lauantai 2. maaliskuuta 2019

Tammikuun Ipsy glam bag

Aurinkoista lauantaita ystävät! :) Tänään me päästään kurkistelemaan tammikuun Ipsyyn, jonka sain vihdoin viime viikolla. Pari päivää myöhemmin tuli myös helmikuun pussukka, se nähdään vähän myöhemmin. Nyt aletaan vihdoin olla siinä pisteessä, että kaikki mun kadoksissa olleet paketit on löytäneet perille (paitsi se marraskuun Boxycharm, jonka perään haikailen edelleen).

Tammikuun Ipsyn teemana oli uudistus. Uudelle vuodelle Ipsy oli tehnyt joitakin muutoksia, kuten uuden kauneuskyselyn, jolla saa personalisoitua sisältöä paremmin ja ipsy plus on myös uusi juttu. 


Tammikuun pussukka oli ihan söötti, mutta ei mitenkään mieleenpainuva tai erikoinen. Kangaspussi on sävytetty vaaleansinisin ja valkoisin raidoin ja säväyksen tähän tuo pinkki vetoketju. Sisävuori on myös täysin pinkki. Nämä pussit on tosi näppäriä moneen tarkoitukseen, mulla onkin näitä säästössä vaikka kuinka paljon.


Ensimmäisenä pussukasta löytyi Ahava:n Dedsea water mineral handcream -käsivoide. Käsivoiteita mulla kuluu paljon ja Ahava on merkkinä tosi kiinnostava, joten tämä oli mieluisa tuote mulle. Pakkauksessa on 40ml tuotetta, eli tämä on ihan ok kokoinen näyte, riittää pidemmäksi aikaa kuin vaan pariin kokeiluun.


Seuraavaksi pussista löytyi mulle uusi merkki, hola neon. Sain merkiltä Velvet liquid lipstick huulipunan, sävy on mahdollisesti DF. Jokatapauksessa kaunis marjaisa violetti sävy. Tosi kiva päästä kokeilemaan uutta merkkiä, toivottavasti tämä on hyvä. Ainakin tuo pakkaus on mun mielestä tosi kiva.


Pussukasta löytyi myls ittsé luomivärinappi sävyssä boho. Tämä on sellainen tosi kaunis neutraali vanhan roosan sävy, kuva hieman vääristää sitä. Tämän laitan johonkin mun magneettipaleteista ja varmasti tulee käyttöön!


Jes, jes, jes! Taas uusi sivellin. Näistä jaksan innostua joka kerta. Nyt sain Luxien pienen contoursiveltimen, joka tuntuu ihanan pehmeältä. Tässä on sellainen mattainen varsi, jossa sormet ei liu'u. Varressa on myös kolo peukalolle, siveltimestä saa näin hyvän otteen. Todella tyylikäs ja laadukkaan oloinen sivellin!


Pussukan viimeinen varsinainen tuote oli Illamasquan colouring pencil eli rajauskynä sävyssä Honour, joka on mattaruskea. Illamasqua on tosi kiinnostava merkki, joten tämäkin ilahdutti. Olin myös tosi iloinen, ettei kynä ollut musta, niitä kun mulla on todella paljon.


Tälläkin kertaa löysin sieltä extra tuotteiden joukosta SLMiss glam siveltimen kolmella dollarilla, joten tottakai se piti myös ottaa mukaan. Tämä on super kaunis! Varsi on kirkasta muovia, jonka sisällä paljon hopeita glitterhippusia. Sivellin on todella pehmeä ja sopivan napakka. 

Tammikuun Ipsy oli mun mielestä erittäin onnistunut, kaikki tuotteet oli mieluisia ja jää omaan käyttöön.

Tuliko sulle samat tuotteet? Mikä oli sun lemppari? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Kiva kun kaikilla tilaajilla on hiukan eri tuotteet! Mulla ei ollut mitään muuta samaa kuin tuo pussukka, käypä kurkkaamassa mun blogistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä kurkkaamassa. Ipsyissa on yleensä eniten eroja :)

      Poista
  2. Mullakin ihan eri tuotteet kuin sinun pussissa. Siveltimet olisin itsekin voinut ottaa vaikka molemmat :D

    VastaaPoista
  3. Kiva pussukka:) Siveltimet vaikuttavat mainioilta ja kaikki muutkin kelpaisivat mulle ihan hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo contour sivellin oli tosi hyvä kun sitä eilen kokeilin :). Onnistunut pussukka!

      Poista
  4. Huulikiillossa tosi kiva sävy, mutta ihmettelen, kuka oikeasti saa ne kaikki käsirasvat käytettyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, minä saan :D. Mulla kuluu käsirasvaa tosi paljon, etenkin aina syksy-kevät akselilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...