sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Syyskuun suosikit

Moi kaikille! Toivottavasti olette saaneet viettää ihanaa rentouttavaa viikonloppua :). Syyskuu lähenee pikkuhiljaa loppuaan, mikä tarkoittaa sitä, että on aika käydä läpi syyskuun aikana ihastuttaneita tuotteita. Mukana on tällä kertaa aika yllättäen pari juttua hiuksille, mä kun en yleensä hiustuotteista niin kauheasti perusta. Näiden lisäksi olen ihastunut myös uusiin siveltimiin, pariin meikkituotteeseen ja ihanaan tuoksuvaan pikkupurnukkaan LUSHilta.


Anastasia Norvina paletti

Jokunen viikko sitten kävin hakemassa jotain Tokmannilta ja satuin kävelemään essence hyllyn ohi. Mun silmiin osui heti Colour Boost mad about matte -huulipunat ja joku tässä viehätti. Mun oli pakko ostaa tämä kokeiluun, eikä noin 3,5 euron hinta tehnyt isoa lovea lompakkoon. Onneksi ostin, sillä olen ollut täysin rakastunut tähän huulipunaan siitä lähtien. Ostin sävyn 04, joka on täydellinen syksysävy, hieman punertava, terracottamainen ja ihan vaan kaunis. Koostumus tässä on yllättävän miellyttävä ja kuivuttuaan puna pysyi huulilla todella hyvin. Haluan lisää näitä!

Luomiväripaletteja mulle tuli elo-syyskuun aikana niin paljon, etten ehtinyt kaikkia käyttämään kuin pari kertaa, mutta tämä Anastasian Norvina paletti on ollut sellainen, johon on tullut tartuttua useammin ja joka ilahduttaa aina uusilla väriyhdistelmillä. Okei, tässä paletissa suurinta rakkautta on nuo violetit sävyt, mutta tämä on tosi kiva paletti siitä syystä, että tällä saa tehtyä myös ihan neutraaleja lookkeja. 


Mä olen vannonut jo vuosia Batisten kuivashampoiden nimeen enkä ole juurikaan muita edes käyttänyt. Nyt mun batiste kuitenkin loppui kuun alkupuolella ja otin kokeiluun allure boksin mukana tulleen Living proof -kuivashampoon. Tämä on ollut äärimmäisen hyvä, vähintään yhtä hyvä kuin Batistet, ellei jopa parempi. Tämä imee hiuksista kaiken rasvaisuuden pois ja jättää hiukset raikkaan näköisiksi ja tuntuviksi. Raikkaus myös pysyy hiuksissa tämän kanssa pidempään ja pesuväliä on voinut harventaa. Tämä on toiminut hyvin myös mun tummilla hiuksilla, kunhan vaan hieroo kunnolla ettei jää valkoisia läikkiä.

Toinen ihastusta herättänyt hiustuote on ollut myöskin alluren mukana tullut Kenra dry oil -kuivaöljy, joka silottaa hiuksia, antaa kevyen pidon ja vähentää pörröisyyttä. Tämä on ollut monen aamun pelastus, kun hiukset on yön jäljiltä pörröiset eivätkä meinaa asettua kunnolla ponnarille. Tällä saan kaikki lyhyet vauvahiukset asettumaan paikoilleen. 

Yksi random suosikki on ollut LUSHin ihana huuliluorinta Sugar plum fairy*. Tämä taitaa olla joulutuoksu, joka toivottavasti tekee paluun taas tänä vuonna. Viilenevien ilmojen ja flunssan myötä mun huulet on olleet todella kuivat tässä viime aikoina ja tämän kuorinnan avulla ne on pysyneet edes jotenkuten voimissaan. Kuorinta jättää huulet pehmeiksi ja tämän jälkeen huulivoide imeytyy huuliin todella hyvin. Tuoksukin on ihana!

Morphe x Jaclyn Hill brushes

Lopuksi haluan vielä mainita Morphe x Jaclyn Hill sivellinkokoelman, joka on osoittautunut todella todella hyväksi. Tässä setissä ei ole yhtäkään sivellintä, josta en tykkäisi ja kaikki on olleet käytössä useaan kertaan. En ole kauheasti muihin siveltimiin edes tarttunut sen jälkeen, kun sain nämä käsiini. 

*Saatu pr näytteenä

Oletteko te jo testanneet mun lemppareita? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tässä olikin sellaisia tuotteita, joista en tiedä yhtään mitään :) Mutta tuo sivellinkokelma kelpaisi minulle myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimet on yksi mun suuri rakkaus, niitä ei voi olla liikaa :D

      Poista
  2. Lushin huulikuorinnat on ihania, itsellä juurikin toi sama nyt käytössä ja olen tykännyt paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Mä oon käyttänyt ennen sitä punaista joulutuoksua, Santa's jotain? Ja seuraavaksi odottelee popkorni korkkaamista :)

      Poista
  3. Mun siveltimet on kyllä ihan ala-arvoisessa kunnossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi siveltimien päivittäminen käy suht helposti ja edullisesti jos tulee tarve :)

      Poista
  4. Jostain syystä mikään tuote ei ole minulle ennestään tuttu, vaikka paljon erilaista kosmetiikkaa testailenkin. Anastasian paletti olisi ihana.

    inkanitta.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tästä löytyi sullekin uusia juttuja :D. Anastasian paletit on ihania, Norvina ei ole poikkeus <3

      Poista
  5. Mun olisi tehnyt mieli ostaa tuollainen Essencen Colour Boost mattapuna, mutta sitten rupesi arveluttamaan, eten voi sitä kuitenkaan käyttää, koska mun huulet ei kestä kovin hyvin mattapunia. Ehkä tuo ei sittenkään ole kovin kuivattava matta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun huulilla se ei ole mitenkään liian kuivattava, löytyy paljon kuivempiakin mistä tykkään. Mutta toki jos et yhtään pidä sellaisesta mattahuulipunan tunnusta niin ehkei ole sun lemppari. No, ainakin nämä on edullisia jos haluaa kokeilla :)

      Poista
  6. Kiitos ihanista meikkivinkeistä! Itse olen ainoastaan käyttänyt tuota Colour Boost mad about matte huulipunaa, mut muut ovat ihan vieraita. Postauksesi innosti kokeilemaan näitä tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit jotain kiinnostavaa kokeiltavaa :)

      Poista
  7. Tuo essencen huulituote on nähtävä sun huulilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee ihan varmasti näkymään jossain tulevassa meikissä, ellei ole jo näkynyt, en muista :DD

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...