tiistai 25. syyskuuta 2018

Makeup Revolution

Hei kaikille! Muistatteko kun keväällä kerroin, että Makeup Revolution tuli Suomeen? Nyt Revolution tuotteet on löytyneet Prisman hyllyiltä jo yli puoli vuotta ja valikoima laajenee hyvää vauhtia. Sain suureksi ilokseni testiin lisää Revolution meikkejä, joista osaan tutustutaan tänään.

Jos Makeup Revolution on sulle vielä vieras, niin otetaan tähän alkuun vielä pieni kertaus. Kyseessä on siis brittiläinen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat todella edullisia. Revolution rantautui Suomeen keväällä, mutta aikaisemmin tuotteita on pystynyt tilaamaan heidän nettikaupastaan. Mä tutustuin merkkiin itse ensimmäisen kerran jo joskus vuonna 2014, kun vasta aloin kiinnostumaan meikeistä. Tuotteita on kehitetty jatkuvasti ja tässäkin postauksessa nähdään sellaisia tuotteita, joita olen käyttänyt jo neljä vuotta sitten, mutta nyt ne on uudistettu entistä paremmaksi.

Makeup Revolution kokemuksia

Tänään tutustumme ihastuttaviin liquid highlighter -nestemäisiin korostustuotteisiin, Flawless foils -luomiväreihin, sekä kullanhohtoiseen highlighteriin. Luvassa on siis paljon hehkua ja hohdetta. 

Makeup Revolution kokemuksia

Strobe highlighter sävyssä Gold Addict on todella kaunis korostuspuuteri, joka yhdellä sipaisulla antaa kasvoille kauniin luonnollisen hehkun. Puuteria voi myös kerrostaa, jolloin lopputulos on intensiivisempi ja näyttävämpi. Puuteria voi käyttää kuivana tai kosteana, jolloin lopputulos on vieläkin hehkuvampi, lähes metallisen näköinen. Gold Addict on sävyltään nimensä mukaan kultainen, sopii täydellisesti hieman päivettyneelle iholle ja tämä olisikin ollut kesällä ihan loistava. Mun iholla tämä toimii hyvin myös nyt syksyllä ja talvellakin, käytän kultaisia korostuspuutereita ympäri vuoden. Revolutionin valikoimaan kuuluu kaksi Strobe highlighteria ja kaksi Vivid baked highlighteria, joilla on Prismassa hintaa 5,49€.

Makeup Revolution kokemuksia

Brändin nestemäiset korostusvärit ovat saaneet paljon suosiota osakseen ja nyt sävyjä on saatu kaksi lisää. Ihana mintunvihreä Mermaid's scales ja ruusukultainen Dragon's blood. Nämä ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä, tuntuu että vähän joka brändillä alkaa olla tälläisiä värikkäitä duo-chrome tyyppisiä highlightereita. Mun arkimeikkiin nämä eivät välttämättä istu, mutta onhan tälläisillä hauska leikitellä ja meikata vähän erikoisempia lookkeja. Tuo ruusukultainen sävy sopii kyllä hyvin vähän perinteisempäänkin meikkiin. Nämä näyttävät iholla todella kauniilta ja itse olin iloinen siitä, että highlighter ei rikkonut meikkivoidetta allaan vaan asettui kauniisti meikkivoiteen päälle. Levittäminen onnistuu hyvin sormella, meikkisienellä tai synteettisellä siveltimellä, mutta itse olen suosinut sormea. Highlighteria voi myös sekoittaa meikkivoiteesee, jolloin se antaa pientä hehkua koko kasvoille, olematta kuitenkaan "liikaa". Nämä maksavat Prismassa 9,29€ kappale.

Makeup Revolution kokemuksia

Makeup Revolution kokemuksia

Flawless foils -luomivärit tulivat mulle tutuksi jo vuosia sitten, kun ensimmäistä kertaa merkin tuotteita tilasin. Muistan tykänneeni näistä jo silloin, mutta nyt uudistettuna nämä ovat entistäkin parempia ja todella metallisia. Koostumus on mielenkiintoinen, tuntuu pannussa kermaiselta ja voidemaiselta, mutta luomelle levitettäessä se ikäänkuin alkaa muistuttaa puuteria. Flawless foils luomivärien mukana tulee aina pieni nestepullo, josta löytyy primeri. Tuo neste auttaa sävyä saavuttamaan täyden potentiaalinsa luomella, se tekee siitä paljon pigmenttisemmän ja hohtavan. Primeria painellaan sormella luomelle kunnes se tuntuu tahmealta ja sitten luomiväriä painellaan päälle joko sormella tai siveltimellä. Nestettä voi myös sekoittaa suoraan luomiväriin esimerkiksi kämmenselällä tai jollain alustalla. Aikoinaan näiden mukana tuli myös pieni metallitarjotin, jossa näitä oli helppo sekoitella, mutta se on näköjään jätetty pois uudistuksen jälkeen. Sävyjä on saatavilla kuusi erilaista ja hintaa näillä on 7,98€ kappale. 

Makeup Revolution kokemuksia

Mä olen tykännyt näistä kaikista todella paljon ja osa yllätti mut positiivisesti. Huomisessa meikkipostauksessa nähdään luomella tuo upea Rose gold sävy, joka muuten swatchissa on ihan yksinään ilman sitä primeria! Nää on niin mielettömiä. Unicorn foil -sävy on todella kaunis metallinhohtoinen ja monivivahteinen, se näyttää upealta toisen luomivärin päällä tai vaikka silmän sisänurkassa. 

Löytyykö sinulta jo Revolution meikkejä? :)

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

 1. Makeup Revolutionin highlighterit ovat todellakin hehkuvia ja korostusta antavia, ja niihin tartun, jos haluan oikein loistaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne tuntuu olevan, erittäin hyviä hinta-laatusuhteeltaan :)

   Poista
 2. Ei löydy tätä merkkiä. Olen niin huono meikkailemaan muutenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pyörit Prismassa, käy ihmeessä kurkkaamassa meikkihyllyltä nämä :)

   Poista
 3. Muutamia tuotteita löytyy tällä hetkellä, mutta eiköhän näitä tule tulevaisuudessa hankittua lisää kun nyt saantikin on helpottunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, että näitä saa nyt ihan vaikka kauppareissulta ostettua :D

   Poista
 4. On kiva, että tulee enemmän tälläisiä edullisempia meikkejä. Monet nuoret, joilla ei vielä ole rahaa niin paljon käytettävissä, tilailee halpoja meikkejä kiina-kaupoista, ja sieltähän voi saada ihan mitä vain. Nämä on paljon turvallisempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Mä aina kauhistelen, miten nuoret ja jopa aikuiset tilaavat niitä Kiina meikkejä, vaikka varoituksia on joka puolella :(

   Poista
 5. Makeup Revolution on kyllä tuttu muuten, mutta en ole itse vielä(kään) kokeillut. Kuten Annukka tuossa jo kommentoikin, niin tämä on kyllä erittäin hyvä juttu, että näitä tulee edullisesti ja helposti saataville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata jos tulee vastaan, merkiltä löytyy paljon laadukkaita tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...