perjantai 3. huhtikuuta 2020

Skin Cityn superviikko tarjous

NeoStrata tuotteet saatu pr näytteenä.
*Mainoslinkki

Skin City verkkokaupassa on käynnissä superviikko ja ajattelinkin tulla pikaisesti vinkkaamaan teille tästä huippukivasta tarjouksesta!

Sain viime keväänä yhteistyön tiimoilta osallistua Skin Cityn ihonhoitotestiin ja sain testissä omalle ihotyypilleni valikoidut tuotteet kokeiluun. Kirjoittelin jo silloin näistä NeoStrata tuotteista esittelyn blogiini, jonka voit käydä kurkkaamassa täältä. Nämä tuotteet ovat edelleen lempparilistan kärkisijoilla, nyt kun vihdoin Annin syntymän jälkeen jatkoin näiden käyttöä. 

Nyt tämän viikon ajan 5.4.2020 asti Skin Citylla on tarjous, kaikkiin yli 40 euron tilauksiin -20% alennusta koodilla SUPER20. Klikkaa tästä Skin City verkkokauppaan*.



Näihin ihaniin NeoStrata tuotteisiin pääset tästä linkistä*. Valikoimista löytyy myös paljon muita kiinnostavia merkkejä ihon hoitoon ja meikkaamiseen, kuten Paula's Choice, Sensai, Laura Mercier, Dermalogica ja Jane Iredale. Suosittelen myös lämmöllä tuon ihotestin tekemistä, mun kohdalla valinnat ainakin osuivat täysin nappiin!



Mun omalle ostoslistalle päätyi tällä kertaa brändi ja tuotteet, joita olen himoinnut jo todella pitkään. Skin Citystä löydät nimittäin myös Hourglass meikit ja arvatkaa vaan hypinkö riemusta kattoon kun huomasin nämä siellä! Nämä kolme alla olevaa tuotetta on kuumotelleet mua ties kuinka kauan ja nyt saan ne -20% alennuksella, jes! Jos sä innostuit Hourglass meikeistä yhtä paljon, löydät ne täältä*.


 Kuvat: Skin City

Mikä Skin Cityn brändeistä kiinnostaa sua eniten?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Tämä onkin ihan uusi tuttavuus, pitää tutustua.'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, valikoima on todella laaja ja etenkin ihotesti on hyödyllinen apu :).

      Poista
  2. Mä oon jotenkin aina vieroksunut näitä Skin Cityn tuotteita. Kuullut niin ristiriitaisia fiiliksiä niistä. Mutta hyvä jos sä olet tykännyt! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, nyt en ihan ymmärtänyt että mistä tuotteista olet kuullut ristiriitaisia juttuja? Skin Cityn valikoimissahan on valtava määrä eri merkkejä :).

      Poista
  3. Juuri katselinkin Skin City verkkokauppaa, harmi että koodi on jo vanhentunut. Tilaan silti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä, mun sähköpostiin ainakin tuli juuri uusi alekoodi :). Aika usein siellä on jonkinlaisia alennuksia.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...