lauantai 16. maaliskuuta 2019

ColouPop Zodiac pigmentit

ColourPop ja Kathleen Lights julkaisivat vähän aikaa sitten jälleen uuden yhteistyön, The Zodiac loose pigment -kokoelman. Kokoelmaan kuuluu 12 täysin uutta irtopigmenttiä, tämä oli ColourPopille uusi tuote, paranneltu versio vanhoista irtoluomiväreistä. Mun kokoelmasta löytyy myös ne vanhat luomivärit ja voin jo heti alkuun sanoa, että nämä ovat tosiaan paljon parempia.

The Zodiac irtopigmentit myydään joko yhtenä kokoelmana tai voit ostaa pigmenttejä myös erikseen, jos kiinnostut joistakin sävyistä. ColourPopilla on juuri nyt käynnissä -20% alennusmyynti, eli nämä saa nyt normaaliakin edullisemmin, alle vitosella kappale!


Kathleen Lights on suunnitellut ColourPopille jo aikaisemmin horoskooppi kokoelman, jolle tämä uusi julkaisu on jatkoa. Nämä kokoelmat toimiikin tosi hyvin yhteen ja itse olen käyttänyt sitä alkuperäistä luomiväripalettia yhdessä näiden pigmenttien kanssa. 

Jos ostat koko setin, toimitetaan se sinulle yllä näkyvässä pakkauksessa ja mukana tulee myös vihkonen, jossa on Kathleenin tekemiä esimerkkimeikkejä ja kuvaukset eri horoskoopeista. Mä tykkään tästä pakkauksesta tosi paljon ja myös yksittäisten pigmenttien pakkaus on kaunis. Ison plussan annan siitä, että purkit on läpinäkyviä ja sävyn näkee heti.


Koska alkuperäiseen Zodiac palettiin kaikki sävyt on nimetty horoskooppien mukaan, piti Kathleenin keksiä näille uudet nimet, jotka kuitenkin vastaavat kyseisen sävyn horoskooppia. Nämä onkin nimetty horoskooppeja vastaavilla tosielämän asioilla, kuten The bull ja The fish. 

 The water bearer, The goat, The archer, The twins

 The scales, The maiden, The lion, The crab

The scorpion, The bull, The ram, The fish

Koostumukseltaan nämä ovat siis irtopigmenttejä eli jauhemaisia ja näitä voi käyttää joko kuivana tai kosteana. Kuivana käytettynä näillä saa aikaan sellaisen kevyen shimmerisen pinnan ja kosteana tai esim. glitterliiman päällä nämä näyttävät upeilta, kimaltelevilta ja metallisilta luomiväreiltä. Mä tykkään tietenkin käyttää näitä kosteana tahmealla pinnalla, jolloin näiden koko potentiaali tulee esiin.

Irtopigmenttejä voi käyttää monella tapaa. Luomivärien lisäksi näitä voi käyttää mm. highlighterina kasvoilla, huulilla tai vaikka kynsilakkana. 

Mikä sävyistä on sun suosikki? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Mäkin katselin tätä siellä sivuilla! Mua himottais se Disney-paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Disney paletti on kanssa tosi kiva, ihania neutraaleja sävyjä :)

   Poista
 2. Mä meinasin tilata irtopigmentin, mutta se sitten jäi - ja nyt harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä kivoja, kannattaa pitää mielessä seuraavalla kerralla jos joskus tilailet :D.

   Poista
 3. Kaunis paketti :) Muuhun en osaa sanoa mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös näistä pakkauksista, tosi nätit :)

   Poista
 4. Kiinnostavaa... Noissa voisi olla kyllä joku kiinnitysvoide mukana samassa pakkauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, miksei :). Mä en ole sellaista kaivannut kun jokatapauksessa käytän aina jotain primeria luomella.

   Poista
 5. The scales, The maiden, The lion ovat kauniin hempeitä, niin ne nousivat omaksi suosikeikseni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania, etenkin scales on myös yksi mun suosikeista <3

   Poista
 6. Pigmenttejä kyllä pitäis opetella käyttään enemmän varsinkin, kun ne on yleensä tosi pigmenttisiä! On vaan tosi helppo tarttua pannussa olevaan luomiväriin helpommin kuin pigmenttiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä oon kanssa laiminlyönyt mun pigmenttejä pitkän aikaa, nyt oon taas innostunut niistä uudestaan :D.

   Poista
 7. Tilasin nämä jo aikoja sitten, mutta paketti hukkui matkalla. Aaargh! Odotan nyt, että lähettävät ne mulle uudestaan. En tiedä vielä mistä tulee suosikki, minusta tosi moni noista on älyttömän ihanan näköinen. Harmittaa todella paljon, kun niiden saaminen on viivästynyt ikuisuuden (tai siltä se siis tuntuu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa tylsää! :( Toivottavasti saat paketin pian ja pääset leikkimään näillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...