lauantai 9. maaliskuuta 2019

Maaliskuun bette box

Ihanaa viikonloppua! Tänään käydään läpi maaliskuun Bette boxia, jonka sain keskiviikkona käsiini. Olette varmaan törmänneet tähän jo monen monta kertaa, mutta julkaisen silti vielä omat mietteeni tästä boksista. Maaliskuun boksissa teemana oli yksityiskohtiin keskittyminen ja boksista löytyi tuotteita hiuksille ja kasvoille. 

Jos kiinnostut boksista, voit käydä tilaamassa omasi betten verkkokaupasta*.

*affiliate linkkiEnsimmäisenä mun boksista löytyi se isoin tuote, täysikokoinen Noughty shampoo. Tää oli mulle uusi merkki, kiva tutustua siihenkin. Noughty on vegaaninen sarja ja bokseissa on ollut kolmea erilaista shampoota. Itselleni sain Wave hello -shampoon, joka on tarkoitettu kiharille ja laineileville hiuksille. Eli varmaankin se kaikista huonoin vaihtoehto mulle. Ei nyt ihan osunut kohdennus.. Esittelyssä kyllä lukee, että tämä sopii myös suorille ja kuiville hiuksille, saa nähdä miten käy!


Ziajan tuotteita on aina kiva saada ja tämä näytekokoinen misellivesi tulee ihan varmasti käytettyä. Säästän ehkä tämän tulevalle reissulle, on niin näppärän kokoinen. Mulla kuluu misellivesiä aika paljon, käytän niitä lähes päivittäin. 


Myös Dermosil oli lähtenyt mukaan maaliskuun boksiin, color correctin puikon muodossa. Tämä on mulle aika turha tuote, lähtee varmaankin kiertoon korkkaamattomana. Puikko on kirkastava ja sopii käytettäväksi esimerkiksi kulmaluulla ja poskiluulla. Tämä oli pitkäaikaistilaajille kohdennettu, onkohan muut saaneet jotain muuta?


Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli SkinMood meikkisieni. Tämäkin brändi on mulle uusi tuttavuus ja uusia meikkisieniä on aina kiva kokeilla, varsinkin edullisia sellaisia. Muotoilultaan tämä näyttää ainakin aika toimivalta.


Mukana tuli myös pari näytettä; Himalaya Herbalsin hammastahnaa (miksi??) ja Garnierin itseruskettava liina. Tuota itseruskettavaa aion kyllä kokeilla, se vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, näin kevään kynnyksellä varsinkin! Boksin pohjalta löytyi myös bette box kangaskassi, joka oli ehkä boksin kivoin juttu, näitä tarvii aina.


Boksi oli kokonaisuutena mun mielestä aika vaisu ja jotain jäi puuttumaan. Ziaja ja meikkisieni oli mielenkiintoisimmat tuotteet, kaikki muut oli vähän tylsiä ja tosiaan oli aika vähän tuotteita tällä kertaa. 

Mitä mieltä sinä olit maaliskuun boksista?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mä peruin mun tilauksen tän boksin jälkeen heti, oli nimittäin kahden hyvän boksin jälkeen aikamoinen pettymys �� Kassi ja meikkisieni kivat, mut muuten en oikeen välittänyt... Niin ja mullehan tuli myös toi kiharoille tarkoitettu shampoo, vaikka tikkusuorat hiukset �� Mutta ehkä mä jossain kohtaa taas annan bettelle mahdollisuuden ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa joutunut pettymään viimeaikoina useamminkin kuin kerran, mutta jostain syystä en vaan saa laitettua tilausta poikki :(.

   Poista
 2. Mulla tuli tuon Dermosil kynän tilalla Cutrinin pesevä hoitoaine. Ihan jees tuote testata, mutta sekin pienessä tuubissa, joten ei siitä montaa pesukertaa saa. Kassi ja Ziaja oli minusta parhaimmat tuotteet! Ihan jees boksi, mutta ei mitenkään huippu. Mulla loppui tilaus nyt tähän maaliskuuhun, katsotaan jos vielä joskus uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä olisinko ollut kovinkaan innoissani tuosta hoitoaineestakaan, jotain tästä jäi vaan puuttumaan :/. Parempaa huhtikuuta odotellessa.

   Poista
 3. Nämä on vissiin sellaisia paketteja ettei ennalta tiedä yhtään mitä sieltä on tulossa? Näistä ainoa mikä herätti omaa mielenkiintoa niin olisi ollut tuo hammastahna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on aina täysin yllätyksiä mitä sattuu tulemaan.

   Poista
 4. Dermosil on näköjään hiukan muuttunut sitten viime näkemältä. Entinen hoidokkini käytti paljon kyseistä sarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosil on kokenut paljon ilmeenkohotusta viimevuosina ja sarjalta löytyy paljonkin hyviä tuotteita. :)

   Poista
 5. Mä mietin ton shampoon kohdalla ihan samaa, että ei hitto mitä mä teen piikkisuorien hiusteni kanssa shampoolla, joka on tarkoitettu kiharille hiuksille :D Mutta joo onneksi siellä kuitenkin luki, että pitäis sopia suorillekin hiuksille. Testaamaan en oo vielä ehtinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva jos kohdennus olisi ollut vähän osuvampi, mutta eiköhän tuo hiukset pese ainakin siinä missä muutkin shampoot :D.

   Poista
 6. Musta oma boksi oli kivempi sillä cutrinin hoitoaineella, tuo dermosilin valokynä vähän semmonen mitäänsanomaton ja jää vähän juonteisiin omasta mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo tuota kokeillut, mutta voin hyvin kuvitella, että koostumus on varmaan aika haasteellinen :/.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...