sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Milani Stellar lights holographic lipgloss

Kevät tulee kovaa vauhtia ja sen myötä alan aina kiinnostua enemmän ja enemmän huulikiilloista. Jostain syystä mä miellän huulikiillot kevään ja kesän tuotteiksi ja eniten niitä tulee käytettyä juuri näinä vuodenaikoina. Sain jokin aika sitten ilokseni testiin Milanin Stellar lights -huulikiiltoja Koreina verkkokaupalta ja tänään voitaisiin tutustua näihin yhdessä.

Huulikiillot saatu pr näytteenä.


Milani Stellas lights holographic lipgloss -huulikiillot ovat nimensä mukaan holografisia eli sävyt näyttävät hieman erilaisilta eri valaistuksissa tai eri suunnista katsottuna. Kokoelmasta löytyy kuusi eri sävyä, joista aika varmasti löytyy mieluisa lähes jokaiselle. Vaikka sävyvalikoima onkin aika suppea, löytyy joukosta silti kivasti "neutraaleja" ja erikoisempia sävyjä. Huulikiillot maksavat Koreina verkkokaupassa 15,55€ kappale.

Näiden koostumus on todella miellyttävä, ei liian paksu ja tahmainen, vaan sellainen hoitavan tuntuinen ja samalla huulille tulee kivasti sävyä ja kiiltoa. Näitä voi käyttää hyvin yksinään, rajauksen kanssa tai huulipunan päällä, omista mieltymyksistä riippuen. Huulikiilloissa on myös miellyttävä, makea ja karkkimainen tuoksu.


Luminous peach sävy on kaunis persikkainen kiilto, josta löytyy pinkkiä ja violettia kimallusta. Tämä on täydellinen kesäsävy, niin herkullinen ja makea! Tämä on myös yksi kokoelman neutraaleimmista sävyistä, sopii oikein hyvin myös arkikäyttöön.

Opalescent on kokoelman vaalein sävy. Tässä on kirkkaalla pohjalla pinkkiä glitteriä, hyvin simppeli, mutta kaunis. Tää on itseasiassa yksi mun suosikeista, koska tämä sopii mihin tahansa meikkiin.


Prismatic pink on kokoelman toinen pinkki kiilto, tässä on vaalean pinkillä pohjalla sinistä glitteriä. Toinen mun suosikkini, kaunis ja kuitenkin käyttökelpoinen sävy. Sininen ei tule esiin mitenkään liian voimakkaana, vaan antaa tälle kivan jännän vivahteen.

Fluorescent fuchsia on tummempi pinkki, fuchsian sävyisellä pohjalla on paljon tummansinistä glitteriä. Tämä on edellistä pinkkiä paljon näyttävämpi, sellainen statement pinkki. Tämä näyttää mun mielestä parhaalta kun taputtelee tätä ihan vähän huulten keskiosaan punan päälle, yksinään en tätä juurikaan käytä.


Iridescent blue on toinen kokoelman "erikoisista" sävyistä. Vaaleansinisellä pohjalla on sinistä ja violettia glitteriä. Yllättäen tämä ei ole ollenkaan niin hurja kuin olisi voinut kuvitella, vaan oikeastaan tosi kiva sävy. Tämä kuuluu myös mun lemppareiden joukkoon.

Kaleidoscopic purple on erikoisin näistä kaikista. Tumman violetilla pohjalla on vihreää glitteriä. Tää on jännä ja hauska sävy, mutta ei ihan ehkä arkikäyttöön sopiva ainakaan mun käytössä. Tämä on sellainen huomiota herättävä sävy, joka on kyllä todella kaunis ja uniikki.


Mikä sävyistä on sun lemppari?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Kun itse olin nuori, niin huulikiillot oli iso juttu mutta nykyään en käytä ollenkaan, en edes huulipunaa vaikka vitiligo on vienyt värin huulista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelen kanssa, että huulikiillot oli iso juttu aikoinaan, nyt ne on tekemässä paluuta :)

   Poista
 2. Oi kuinka ihania sävyjä, suosikkia noista olisi vaikea edes valita :D

  VastaaPoista
 3. Opalescent on varmaan mun suosikki, mutta noi kaikki on kyllä upeita!

  VastaaPoista
 4. Tuo sininen näyttää aika hauskalta! Tosin kaikissa näissä on hurjan ihanat sävyt, voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni itse näistä mitä tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin kanssa siniseen, kun se on jotenkin ihanan uniikki, mutta kuitenkin tosi käyttökelpoinen :).

   Poista
 5. Ihania sävyjä! Tuo persikkainen miellyttää ehdottomasti mun silmää eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Nää on tosi kauniita :)

   Poista
 6. Oooh, tuo Kaleidoscopic purple on ihana! Näyttäisi varmaan upealta jonkun tumman huulipunan päällä <3

  VastaaPoista
 7. Ihania kiiltoja, tuo fuksian värinen eniten mieleen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...