keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

KKW Beauty huulipunat

KKW Beauty on Kim Kardashian Westin lanseerama kosmetiikkabrändi, joka on tunnettu Kimin tyyliin sopivista varjostus- ja korostutuotteista, sekä muista neutraaleista nudemeikeistä. Brändin valikoima on laajentunut hyvää tahtia alun contour puikoista lähtien. KKW on ollut mun toivelistalla lanseerauksesta lähtien, mutta vasta viime helmikuussa päädyin tekemään ensimmäisen tilaukseni heidän verkkokauppaansa.

KKW Beauty huulipunat

Törmäsin ystävänpäivän tienoilla Instagramissa KKW beauty tarjoukseen, jossa oli omavalintainen huulipuna ja rajauskynä yhteensä 25 dollaria. Tartuin heti tilaisuuteen ja ostin kokeiluun kaksi settiä huulipunia ja rajauskyniä. Sävyt olivat tosiaan vapaasti valittavissa. Huulipunien normaalihinta on 18 dollaria ja rajauskynien 12 dollaria.

KKW Beauty huulipunat

Päädyin valitsemaan yhden sävyn pinkkien joukosta ja toisen nudeista. Halusin myös kokeilla eri koostumuksia, joten otin toisen kermaisessa crème koostumuksessa ja toisen mattaisena. Molemmat sävyt ovat hyvin neutraaleja ja sellaisia, jotka sopivat vaikka ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tykkään kovasti myös molemmista koostumuksista! Useimmiten mulla on taipumus tarttua mattaisiin huulipuniin enemmän pysyvyyden vuoksi, mutta myös tuo kermaisempi koostumus on pysynyt huulilla todella hyvin! 

Mattapuna ei tunnu liian kuivattavalta, mutta selkeä ero kermaisempaan siinä on. Jos huulet ovat todella kuivat, suosittelen enemmän tuota kermaista koostumusta (tai ainakin kunnon rasvausta ennen huulipunaa).

KKW Beauty huulipunat

KKW Beauty huulipunat

Rajauskynät olivat myös positiivinen yllätys. Ne ovat pehmeitä ja pigmenttisiä, liukuvat vaivattomasti huulille leviämättä kuitenkaan holtittomasti ympäriinsä. Kuivuttuaan ne pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä sotkeennu. Nämä muistuttaa mun mielestä aika paljon mun suosikkeja, eli ColourPopin huultenrajauskyniä.

KKW Beauty huulipunat

Onko KKW Beauty sinulle tuttu?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Näissä on kyllä aivan ihanat värit. Pitäisikin hankkia uusi huulipuna.

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttu, mutta hyvältä vaikuttavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua jos tulee uudelle huulipunalle tarvetta :).

   Poista
 3. Itselleni miehenä on edelleen käsittämätöntä, miten montaa erilaista huulipunaa ja muuta meikkituotetta voikaan maailmasta löytyä :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...