maanantai 3. syyskuuta 2018

Morphe x Jaclyn Hill The Vault

Hei kaikille ja kivaa uutta viikkoa! Tänään vuorossa on aikamoinen kuvapläjäys, ilman mitään sen suurempia selittelyjä tai arvosteluja. Sain nimittäin reilu viikko sitten käsiini Jaclyn Hill Vault -kokoelman ja tänään ehdin vihdoin jakamaan tän myös teidän kanssa. Tän päivän postauksessa ei siis kuulla mitään varsinaista arvostelua paleteista tai kokoelmasta, en ole ehtinyt kaikkia vielä niin paljoa testaamaan, että voisin antaa lopullisen mielipiteeni näistä. Halusin kuitenkin päästä jo vähän fiilistelemään, koska oon itse näistä tosi innoissani! Toki kerron teille hieman ensivaikutelmia ja muita fiiliksiä, joita on herännyt, mutta tänään poikkeuksellisesti pääosaan pääsee pelkät kuvat. 

Ihan pienen pieni alkuinfo ennen kun mennään katselemaan paletteja lähempää, jos joku teistä ei vaikka tiedä mistä ihmeestä oikein puhun! Jaclyn Hill, mun yksi suosikki youtubettajani, on jälleen yhdistänyt voimansa Morphen kanssa ja julkaissut uuden The Vault -kokoelman. Viime vuonna Jaclyn ja Morphe julkaisivat Jaclyn Hill -paletin ja tämä uusi kokoelma on jatkoa sille. Jaclyn on itse sanonut, että tästä kokoelmasta löytyy niitä sävyjä, joita hän ei vaan saanut mahtumaan siihen alkuperäiseen palettiin, mutta jotka olivat kuitenkin paletin arvoisia. 

Kokoelman ympärillä on ollut paljon draamaa, ei kovinkaan yllättävää. Jaclynin lanseerauksia tuntuu aina seuraavan jonkinlainen draama ja kohu. Paletin alkuperäistä julkaisua siirrettiin huonojen arvostelujen vuoksi ja uusi lanseerauskaan ei mennyt ihan mallikkaasti, mutta siihen en palaa tämän enempää. Jos draama ja juorut kiinnostaa, niin Twitteristä ja Youtubesta löytyy paljon asiaa aiheeseen liittyen.

Mutta nyt itse asiaan:Kokoelmaan kuuluu neljä erillistä palettia, jotka on mahdollista ostaa yhtenä kokoelmana edullisemmin tai kaikki on myynnissä myös erikseen. Näiden palettien kohdalla oli ilo huomata, että Morphe on kuunnellut palautetta. Nyt nimittäin sävyjen nimet on painettu palettiin aina sävyjen alle ja jokaisesta paletista löytyy myös peili. Nämä ovatkin ainakin ulkoisesti erittäin hyviä matkustuspaletteja! Palettien kantta koristaa confetti ympyrä, jonka osa saattaa muistaa jo Jaclynin ja BECCAn yhteistyöajoilta. Kyllä vaan, tähänkin liittyy yhtä ja toista. Paletit ovat kuitenkin mun silmissä tosi kauniita ja näissä on myös hauska yksityiskohta (joka ei valitettavasti erotu kuvassa); jokaisen paletin kannessa confetit vastaavat sävyltään paletin sävymaailmaa.


Näistä neljästä paletista mun on tosi vaikea valita lempparia, koska kaikki ovat mieluisia. Sävyjen valinnassa on mun mielestä osuttu nappiin. Mä olen ehtinyt meikkaamaan kahdella paletilla ja swatchailemaan kaikkia ja ensivaikutelmana voin sanoa, että oon tyytyväinen ostokseeni. Jokaisessa paletissa taitaa olla yksi tai kaksi sävyä, jotka ei swatchaa yhtä kauniisti kuin muut tai blendaannu yhtä saumattomasti, mutta pääasiassa mulla ei ole ollut vielä valittamista ja olen saanut aikaan omasta mielestä kaksi onnistunutta lookkia. Koostumus ei mun mielestä ole ihan sama, mikä alkuperäisessä paletissa, mutta en ole näitä vierivieressä vielä testaillut.

Mitä mieltä te olette tästä kokoelmasta? Ostitteko oman Vaultin vai eikö kiinnosta yhtään?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Mun mielestä kokonaisuus on varsin kiva ja sävyt nättejä:) Draamaa on tosiaankin ollut näidenkin palettien ympärillä, mutta en ole jaksanut kaikkiin käänteisiin perehtyä, koska välillä lanseerauksiin liittyvä dramtiikka ja varsinkin amerikkalaisten kauneustubettajien ("beauty gurus") keksinäiset käninät tuntuvat todella lapsellisilta meikäläisestä horisontista;)
  Kivaa uutta viikkoa Mari:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole myöskään jaksanut kovin tarkkaan seurata tätä draamaa, jotenkin tuntuu, että nykyään kaikesta saadaan aikaan hirveä haloo :D. Mulle riittää, että paletit on hyviä :)

   Poista
 2. Mä ostin The Vaultin, en ole ehtinyt vielä kunnolla testaileen, mut pelkään, et just joku mun lempparivihreistä ei tule blentaantumaan kunnolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! :) Joko oot ehtinyt leikkimään näillä enemmän? Mä oon onnistunut saamaat kivoja lookkeja kohtuu helposti, ei ole ollut suuria blendaantumis ongelmia. Jotkut sävyt vaativat vaan vähän enemmän työstämistä.

   Poista
 3. Odotan mielenkiinnolla kokemuksia ja meikkejä näistä :) Itse en näitä hankkinut enkä ihan hetkeen anna lupaa hankkia luomivärejä ennenkuin olen jemmojani karsinut xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen meikki onkin tulossa keskiviikkona :). Mulla on kanssa ihan liian paljon luomivärejä ja yritän kovasti karsia, mutta kun en raaski luopua mistään :D

   Poista
 4. Kiinnostaa kyllä, mutta on liian arvokas lompakolleni. Erityisesti ylimmäinen houkuttelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä on yksittäin hintaa 17 euroa Morphen omilla sivuilla, mun mielestä se ei ole paha hinta jos vaan yhden paletin haluaa :). Tuossa Ring the alarm paletissa on kyllä ihanat syksyiset sävyt!

   Poista
 5. Toiseksi alimmassa on mun värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa niistä vihreistä ja keltaisista :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikö ookin!! :) Nää on olleet tosi kivoja myös käytössä, nyt kun olen ehtinyt testailemaan.

   Poista
 7. Toiseksi ylin paletti on ihana<3 Sen voisin kuvitella hankkivanikin, mutta muut ei innosta niin paljon, että lähtisin ostamaan :) Innolla odottelen sun meikkilookeja näiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Bling boss on varmaan myös mun lemppari, jotenkin lilat sävyt aina kolahtaa :).

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eikö ookkin?? En millään pysty valitsemaan mikä olis lemppari :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...