tiistai 12. maaliskuuta 2019

ColourPop BFF mascara

ColourPop julkaisi vähän aikaa sitten uuden BFF ripsivärin, jota me fanit ollaankin jo odoteltu pidemmän aikaa. Nyt vihdoinkin voi oikeasti tehdä vaikka koko meikin ColourPop tuotteilla. BFF ripsiväri julkaistiin kerralla seitsemässä eri sävyssä, joiden joukosta löytyy tottakai myös perus musta ripsari. Mä olin tästä julkaisusta super innoissani, mikä ei lienen yllättävän ketään teistä :D.

Voit käydä tutustumassa ripsareihin myös ColourPopin omilla sivuilla.

ColourPop BFF ripsiväri

BFF ripsiväri on volyymia antava ripsari, joka on tosiaan saatavilla seitsemässä eri sävyssä. ColourPopilta ei voinutkaan odottaa pelkää mustaa ripsiväriä, onhan koko brändin nimessä jo "colour". Mä oon eniten innoissani näistä värikkäistä yksilöistä, sillä hyviin värikkäisiin ripsiväreihin törmää tosi harvoin. Ostin itselleni kaikki seitsemän ja ne tulivat söpössä BFF pussukassa. Kaikkia en ole vielä kuitenkaan korkannut, sillä en millään ehdi käyttää niin montaa ripsaria ennen kuin ne kuivahtavat.

ColourPop BFF ripsiväri

Ripsivärien pakkaus sopii hyvin ColourPopin tyyliin. Valkoiset hylsyt, joiden korkki on koristeltu tähdillä ja bff teksteillä. Koristelut muuten vastaavat aina ripsivärin sävyä, esim. sinisen ripsivärin tekstit on kaikki sinisellä. Myös korkin alla oleva kapea rengas on värikoodattu sävyyn sopivaksi, näistä siis näkee nopeasti minkä sävyn on nappaamassa. 

Jokaisessa ripsivärissä on myös kyljessä hauska "mietelause", joka on eri kaikissa tuubeissa. Ripsareille on myös keksitty hauskat nimet, jotka vastaavat hyvin sävyä, esim. Blue ya mind.

ColourPop BFF ripsiväri

BFF ripsiväriä on verrattu paljon Too Facedin kulttimaineessa olevaan Better than sex ripsiväriin, joka on myös yksi mun lemppareista. Mun mielestä nämä ovat myös hyvin samankaltaisia, etenkin tuo harja näyttää hyvin samalta molemmissa ja molempien koostumus on myös melko kuivaa. Se onkin tän ripsarin yksi huono puoli, kuvittelisin nimittäin näiden kuivahtavan tuubeihinsa normaalia ripsiväriä nopeammin. 

Muuten olen kyllä tykännyt, näillä saa aikaan näyttävät tuuheat ripset ja väri myös pysyy ripsissä hyvin, kunhan ei kerrosta liikaa. Jos ripsaria laittaa liian paljon, se saattaa kuivuttuaan hieman varista. Näissä on myös jonkinverran eroja sävyjen välillä, sanoisin, että tummat sävyt toimii parhaiten. Vaaleimmat sävyt sopivat mun mielestä parhaiten alaripsille tuomaan hieman iloa ja väriä meikkiin.

ColourPop BFF ripsiväri

ColourPop BFF ripsiväri

Oletko sinä jo kokeillut uusia BFF ripsareita?
Mikä on sun kaikkien aikojen suosikki ripsiväri?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. En ole, mutta onpa näissä söpöt pakkaukset. Onkin pitänyt tehdä tilaus ColourPopille, nyt kun postareitakaan ei ole enää haittaamassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mitä meinaat ettei oo postareita?? :o onko mulla mennyt jotain ohi? 😃

      Poista
  2. Ikimain lemppari on Dermosil all-in-one ripsiväri mikä oli vielä paremmalla sudilla niinsanotusti kun se myytiin osana beach sport -sarjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan vielä kokeillut Dermosilin ripsareita, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. En tunne tätä ripsaria...Mutta suloiset on pakkaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ColourPop on USA:sta ja myydään ainoastaan siellä, täälläpäin suurelle yleisölle vielä varmasti aika vieras merkki.

      Poista
  4. Mä meinasin näitä värikkäitä itsekin tilata, joten odotan innolla sun kommentit miltä ne vaikuttavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä kokeiluun! Tummat sävyt toimivat parhaiten :).

      Poista
  5. Mäkin katselin noita ripsareja joku päivä,kun ei ollut postarejakaan. Päädyin kuitenkin tilaamaan elämäni ekan ColourPop luomiväripaletin eli Through my eyes paletin Iluvsarahii-paletin. Helmikuun lopussa oli vähän aikaa ilmaiset postarit kaikkiin maihin ja innostuin,kun tajusin voivani tilata vaan tuon niin ei tarvi maksaa ALVejakaan sen lisäksi ,että ei postareja:)
    Huomenna pitäis paletin tulla vissiin jo:)
    Ihanaa päästä kokeilemaan Colourpop luomivärejä vihdoinkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti onkin yksi niitä harvoja, mitä mulla ei ole, mutta se vaikuttaa kyllä tosi ihanalta! :). Mä käytin kanssa hyödyksi ilmaiset postarit ja tilasin mm. Zoella kokoelman tuotteita.

      Poista
  6. Siis oli ilmaiset postarit vaikka tilaisi millä summalla.Itsekin siis tilasin vaan 23 dollarin paletin ja miinustivat 10 dollarin postit pois.Hyvä diili:)

    VastaaPoista
  7. Oi vitsit mitä herkullisuuksia eritoten sävyissä -mahtavaa, että löytyy näin värikkäitäkin yksilöitä, jotka kyllä lumoaa tälläisen ei-meikkaajankin! *sydänsilmähymiö*

    Mun lemppareista lempparein (millä saan jo valmiiksi tuuheista ripsistäni entistäkin näyttävemmät) on yllättävää kyllä luonnonkosmetiikkamerkkinen Zuiin, jonka sain testiin! Ja moon kokeillut kirjaimellisesti aikalailla kaikkea jo tähän ikään mennessä, ei toimi ne "yleisimmät" kulttimerkitkään koska varmaan oma haastavuutensa on jo ne valmiiksi tuuheat ja pitkät ripset, mutta Zuiin omalla niihinkin saa vielä enemmän näyttävyyttä -ja lähtee lämpimällä vedellä, mistä iso kiitos näin herkkäsilmäisenä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti vinkistä, täytyy laittaa tuo Zuii korvan taakse! Oon etsinyt hyvää luonnonkosmetiikan ripsaria, sellaista vielä löytämättä. :)

      Poista
  8. Upeeta että toivat useamman värin! Ootan jo niin innolla että pääsen ekaa kertaa hypistelemään paremmin Colourpopin tuotteita kun mun tilaus saapuu jossain vaiheessa!!! Ja en malta oottaa että teet tuon koko kasvojen meikin Colourpopin tuotteilla!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kaikkea tilasit? :) Ja mä oon kanssa aika innoissani kun vihdoin saa tehtyä one brand makeup haasteen ColourPopilla :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...