sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Helmikuun suosikit

Helmikuu suhahti ohi super nopeasti ja nyt ollaankin jo hyvää vauhtia menossa kohti kevättä. Helmikuun aikana testailin jonkin verran uusia tuotteita, joista osa nousi nopeasti mun suosikiksi. Kaivoin myös laatikoista pari vähän vanhempaa juttua testiin ja nekin ihastuttivat kovasti. Nyt olisi siis vuorossa helmikuun kauneussuosikit. Kertokaahan tekin tuonne kommenttiboksiin omia lemppareitanne ja löytöjänne helmikuulta, jos en ole niitä vielä kokeillut niin laitan testilistalleni ;).

*Postaus sisältää affiliate linkkejä.



Aloitetaan vaikka meikkituotteista, joita nousi lemppariksi kolme kappaletta helmikuun aikana. Olisin voinut nostaa tähän muutaman muunkin tuotteen, mutta se olisi ollut vähän huijaamista, sillä ehdin käyttää niitä helmikuun aikana vaan pari kertaa. Nämä on kuitenkin olleet käytössä jo hieman pidempään.

Urban Decay Born to run -luomiväripaletti, on sellainen, minkä ostoa en koskaan suunnitellut. Tää paletti ei jostain syystä puhutellut mua ollenkaan aluksi. Sain tästä kuitenkin hyvän alennuksen ja ajattelin, että miksipä ei. Ja onneksi ajattelin! Paletti, joka ei muka puhutellut mua lainkaan, onkin yhtäkkiä mun yksi suosikkini ja todella monipuolinen. Tässä on oikeastaan kaikki kohdillaan, sävymaailma on kaunis ja koostumus taattua UD laatua. Ostin oman palettini Kicksin verkkokaupasta*.

Dior Backstage face and body foundation nousi suosikkien joukkoon ihan ekalla kokeilulla ja siitä lähtien mun on ollut tosi vaikea olla käyttämättä tätä. Meikkivoide on aivan ihana! Jos kaipaat kevyttä peittävyyttä ja luonnollista lopputulosta, on tässä meikkivoide sulle. Parasta tässä on se, että meikkivoidetta voi hyvin kerrostaa, jolloin peittävyyttä saa lisää, mutta se ei silti näytä paksulta eikä tunkkaiselta. Tästä on tulossa ihan oma postauksensa lähiaikoina! Ostin myös tämän Kicksin verkkokaupasta*.

Viimeinen meikkisuosikki on ollut Charlotte Tilbury:n Matte Revolution huulipuna sävyssä Pillow Talk. Tää on ollut mun haaveilulistalla jo varmaan pari vuotta, kunnes sitten tammikuussa päätin vihdoin, että nyt on aika ostaa tämä ihanuus omaksi. Huulipunan koostumus on mattainen, mutta silti todella miellyttävän tuntuinen huulilla. Sävyltään Pillow Talk on täydellinen jokapäivän nude. Se sopii mihin vaan meikkiin ja tilaisuuteen! Omani ostin Cultbeauty verkkokaupasta.


Ihonhoidon puolelta multa löytyy lemppareita niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Jokainen näistä on ollut nyt käytössä jo hyvän aikaa ja ansainnut paikkansa suosikkien joukossa syystä tai toisesta. 

Glamglow Youthcleanse putsari pyöri mun laatikossa pitkään ennen korkkaamista, tää on muistaakseni ostettu Hulluilta päiviltä vuosi sitten. Sain tammikuussa vihdoin aikaiseksi korkata tämän ja vitsit miten paljon oon tykännyt tästä! Putsari poistaa kasvoilta tehokkaasti kaikki meikit ja muut epäpuhtaudet ja samalla kuorii ihoa. Käytän tätä nykyään aina suihkussa kasvojen puhdistukseen, koska samalla vaivalla tulee kuorittua kasvot myös. Glamglow on uudistanut putsarivalikoimaansa ja tätä ei ihan samanlaisena löydy enää, mutta muita vastaavia löytyy kyllä useita.

Bomb Cosmetics Pina Colada shower butter lähti mun mukaan I love me messuilta ja otin tän käyttöön nyt alkuvuodesta. Pina Colada on mun suosikki drinkkini ja tämä tuoksuu aivan siltä! Ihana, trooppinen, kesäinen tuoksu vie mielen aina jonnekin ihanalle lomamatkalle kun tätä käyttää. Koostumus on purkissa kiinteää, iholle levitettäessä se alkaa vaahtoutua ja toimii samalla puhdistusaineena ja ihon kosteuttajana. Ihan huippuihana! Tämän saa ostettua Bomb Cosmeticsin omasta verkkokaupasta.

Vieso Baume** on ihana luonnonkosmetiikan hoitotuote hiuksille. Sain tämän testiin jokin aika sitten parin muun Vieso tuotteen kanssa ja olen ollut täysin ihastunut koko sarjaan, mutta etenkin tähän. Tulen tekemään näistä postauksen ihan lähiaikoina, mutta nyt sanon jo, että mun hiukset eivät ole koskaan olleet yhtä silkkisen sileät ja pehmeät! Vieso tuotteita saat ostettua Lavande -verkkokaupasta.

(**saatu pr näytteenä)

Oletko jo kokeillut jotakin näistä mun lemppareista? :)

Love, Mari

21 kommenttia:

  1. Odotan sun postausta Diorista, sillä oon harkinnut sen ostoa, mutta olen odottanut jonkun suomalaisen bloggaajan mielipidettä siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada sen ulos ensi viikon aikana :). Oon kyllä tykännyt siitä ihan tosi paljon!

      Poista
  2. Toi Shower Butter kuulostaa kyllä niin herkulta että<3 Born To Run on ihana paletti, mutta mulla on viime kuukausina ollut se harmillisen vähän käytössä. Pitääkin taas napata se tuolta laatikon pohjalta vähän paremmin esille niin saan sitä ehkä käytettyäkin useammin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiva ihmeessä esiin taas! :) Mulle käy kanssa tosi usein niin, että joku ihana paletti vaan unohtuu muiden joukkoon ja jää tosi vähälle käytölle.

      Poista
  3. Minulla ei ole kokemusta näistä tuotteista. Näitä on kuitenkin mielenkiintoista lukea. Välillä kirjoittelen tuotteita muistiin tulevaisuuden ostoslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos näistä joskus löytyy jotain mielenkiintoista :)

      Poista
  4. Tarkistapa bangerin sivuilta myyvätkö glamglowia.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :Dd huomasin saman

      Poista
    2. Tuote tosiaan löytyy valikoimasta, mutta on tällä hetkellä loppuunmyyty, toivottavasti pian taas saatavilla :).

      Poista
    3. Haulla ei löydy mitään. En ole nähnyt nuita putsareita enää missään edes myynnissä.

      Poista
    4. Itse kun hain tätä, löysin tuon vielä kirjoitettaessa. Nyt se on tosiaan poistunut ja käsittääkseni tuotanto lopetettu kun Glamglow on uudistanut putsarivalikoimansa :(.

      Poista
  5. Mulla on dior nude joten ehdottomasti sun fiiliksiä tästä toosesto meikkivoiteesta odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se nude on kanssa kiinnostellut mua, mutta päädyin tähän :D.

      Poista
  6. Tota Diorin meikkivoidetta mun on tehnyt mieli testata ikuisuus, mutten suostu ostamaan uutta kun avattuja on tällä hetkellä niin monta varastossa! Ihana että oot säkin ihastunut tuohon Born to Run -palettiin, se on edelleen mulla jatkuvasti käytössä! <3

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidä Dior mielessä joskus kun saat vähän varastoja kuluteltua :). Ja sun postauksen kautta mä lopulta itseasiassa päädyin ostamaan tuon born to runin, eli kiitos vaan!

      Poista
  7. Olen Diorista lukunet ja se on kiinnostaa. Ehkäpä täytyy käydä vähän tutustumassa siihen.

    VastaaPoista
  8. Ihan näin miehisestä uteliaisuudesta, kuinka paljon kosmetiikkaa kuluu kuukaudessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en laske itseäni perus kosmetiikan käyttäjäksi, koska se on mulle harrastus ja intohimo. Mun kuukausittaiset summat on kolmenumeroisia pääasiassa, mutta normaali kuluttaja selviää kyllä tosi vähälläkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...