maanantai 2. maaliskuuta 2020

Tammikuun Ipsy glam bag

Moi kaikki ja kivaa uutta viikkoa! Tänään kurkataan tammikuun ipsy glam bag pussukkaan. Tammikuun teemana oli "clean slate", joka sopi oikein hyvin uuden vuoden alkuun. Tämä onkin sitten toiseksi viimeinen ipsy, mikä mulle tulee. Helmikuun pussukka on vielä tulossa ja sitten tilaus jää tauolle määrittämättömäksi ajaksi. Olen kyllä viihtynyt hyvin ipsyn parissa ja päässyt kokeilemaan kivoja tuotteita, mutta nyt tuntuu siltä, että on aika pitää pientä taukoa.


Tammikuun pussukka oli oikein kaunis ja yksinkertainen. Marmorikuviointi miellyttää silmää ja vaaleanpunaiset yksityiskohdat on kivan hempeitä. Mä olen aina kehunut näitä pussukoita, niille kun on niin paljon käyttöä! Mulle on toki kertynyt näitä ihan valtava määrä, mutta olen säästänyt vaan ne kaikista kivoimmat.


Morphe Fluidity concealer / 9usd

Ensimmäisenä pussukasta löytyi täysikokoinen Morphen peiteaine. Tästä olin oikein iloinen, sillä olen halunnut testata tätä jo pidemmän aikaa. Sävykin vaikutti olevan mulle juuri sopiva. Tätä on monet kehuneet, joten odotukset on aika korkealla.


Jules Smith beauty Power gloss / 18usd

Seuraavaksi löysin kauniin huulikiillon sävyssä Moonbeam dream. Tämä on deluxe sample kokoa, eli arvoltaan jonkinverran vähemmän kuin täysikokoinen. Tykkään itse tästä vähän pienemmästä koosta, sillä käytän huulikiiltoja aika vähän (tosin viimeaikoina enemmän ja enemmän).

Banila Co Clean it zero cleansing balm / 19usd

Tämä suloinen puhdistusbalmi kiinnitti heti huomioni. Pakkaus on ensinnäkin todella nätti, deluxe koko sopii hyvin reissukassiin. Tämän pitäisi muuttua iholla hieroessa öljyksi, eli kuulostaisi aika tehokkaalta ja kosteuttavalta putsarilta. Innolla testaan tätäkin!


Araceli beauty Ojos perfectos liquid eyeliner / 16usd

Boksin toinen täysikokoinen tuote oli tämä ruskea tussieyeliner. Valitettavasti omastani oli korkki auki ja tämä oli kuivunut matkalla käyttökelvottomaksi. En juurikaan käytä rajauksia, joten menetys ei harmittanut kauheasti, enkä jaksanut edes valittaa asiasta ipsylle. 

Ciaté London Glow-to illuminating blush / 26usd

Yksi tammikuun kiinnostavimmista tuotteista oli tämä syötävän suloinen poskipuna Ciatélta. Sain poskipunan sävyssä Match maker ja tämäkin on deluxe sample kokoa. Sävy on todella kaunis ja pieni koko ei tässäkään häiritse, en nimittäin ikinä ole onnistunut pannuttamaan poskipunaa. Tämä siis riittää mulla todella pitkäksi aikaa.

Mitä mieltä sinä olit tammikuun ipsysta?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Olipas inhottava juttu, että paketissa oli käyttökelvoton tuote mukana. Hyvä kuitnekin, jos se ei jäänyt harmittamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aina vähän harmi, jos joku tuote tulee vaurioituneena. Onneksi tällä kertaa ei harmittanut niin kovasti.

      Poista
  2. Ihana sisältö! Itseäni tuo tussin kuivuminen olisi kyllä harmittanut, koska käytän eyelineriä päivittäin ja ruskea olisi itselleni kivaa vaihtelua mustan sekaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä onneksi käytän rajauksia niin harvoin ja tusseja on jo pilvin pimein, että menetys ei ollut suuri :D.

      Poista
  3. Onpa suloisia tuotteita! En ole tästä konseptista kuullutkaan, kiva lukea!
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsyn mukana tulee tosiaan suloisia pikkupakkauksia :).

      Poista
  4. Noi Ciaten pikkupunat on ihania, haalin niitä kolme ipsylta, tai varmaan yksi tuli sekä normi että plussasta ja yksi add-onina :D kivoja on ja niin söpösiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanan näkösiä ja tossa tosi kiva sävykin :).

      Poista
  5. Ihana tuo marmorikuvioinen pussukka. Jokin hyvä peiteaine tulisi kyllä tarpeen, voisin tuohon tutustua lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morphe on ainakin tosi edullinen ja monet sitä kehuneet :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...