torstai 30. huhtikuuta 2020

Kauneusbloggaajien vappumeikkihaaste

Ihanaa vappua kaikille! Tänä vuonna vappua vietetään hieman erikoisissa merkeissä. Ei vapputoria, ei tivolia, ei kokoontumista piknikeille.. Mikään ei silti estä laittautumasta ja nauttimasta ihanasta vapusta kotona. Muiden kauneusbloggaajien kanssa päätettiin haastaa toisemme vappumeikin tekoon ja toivottavasti jakaa teille iloa ja inspiraatiota omaankin meikkaamiseen.

Meikkihaasteen teemaksi tuli tottakai vappu, mutta lisäksi päätimme, että meikeissä tulisi näkyä värit vihreä, keltainen ja pinkki. En olisi itse näitä sävyjä osannut lähteä yhdistämään, joten tämä oli tosiaan haaste itsellekin. Lopputuloksen näet seuraavaksi.

Ainiin, kurkkaa vielä postauksen lopusta linkit muiden osallistujien kanaviin ja käy nappaamassa talteen upeat meikkivinkit. Instagramista voit käydä katsomassa kuvia häshtägillä #vappumeikkihaaste :). Haastamme myös kaikki teidät lukijat mukaan tekemään omat meikkinne näillä väreillä ja lataamaan ne instagramiin tuolla häshtägillä varustettuna, niin me pääsemme ihailemaan myös teidän tuotoksia!


Vihreä on yksi mun suosikki väreistä meikeissä, mutta en olisi koskaan yhdistänyt sitä pinkkiin ja keltaiseen. Hetken aikaa pitikin miettiä miten lähden meikkiä toteuttamaan ja lopulta cutcrease vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Käytin meikkiin Jeffree Starin Jawbreaker luomiväripalettia, sekä yhtä sävyä Melt cosmeticsin Smoke sessions paletista. Vappumeikki vaati tottakai blingiä ja kasvotimantit onkin saatu Elina K:lta viime kesän blogimiitin goodiebagista.


Meikkipohja onnistui tällä kertaa todella hyvin omasta mielestä. Käytin kahta eri meikkivoidetta, joita Jaclyn Hill suositteli pari vuotta sitten ja nyt mun kokoelmista vihdoin löytyy ne molemmat (Dior Forever ja Hourglass Vanish stick).


Silmämeikin aloitin vihreällä mattaisella luomivärillä, jonka levitin luomivakoon yhdessä vaaleamman mintun sävyn kanssa. Leikkasin luomen 2/3 sisänurkasta lähtien peiteaineella ja päälle painelin shimmeristä pinkkiä luomiväriä (joka muuten värjäsi luomet pinkeiksi kahdeksi päiväksi..). Ulkonurkkaa tummensin tummalla shimmerisellä vihreällä. Käytin nestemäistä keltaista rajauskynää ja tein pienet pisteet pinkin ja vihreän rajalle. Silmän sisänurkkaan käytin kimaltavaa keltaista luomiväriä ja alavesirajalle keltaista kajaalia. Alaripsiin käytin myös keltaista ripsiväriä.


Haasteessa mukana olevat blogit:

Mizz Annie (youtube)
Gingerbiscuit
Dioriina
Be beauty or creepy

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox primerizer
Hourglass Vanish stick meikkivoide
Dior Forever meikkivoide
Morphe peiteaine
By Terry Hyaluronic hydra-powder
MAC Next to nothing powder
Jaclyn Cosmetics Luminous powder, Dew me
BECCA Khloé Malika bffs palette

L.A. Girl eyeshadow primer
Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker palette
Melt Cosmetics Smoke sessions palette
ColourPop liquid liner, make luv
ColourPop creme gel liner, punch
ColourPop bff mascara, yellow goodbye
benefit Bad gal bang mascara

Illamasqua lip crayon, Media
MAC matte lipstick, Candy yum-yum

The BrowGal brow pencil
ABH clear brow gel


10 kommenttia:

  1. Aivan ihana tämä sunkin meikki! Noi ihotimantit kruunaa kokonaisuuden<3 Mutta noi taitaa olla Elina K:n eikä Glitternistin? Mulla on meinaan samanlainen setti ja jos puhut siitä miitistä, missä mäkin olin, niin ne on tosiaan Elina K:lta saatuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääähh hei hyvä kun huomasit, mä jotenkin automaattisesti oletin et oli Glitternisti, mut Elinahan se tosiaan oli! :)

      Poista
  2. Ihana meikki! Täällä sama homma, että noi sävyt aiheutti aikas haasteen :D

    Värikästä vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja juu oli aika haastavat värit, mutta toisaalta kivaa vaihtelua ja uuden kokeilua.

      Hauskaa vappua myös sinne! :)

      Poista
  3. Meikistä tulee mieleen ihana perhonen ��

    VastaaPoista
  4. Tuli kyllä todella kaunis meikistäsi ja nuo kasvotimantit ovat ihania <3.
    Pitäisi itsellekin ostaa, kun en sellaisia omista :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja noi timantit on tosiaan niin kivoja, mun täytyy kanssa hankkia niitä nyt lisää :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...