perjantai 24. huhtikuuta 2020

Korento seerumiposkipuna

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuote saatu.

Helmikuun loppupuolella tein House of Organic verkkokaupan kanssa yhteistyötä luonnonkosmetiikkaviikon tiimoilta. Sain silloin valita testiin tuotteita heidän valikoimistaan ja yksi mun valinnoista oli tämä Korento seerumiposkipuna. Merkki oli mulle vieras, mutta kiinnostava ja innolla odotinkin tämän testailua. 

House of Organic verkkokaupasta löydät Korento sarjan muutkin tuotteet, voit käydä kurkkaamasa valikoiman täältä*.

Korento seerumiposkipuna

Korento on suomalainen meikkisarja, jonka valikoimiin kuuluu voide- ja nestemäisiä meikkipohjatuotteita, sekä pari meikki/viimeistelypuuteria. Sarjan meikit ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niissä käytetään ihoa hoitavia ainesosia, kuten puolukan siemenöljyä ja mustikkaa. 

Korento seerumiposkipuna

Liquid blush eli seerumiposkipuna* on saatavilla kahdessa eri sävyssä ja itselleni valitsin oranssihtavan sävyn Pumpkin. Koostumukseltaan poskipuna on tosiaan hyvin seerumimainen, eli kevyttä ja nestemäistä. Se on helppo levittää kasvoille meikkisienellä, siveltimellä tai vaikka sormilla. Poskipuna häivyttyy vaivattomasti ja lopputulos on todella kaunis ja luonnollinen. Pigmenttiä löytyy paljon, joten hyvin pieni pisara riittää pitkälle. 

Korento seerumiposkipuna

Poskipunaa annostellaan pipetillä, josta on kohtalaisen helppo saada riittävän pieni määrä kerrallaan (kunhan painaa päätä hyvin kevyesti). Pakkaus on muutoin melko yksinkertainen, pieni lasipullo etiketillä varustettuna. Sävy tässä on melko tumma, eli ihan kalpeimmalle iholle en tätä ehkä suosittelisi, tai ainakin täytyisi käyttää kevyellä kädellä. Omalle iholleni tämä passaa oikein hyvin ja varsinkin kesällä uskoisin tämän olevan todella kaunis pienen päivetyksen kanssa. 

Korento seerumiposkipuna

Onko Korento sulle tuttu?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Nimenä kyllä, mutta tuotteita en testaamaan ole vielä ehtinyt. :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole kyllä ollenkaan tuttu tuote. On kyllä mahtavaa, että suomalaistakin kosmetiikkaa löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa innoissani näistä kotimaisista merkeistä, kiva kun meiltä löytyy niin paljon osaamista! :)

   Poista
 3. Korrento taitaa olla entisten flow-kosmetiikan meikkien uusi nimi, jos oikein muistelen. Korrentoo en ole käyttänyt, mutta Flow kosmetiikan meikkejä mulla joskus oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, enpä tiennytkään! Flow ei ollut mulle tuttu, että senkin puolesta uusia juttuja.

   Poista
 4. Kuulostaapa ihanalta<3 Mä jotenkin vierastan tällaisia nestemäisiä tuotteita poskipunissa, highlightereissa ym. kun tuntuu aina siltä, etten ehdi kunnolla häivyttämään niitä ennen kuin ne jämähtää iholle :D Korennon tuotteet täytyy kyllä pitää mielessä, oon niistä kuullut tosi paljon hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen viimeaikoina tykästynyt nestemäisiin ja voidemaisiin enemmän ja enemmän, näyttävät niin luonnollisilta :). Tän kanssa ei ollut ainakaan tuota kuivumisongelmaa, hyvin oli aikaa häivytellä tuote paikoilleen.

   Poista
 5. Flown meikit kuulostaa mielenkiintoisilta, mutta en ole kokeillut vielä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin näistä nyt enemmän, seuraavaksi haluan testata meikkipohjia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...