torstai 19. maaliskuuta 2020

Natasha Denona Love

Natasha Denona julkaisi ystävänpäivän aikoihin uuden Love -kokoelman. Kokoelma kiinnitti mun mielenkiinnon välittömästi ja aika nopeasti naputtelin tilauksen Beautylish -verkkokauppaan. Natasha Denona on tunnettu luomiväreistään, erittäin laadukkaista sellaisista. Mulla on ennestään yksi Natashan paletti ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. 

Mua on jo pitkään kiinnostanut kokeilla myös muita Natashan tuotteita ja nyt nappasin tilaukseen myös upean kasvopaletin.

Natasha Denona Love collection

Natasha Denona Love collection

Luomiväripaletista löytyy 15 sävyä, jotka sopivat täydellisesti ystävänpäivän teemaan, mutta myös ihan ympärivuotiseen käyttöön kaikkien pinkkien ja violettien ystäville. Tän sävymaailma on mun makuuni! Paletissa on useita eri koostumuksia mattaisesta metalliseen ja jopa pari cream to powder sävyä. Laadultaan nämä ovat olleet todella hyviä, en ole joutunut pettymään vielä yhteenkään sävyyn mitä olen kokeillut. Pigmenttiä löytyy hyvin ja luomivärit myös häivyttyvät kauniisti.

Natasha Denona Love collection

Natasha Denona Love collection

Love Glow -kasvopaletti on jo pakkaukseltaan ihan mielettömän kaunis, tätä voisi vaan katsella vaikka kuinka kauan. Tämä on kuin tehty jokaiselle "harakalle", joka rakastaa kaikkea kimaltelevaa ja söpöä.

Natasha Denona Love collection

Sisältä löytyy neljä eri tuotetta kasvomeikkiin. Voidemainen hehkuva poskipuna, shimmerinen poskipuna, pinkki glitter ja korostuspuuteri. Nämä ovat kaikki todella intensiivisiä ja sen puoleen käytön kanssa saa olla vähän varovainen, ainakin ihan perus arkimeikkiä tehtäessä. Mä ihastuin tähänkin heti ensi kokeilulla, mutta tällä saa tosiaan tehtyä överit aika helposti.

Natasha Denona Love collection
Muutama luomiväri swatchattuna

Mitä ajatuksia kokoelma sinussa herätti?

Love, Mari


6 kommenttia:

 1. Yleensä en käytä värillisiä meikkejä, mutta tuo paletti on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletin sävyt on tosi kivat, värikkäät mutta silti neutraalit :).

   Poista
 2. Nyt on kyllä niin ystävänpäivään sopivat sävyt, ihania! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä on täydellinen ystävänpäiväkokoelma! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...