehittyy varteenotettava boxi. Ehkä minäkin saattaisin innostua tilaamaan, jos hyvin käy. Taustajoukot olisi kyllä hyvä tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Uuden boksin markkinoille tuominen ei varmasti ole helppoa.

   Poista
 6. Somaboxi näyttää vielä ulkonäöltään raakileelta. Mutta parempi niin, että sisusta yllätti positiivisesti.
  Kiva tuo saippua ja saippuaboxi. Meillä kun käy kylässä pikkuvieraita, niin he mielellään pesevät käsiänsä palasaippualla; se on heille uutta ja eksoottista :) Niin muutttuu maailma. Täytyykin tutkailla, jos jostakin tuollainen palasaippuaboxi löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö oli tosi positiivinen yllätys, joten mä olen vielä aika toiveikas tämän boksin suhteen :).

   Poista
 7. Näinkin kun heiltä käytiin tykkäilemässä mun instafeedissä kuvia tämän somabboksin ja kävin verkkosivuilla. Ilmeisen vähän promootiota somessa tehty loppujen lopulta ja haasteet näyttävät olevan kunnollisen verkkosivuston rakentamisessa toistaiseksi. Toivottavasti yleisilme paranee, se kun vähän aina nostaa kuluttajan luottamusta siihen mitä ostelee netistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin parissa somejulkaisussa kuvan tästä samoihin aikoihin kun sain yhteydenoton, ehkäpä nyt maaliskuussa sitten panostavat siihen vähän enemmän?

   Poista
 8. Enpä ole törmännyt tähän ja vähän kotikutoiselta näyttää verrattuna muihin boxeihin. Toivottavasti konsepti kehittyy palautteiden pohjalta :)

  VastaaPoista
 9. Mä olen ennenkin kommentoinut miten nämä boksit ei herätä itsessä minkäänlaista mielenkiintoa, sotii pahasti ekologisuuden kanssa siinä mielessä että tulee hutihankintoja kun et tiedä mitä boksista tulee ja jäävät vain lojumaan laatikon pohjalle tuotteet. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kaikki ei vaan kiinnosta kaikkia ja jokaisella on se oma intohimo. Mulla se sattuu olemaan kosmetiikka :). Ja tuotteet jotka ei mua kiinnosta, annan nopeasti eteenpäin muille, joilla voisi olla sille käyttöä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...