tiistai 19. maaliskuuta 2019

Helmikuun Boxycharm

Helmikuun Boxycharm tuli mulle jo melkeen pari viikkoa sitten, täynnä ihania yllätyksiä. Tänään ehdin vihdoin esitellä boksin sisältöä myös teille. Helmikuun teemana oli After glow eli luvassa on oletettavasti jonkinlaisia glow tuotteita. Mä en ole vielä koskaan joutunut pettymään tähän kauneusboksiin, enkä joutunut tälläkään kertaa.

Boxycharmin saa tilattua heidän omilta sivuiltaan, mutta toistaiseksi tilaaminen onnistuu vain jonkin välityspalvelun kautta (kuten Shipito). Mä olen kyllä kuullut huhuja, että tämä olisi mahdollisesti tulossa saataville kansainvälisesti tulevaisuudessa, pidän sille peukkuja!



Ensimmäisenä mun boksista löytyi Farmacy:n clean bee putsari. Tää on tosi kiva merkki, on tullut boxyn mukana aikaisemminkin. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote Sol de Janeiron voiteelle (jonka olisin kyllä ottanut mieluummin). Putsari sopii päivittäiseen käyttöön ja meikinpuhdistukseen, sopii myös herkälle iholle.


Seuraavaksi laatikosta paljastui touch in sol No poreblem primer eli ihoa tasoittava ja ihohuokosia piilottava primeri. Tää oli mulle täysin uusi merkki, mutta keskusteluja seuratessa monet oli tästä super innoissaan, joten innostus tarttui myös muhun. Tosi kiva päästä kokeilemaan ja mä rakastan primereita.


Boksista on löytynyt aina silloin tällöin Pretty Vulgar tuotteita ja tällä kertaa mukana oli heidän highlighter. Tämä vaikutti olevan ihan ok swatchin perusteella, mutta ei missään nimessä paras mitä olen kokeillut. Mielenkiinnolla odotan miltä tämä näyttää kasvoilla.


Too Faced Better than sex ripsiväri sai mut hihkaisemaan ilosta, tää kun on yksi mun kaikkien aikojen lemppareista enkä ole omistanut tätä nyt vähään aikaan. Ihan super hyvä ripsiväri ja oon todella iloinen, että se tuli boxyn kautta. Tai että ylipäätään mitään Too Facedilta tuli boxysta.


Boxin viimeinen tuote oli ainoa, joka ei ehkä niin kovasti innostanut, mutta kokeilen kyllä tätäkin. TrèStique huulipunakynä, jossa on sisällytettynä jo primeri kulostaa ihan mielenkiintoiselta, jännää nähdä huomaako tässä jotain eroa tavalliseen huulipunaan verrattuna, esim. pysyvyydessä. Sävyltään tää ei ollut ihan nappivalinta mulle, mutta kokeilen kyllä kuitenkin.

Miltä helmikuun Boxycharm vaikutti?
Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Ooh. Ois ihan huikeeta jos tätä pystyisi ihan suoraan Suomeen tilamaan - kunhan toimitus ei ihan hirmuisia maksaisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa mielelläni tiputtaisin yhden välivaiheen pois, vaikka shipito onkin aika vaivaton :)

      Poista
  2. Mulla tuli noiden vaihtoehto tuotteiden tilalla kultainen luomivärikynä ja se rasvapurnukka. Molemmat oli kyllä kivoja mutta minua olisi myös kiinnostellut tuo huulipuna jossa on primeri. Pystyyköhän se paremmin kuin normi puna?
    Kiva jos boxyn saisi jossain vaiheessa tilattua Suomeen! Pidetään peukkuja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vielä testannut tota huulipunaa, mutta ainakin lupauksien mukaan sen pitäisi olla pitkäkestoinen :). Se Sol de Janeiron rasva jäi kaihertamaan, olisin ottanut sen tosi mielelläni :D.

      Poista
  3. Kaikki tuotteet olivat itselle tuntemattomia. Tuosta ripsarista kiinnostuin eniten. Hyvälle ripsarille olisi tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät ripsarit onkin kiven alla, tästä mä oon tykännyt itse jo vuosia :)

      Poista
  4. Miekin olisin halunnut sen vartalovoiteen, mutta on tuo putsarikin ihan ok, en vaan tykkää sen tuoksusta. Highlighter tuli vaaleammassa sävyssä.

    Tuo huulituote oli omaan makuun liian tumma, sen päässä oleva primer oli hempeän pinkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mä olisin kanssa halunnut sen voiteen :D. Mä en oo vielä tutustunut tuohon huulipunaan, onko se primeri siinä siis jotenkin erillisenä?

      Poista
  5. Hyvä niin kuin aina, koskahan saataisiin Suomeenkin yhtä hyvä boxi helposti tilattavaksi. <3

    VastaaPoista
  6. No jopas olikin sisältö, huhhuh! <3_<3 Toivottavasti tämä tosiaan tulee kansainvälisesti saataville, sillä jostain syystä vähän kammoan Shipitoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shipito on kyllä super helppo ja käyttäjäystävällinen :). Mutta joo, kyllä mullekin kelpaisi tämä ilman välikäsiä!

      Poista
  7. Tää sisältö on kyllä taas ihan mahtava<3 Vaikka jotenkin näyttää vähän "vajaalta" kun on niin tottunut siihen, että tuolta löytyy joku isompi palettikin :D En oo omaa boksiani vielä saanut, mutta innolla odotan tätä! Too Facedin ripsari ei kyllä omaan käyttöön tule, kun en siitä yhtään tykkää, mutta oon sen luvannut jo työkaverilleni niin käyttöön pääsee sekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aina onnistunut, en oo koskaan joutunut pettymään vaikka aina kaikki ei omaan käyttöön olekaan jäänyt :D. Eiköhän ensi kerralla se palettikin taas löydy joukosta :).

      Poista
  8. Kauniita juttuja ja mahtavaa kun on alettu todella panostaa myös ulkonäköön.

    VastaaPoista
  9. Toi primeri on tässä mun lemppari, mutta jotenkin sisältö ei silleen itseäni nyt innostanut? Ihan kuin se ei jotenkin oisi niin hyvä kuin yleensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin makuasioita mistä kukakin tykkää, mä olin tosi tyytyväinen sisältöön :).

      Poista
  10. Mä en saanut SDJ-rasvaa enkä Farmacya,vaan TULA sheet maskeja .Ja Trestiquen tilalla ihan concealerin värinen Granden joku mattainen puna. Olin ihan varma,että boxissa on clean bee ja Trestique,että oikein hämmästyin!Eikä ollut mikään FOMO-boxi,mitä heillä nyt on ollut,kun boxi on sold out.
    Tula sheet maskeja sain 4 kpl niin loppujen lopuksi olin iloinen niistä:) Ihania,kokeilin jo.
    Granden tuotteitakaan vastaan minulla ei ole mitään,mutta se väri tai värittömyys.Säikähdin ,kun katsoin peiliin ,että olenko jotenkin mystisesti sairastunut;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, en oo tuollaiseen variaatioon törmännytkään vielä. Kiva kun naamioita tuli useampi kuitenkin! Kannattaa kokeilla laittaa joku tummempi rajauskynä sen punan alle, jospa sävystä tulisi sitten vähän käyttökelpoisempi :D.

      Poista
  11. Huomio kiinnittyi tuohon pretty vulgar tuotemerkkiin. Onpahan harvinaisen hauska oivallus nimen kehittäjältä moinen sanaleikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan ennen ajatellut sitä, mutta nyt kun mainitsit niin joo, on kyllä aika hauska :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...