torstai 7. maaliskuuta 2019

Tammikuun allure beauty box

Vuoden ensimmäinen allure beauty box tuli mulle vähän aikaa sitten seikkailtuaan ensin hyvän tovin postin matkassa. Tammikuun teemana oli "Thrill of the new" eli uudistuksia oli luvassa. Yksi uudistuksista oli uusi pakkaustapa. Allure on tammikuussa luopunut vanhoista bokseista ja siirtynyt kummallisiin muovisiin pussukoihin. 

Mä en tiedä mikä tän uudistuksen syynä on ollut, mutta ne laatikot oli mun mielestä paljon parempia. Tämä pussi oli ensinnäkin sivuilta revennyt jo mulle saapuessaan, eli mitään uudelleenkäyttöä tälle ei voi keksiä. No, sisältö on kuitenkin se pääasia eli katsotaanpa miltä näytti vuoden eka boksi.



Tälläkertaa boksista löytyi jopa kaksi Sunday Riley tuotetta. Näistä mä olen aina tosi innoissani, sillä kyseessä on varsin hintava ja laadukas ihonhoitomerkki. Sain boksin mukana C.E.O. Glow kasvoöljyn (ovh 80 dollaria) ja tämä on täysikokoinen tuote. Toinen tuote oli A+ high-dose retinoid serum (ovh 85 dollaria). Molemmat todella kiinnostavia ja tulevat varmasti käytettyä!


Pussukasta löytyi myös Beautyblender micro mini meikkisienet (ovh 18 dollaria) nuden sävyisinä. Nämä on tosi näppäriä esimerkiksi peiteaineen levitykseen tai varjostuksiin tms. Kaikenlaiseen tarkkaan häivyttelyyn ja työskentelyyn pienillä alueilla. 


Hiuksia ei oltu unohdettu tässä tammikuun boksissa, mukana oli OUAI scalp and body scrub (ovh 38 dollaria). Kuorinta sopii siis sekä päänahalle, että vartalolle, mikä tekee siitä näppärän monitoimituotteen. Sokerikuorinta on hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria päänahkaa ja se auttaa hiuksia pysymään raikkaina kuivattamatta niitä. 


Yksi tuote, joka mua ei niin kovasti kiinnostanut oli Doucce relentless matte lip crayon sävyssä Winterberry. Mä käytän tosi harvoin kynämallisia huulipunia ja tämä ei myöskään ole ihan mun sävyni, lähtee varmaan kiertoon. (Ovh 22 dollaria)


Viimeisenä pussista löytyi mally Evercolor shadow stick extra sävyssä Burnished bronze (ovh 25usd). Tässä on todella kaunis pronssinen sävy ja koostumus tuntui aika kivalta. Se levittyi pehmeästi, oli helppo häivyttää ja kuivuttuaan pysyy hyvin paikoillaan.

Mitä pidit uudistuneesta allure boxista?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Sunday Riley, mahtavaa! Ja kyllä kelpaisi muutenkin kaikki tuotteet mulle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunday Riley tuotteet on aina mieluisia, niitä tulee tän mukana aika useinkin :).

      Poista
  2. Omaani en ole vielä saanut, mutta hyvältä vaikuttaa, paitsi tuo pakkaus. Jokin aika takaperinhan oli tilaajille äänestys siitä, haluaako tuotteet pakattuna pussukkaan? Et varmaan huomannut sitä? Itse olisin edelleen laatikon kannalla, sillä ne ovat tukevia ja käyvät hyvin säilytysboxeiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, multa on kyllä mennyt tuo äänestys kokonaan ohi :(. Harmi juttu, mä tykkäsin niistä laatikoista paljon enemmän.

      Poista
  3. Näyttääpä kivalta! Odotan edelleen omaani mutta toivottavasti pian saisin sen jo kotiin ❤️ jännä tuo pussi, näyttää halvalta ja epäkätevältä. Lisäksi kun näitä meikkipusseja tulee joka tuutista ei näille taida tulla käyttöä ja maailma muutenkin hukkuu muoviin 😟

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sun boksi on yhtä kiva, aika usein näissä taitaa olla samat tuotteet kaikilla :). Tuo pussi on tosiaan aika tylsä uudistus, muoviroskaa tulee muutenkin niin paljon :/. Toivottavasti ottavat laatikot taas käyttöön.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...