perjantai 1. maaliskuuta 2019

Declutter vol 6

Iloista maaliskuun alkua! Uusi kuukausi, uusi declutter. Edellisen kerran tein meikkipöydän karsintaa pari kuukautta sitten, aivan vuoden alussa. Nyt huomasin kuitenkin, että hiljalleen mun declutter laatikko on taas täyttynyt. Tällä kertaa mukana on enimmäkseen huulituotteita, mutta myös muutama random tuote, jotka olen vaan napannut poistopinoon laatikoiden pohjalta.

Osa tuotteista on vanhentuneita, ne heitän suoraan roskiin. Myyntikuntoiset, uudet tai vähän käytetyt laitan myyntiin ja saadut tuotteet lahjoitan eteenpäin kavereille/perheelle jne. Osa tuotteista on saatu blogin kautta, mutta suurin osa itse ostettuja. Kaikki vanhat declutter -postaukset löydät declutter tunnisteen kautta.Käydään läpi näitä ihan random järjestyksessä. Pistin poistoon pari vuotta sitten I love me -messuilta ostetut AVON nestemäiset huulipunat. Niille ei ole ollut käyttöä ja ikääkin alkaa olla jo. Poistoon lähti myös muita nestemäisiä huulipunia, mm. Ofralta, Too Facedilta ja Lancomelta. 


Mun ColourPop kokoelmastakin löytyi taas poistoon meneviä. Suurin osa näistä on vaan vanhentuneita ja koostumus muuttunut paksuksi. Yksi tai kaksi taisi olla sellaisia, että sävy ei vaan ole mun juttu enkä käytä.


Huulikiiltoja karsin myös jokusen, vaikka mun huulikiiltokokoelma ei mikään suurensuuri olekaan. IsaDoran Lip Chromet on koostumukseltaan tosi kivoja, mutta nämä sävyt on sellaisia, ettei mun tule käytettyä. Anastasian kanssa sama juttu, karsin sellaiset sävyt joihin en vaan tartu. Smashboxin kiiltoja mun ei ole tullut käytettyä ollenkaan, vaikka niidenkin koostumuksesta tykkään. 


Kiertoon lähtee myös jokunen perinteinen huulipuna. Mukana on mellow, Gerard Cosmetics, tarte, MAC, bite beauty, benecos ja Loreal. Näille löytyy kaikille varmasti hyvä uusi koti, kaikki ovat vielä käyttöiässä ja lähes koskemattomia :).


Huultenrajauskynistä en paljoa karsinut, mutta pari ruskeaa sävyä lähtee eteenpäin, samoin kuin Lumenen shimmerinen vaaleanpunainen kynä. Nudestixin J Mama saa myös etsiä uuden kodin, sitä ei ole tullut käytettyä ja mulla on Nudestixiltä toinen kynä lähes samanlaisessa sävyssä.


Lopuksi vielä vähän random meikkejä. Päätin vihdoin luopua mun NARSin Orgasm poskipunasta, jota olen säilönyt laatikossa jo pidemmän aikaa. Poistoon lähti myös pari bronzeria ja tarten poskipuna, sekä kaksi meikkivoidetta ja benecosin ripsari, joka ei vaan tehnyt mun ripsille yhtään mitään.

Aiotko sinä tehdä kevätsiivousta meikeille tai muille tavaroille? :)

Love, Mari

24 kommenttia:

 1. Näitä on jännä katsoa kun omassa laatikossa on nippa nappa kulmakynä ja ripsari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun laatikoista taitaa löytyä sitten enemmän käsityötarvikkeita ;)

   Poista
 2. Todellakin! Laatikostani pursuaa hirveästi kaikkea sekalaista :D Meikkisiivous tekee hyvää.

  VastaaPoista
 3. Declutterit on aina niin mielenkiintoisia<3 Varsinkin sun tapauksessa, kun kerralla lähtee ihan kunnon määrä tuotteita pois :) Mun pitäisi tehdä vielä karsimista mun meikkisiveltimille, meikit ja muut oon aika hyvin saanut jo karsittua tässä alkuvuode aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään katsoa Youtubesta declutter videoita, niissä on jotain tosi tyydyttävää aina :D. Mun pitäisi kanssa karsia siveltimiä, mutta kun ne on niin ihania!

   Poista
 4. Mikä määrä! Mä en ikinä varmaan raaskisn :D Ei vaan! Aika usein kyllä tulee heitettyä meneen tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mulla on kanssa paljon tuotteita mitä en raaski laittaa kiertoon, mutta osan kanssa on yllättävän helppoa :).

   Poista
 5. Mä oon huomannut, että olen välillä ihan epäjohdonmukainen siinä missä vaiheessa heitän meikkejä iän vuoksi menemään. Jos kyseessä on lemppari, niin mitä yhdestä tai kahdesta lisävuodesta, mutta jos vaan joku random josta en niin välitä niin nopeammin muka "menee vanhaksi" mun kriteereillä :D Mulla on esim. pari noita ColourPopin nestemäisiä punia, jotka varmaan joutais jo iän puolesta roskiin, mutta en raaski kun tykkään niistä edelleen. Ei muuten mitään pointtia tällä mun pohdinnalla, hyvä et sä pystyt heittämään pois vanhentuneitakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä ihan sama juttu! Oon säilyttänyt joitain tosi vanhojakin tuotteita ja ajatellut että ne on vielä ihan hyviä. Ja sitten taas pistänyt kiertoon sellaisia, mitkä on juuri menneet päiväyksen yli :D. Toisiin tuotteisiin vaan muodostuu tunneside herkemmin.

   Poista
 6. Tein jokin aika sitten karsintaa nimenomaan huulituotteista. Niistä on jotenkin luontevaa alkaa karsiminen, koska yli-ikäiset ja möhnäset huulituotteet on jotensakin luotaan työntäviä.
  Kevät pitää aloittaa aina uusilla huulipunilla:)
  Kivaa viikonloppua Mari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulituotteiden karsiminen on mulle kanssa helpointa. Luomivärit on varmaan se vaikein kategoria vaikka niitä on selkeästi eniten :). Toivottavasti sulla oli mukava viikonloppu!

   Poista
 7. Mun pitäs omaan laatikkooni kasata taas hieman tavaraa kaapeista, että saavat kyläilijät hypistellä mitä itselleen haluavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihanaa kun saa antaa tuotteita eteenpäin, tulee itsellekin aina tosi hyvä fiilis :D.

   Poista
 8. Ihan sikana. Noi smashboxit varmasti niin hyviä! Oon ihan kunnon fani noissa heidän tuotteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smashboxit on kyllä ihania, harmi vaan ettei tuu kiiltoja käytettyä :/

   Poista
 9. Pitäis todellakin käydä kaappeja läpi! Olen pääasiassa lahjoittanut eteenpäin, jos on ollut käyttökuntoisia. Vanhentuneet olen heittänyt lopulta roskiin. Hyvän määrän olet löytänyt hävitettävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tehdä tätä karsintaa tasaisin väliajoin niin pysyy itsekin kartalla mitä kaikkea laatikoissa on :)

   Poista
 10. Ohoh mikä määrä! Mulla on kyllä edessä vastaava homma, kun mun meikkikaappi on aivan kamalassa epäjärjestyksessä eikä sieltä kohta enää löydä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teet siitä sitten postauksen, olisi kiinnostavaa nähdä mitä sulta lähtee eteenpäin :D

   Poista
 11. Mä teen pari kertaa vuodessa meikkisiivouksen. Laitan kiertoon jutut, mihin just ei tule vaan tartuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee aina hyvä fiilis, kun jäljelle jää tuotteita, joiden käyttämisestä oikeesti nauttii :)

   Poista
 12. Missä myyt kosmetiikkaa? Minulle on kertynyt paljon ihan arvokastakin käyttämätöntä kosmetiikkaa, jota ei viitsisi ilmaiseksi antaa pois mutta en löydä juurikaan mitään kanavaa, missä arvostettaisiin esim. vain ulkomailta saatavia kosmetiikkamerkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tähän kysymykseen highlighter kokoelma postauksessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...