keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Tati Beauty Textured neutrals vol 1

Tati Westbrook lanseerasi viime syksynä oman kosmetiikkabrändinsä Tati Beauty:n. Ensimmäisenä tuotteena Tati lanseerasi Textured neutrals -luomiväripaletin, joka nousi nopeasti yhdeksi loppuvuoden suosituimmaksi paletiksi. Tästä puhuttiin joka puolella ja kaikki tuntuivat rakastavan uutta palettia. Itse en ehtinyt ensimmäiseen aaltoon mukaan ja paletti myytiinkin loppuun aika nopeasti. Se kuitenkin teki paluun tämän vuoden puolella ja sain napattua paletin ostoskoriin.

Tati beauty Textured neutrals

Palettia myydään ainoastaan Tati Beauty verkkokaupassa ja Suomeen tilattaessa päälle tulee postikulut ja alvit. Sanoisin kuitenkin, että paletti on ehdottomasti tilaamisen ja hintansa arvoinen, tätä ei ole syyttä kehuttu! Innolla odotan jo mitä Tati seuraavaksi julkaisee, koska tulee paletti vol 2? Tällä hetkellä valikoimissa on ainoastaan tämä paletti, sekä Blendiful meikkivippa/sieni/mikälie.

Tati beauty Textured neutrals

Paletti on ulkoasultaan hyvin pelkistetty. Mattamusta pinta näyttää aluksi kauniilta, mutta sotkeutuu nopeasti sormenjälkiin ja luomivärijäämiin. Minua tuo ei haittaa, lähinnä tykkään siitä, että tuotteet näyttää käytetyltä ja rakastetulta :D. Paletin kantta koristaa ainoastaan ruusukultainen brändin logo, sekä Vol 1 alanurkassa, joka lupailee jo seuraavaa palettia.

Tati beauty Textured neutrals

Kannen alta paljastuu valtava peili, joka on ihan huippu laatua! Tämä tekee paletista täydellisen matkustuskumppanin, sillä tällä peilillä pärjää mainiosti vaikka missä. Paletista löytyy 24 luomiväriä, jotka on jaettu näppärästi rivittäin laadun ja sävyn mukaan. Pystyriveiltä löytyy aina samaa sävymaailmaa olevat sävyt ja vaakariveiltä samaa koostumusta. 

Alimmalla rivillä on mattasävyt, ylimmällä glitterit ja siitä väliltä löytyy metallista, ja kimaltelevaa koostumusta. En oikein tiedä miten suomentaisi tuon "sequin pin points" koostumuksen, mutta siis lähes mattaisessa pohjassa on paljon irtokimallusta. 

Tati beauty Textured neutrals

Paletin sävymaailma on täydellinen ensipaletiksi, tämä on sellainen mitä kuka tahansa voi käyttää ja kuitenkin riittävän monipuolinen. Mukana on paljon neutraaleja sävyjä, mutta myös oranssia ja marjaisan violetteja. Sävyjä voi käyttää riveittäin tai sekaisin oman makunsa mukaan, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Koostumukseltaan luomivärit ovat todella pigmenttisiä, kermaisen pehmeitä ja helposti häivytettäviä. Olin todella positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvin nämä luomella käyttäytyivät. 

Mitä ajatuksia paletti sinussa herättää?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Jos luomivärejä ei jo valmiiksi olisi tarpeeksi (lue liikaa :D) niin olisin ehdottomasti tämän itselleni tilannut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa kokoelma on vähän turhan suuri, mutta en vaan voinut vastustaa :D.

   Poista
 2. On kyllä nyt aika ihania värejä tuossa paletissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihanan monipuolinen, mutta kuitenkin melko neutraali paletti, sopii jokaiseen makuun.

   Poista
 3. Musta tää on tosi kaunis paletti, mutta päätin etten tarvitse sitä ainakaan toistaiseksi. Koen muutenkin näin isot paletit vähän hankaliksi omassa käytössä. Tykkään näppärämmän kokoisista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä tosiaan aika iso paletiksi, mutta kuitenkin tosi ohut ja sen puoleen näppärä. Ei tätä silti mihinkään meikkipussiin sujauteta :D.

   Poista
 4. Todella kauniita sävyjä! ja paletti näyttää myös laadukkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan myös tuntuu laadukkaalta, painoa on mukavasti. Luomivärien laatu erinomainen!

   Poista
 5. Tää on kyllä upea ja äärimmäisen kiinnostava paletti! En ole ainakaan vielä hankkimassa tätä, mutta ihailen tätä kyllä mielelläni muilla. ��

  VastaaPoista
 6. Ostin tän heti julkaisun aikana ja se on kulkenut mukana reissussa jatkuvasti syrjäyttäen Jawbreakerin. Tässä on kaikki perusjutut mitä tartten ja jos haluan jotain vähän erikoisempaa, Poet hoitaa homman!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi käyttökelpoinen ihan tilanteessa kuin tilanteessa, pärjää pitkälle yhdellä paletilla :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...