sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Syyskuun Bette box

Rentouttavaa sunnuntaita! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Mä katselin perjantaina vähän kateellisena, kun kaikki jakoivat postauksiaan syyskuun Bettestä ja mun boksi ei vaan antanut kuulua itsestään. Tuntuu, että saan boksin joka kuukausi päivän tai pari muita myöhemmin.. No, eilen tämä kuitenkin saapui ja kipaisin heti hakemaan boksin. Pari viime kuukautta on olleet vähän pettymyksiä, mutta tästä boksista olin ehtinyt jo kuulla hyvää, joten odotin omani avaamista innolla. Katsotaan miten tällä kertaa kävi, oliko boksi onnistunut vai jouduinko taas pettymään?


Ensimmäisenä pisti silmään muuttunut esittelykortti. Ilmeisesti Bette ei enää laita korttiin tilaajien IG kuvia, eikä siinä mitään. Kivahan se on kun tulee vähän vaihtelua. Kortin takaa löytyy tuttuun tapaan tiedot tuotteista, mutta mun mielestä ne on vähän sekavasti ilmoitettu tässä uudessa. Tykkäsin vanhassa kortissa siitä, että tuotteiden nimi ja hintatieto oli hyvin selkeästi ilmoitettu. Uudessa kortissa ne on upotettu tekstiin niin, että täytyy lukea koko pätkä löytääkseen tiedot.


Ensimmäisenä tuotteena boksista jäi mun käteen se isoin. Ziajan acai berry -sarjan misellipuhdistusgeeli-kuorinta kuulostaa aikamoiselta sanahirviöltä, mutta tuotteena vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Ziajan ihonhoito on entuudestaan tuttua, mutta acai berry -sarjaa en ole koskaan vielä käyttänyt. Otan tämän ilolla kokeiluun, hyvä alku boksille. Tuote lupaa poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi, sopii päivittäiseen käyttöön.


Boksin tylsin tuote oli mulle tämä Rexonan roll-on deodorantti. Neljän kuukauden sisällä on nyt tullut 3 deodoranttia, vähän liikaa mun makuuni. Kortin mukaan tämä oli valittu vuoden suosikiksi boksissa, minkä vuoksi se tuli nyt uudestaan. Vaikea kuvitella, miten dödö on ollut vuoden suosikki? Onhan tämä varmasti ihan hyvä deodorantti, vaikka en juurikaan muista mitä mieltä tästä viimeksi olin. Käyttöön tulee, mutta toivotaan, ettei lokakuussa tule taas dödöä.


Yksi tän kuun lempparituotteista oli tämä L.A. Girlin meikinpohjustusvoide. Mä olen muutamia tuotteita kokeillut merkiltä, mutta en mitenkään kauhean paljoa, joten tätä on tosi kiva päästä kokeilemaan! Muutenkin meikkituotteet on aina tosi tervetulleita, niitä kun tulee boksissa aika harvoin. Tämä on sellainen ihoa tasoittava primer, joka sopii hyvin esim. jos on paljon suuria ihohuokosia.


Syyskoon boksista löytyi jälleen Mannakadaria. Kyseessä on Yhdysvaltalainen meikkibrändi, jonka tuotteita on nähty bokseissa aina silloin tällöin. Tuotteet on pääsääntöisesti pienikokoisia ja "halvan tuntuisia", mutta kuitenkin laadukkaita. Mä olen löytänyt merkiltä tosi hyviä tuotteita, mutta myös sellaisia, jotka ei niin toimineet. Tällä kertaa saatiin puuteriduo, jossa toisella puolella poskipuna ja toisella puolella highlighter. Kortin mukaan tämä on monitoimituote, jota voi käyttää myös varjostuksiin ja luomivärinä. Luomivärinä vielä ymmärrän, mutta en kyllä tiedä miten tätä voisi käyttää varjostuksiin?


Pitkäaikaistilaajia muistettiin vielä tällä Affect luomivärillä. Tästä merkistä en ole koskaan kullutkaan, sen puoleen kiva päästä kokeilemaan. Hyvin harvoin mun tulee käytettyä yksittäisiä luomivärinappeja, mutta tän sävy näyttää olevan aika nätti, joten ajattelin ainakin testata miltä tämä tuntuu.


Lopuksi boksista löytyi vielä näytepussukka Ziajan acai berry päivävoidetta. Tästä riittää varmaan yhteen tai kahteen kokeiluun, eli mitään mielipidettä on tän perusteella vaikea muodostaa, mutta yleensä Ziajan voiteet on olleet hyviä. 

Kaikenkaikkiaan boksi oli pitkästä aikaa iloinen yllätys. Mukana oli peräti kolme meikkituotetta ja kiinnostava Ziajan putsari. Ainoa minkä olisin vaihtanut toiseen, on Rexonan dödö. Ihan kiva boksi siis, vaikka mitään suurta riemua ei aiheuttanut. Lemppareiksi nousi Ziaja ja L.A. Girl.

Oliko teillä samoja tuotteita? Mitä piditte syyskuun boksista?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Saithan sä kuitenkin tämän käsiisi :) Itselläkin viime aikoina aika usein boxi saapunut myöhemmin kuin muille, tässä kuussa yllättävänkin hyvissä ajoin sain sen käsiini. Boxini oli sun boxin kanssa identtinen, paitsi mulla olisi lisänä vielä tuo 30+ tuote eli Vichyn voide - tulisikohan teille alle 30-vuotiaille sitten taas ensi boxissa extratuote..?

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/bette-box-syyskuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sain sit lopulta :D. Mä oon vähän harmissani siitä, että boksit on nykyään niin eriarvoisia. Itse tykkäsin tällä kertaa tuotteista, mutta monet saaneet huonompia bokseja ja multakin toki puuttui toi yli kolmekymppisten. Saa nähdä tulee ensi kuussa sitten alle kolmekymppisille.

      Poista
  2. En ole tilaaja, mutta ei ole ollut käytössäkään samoja tuotteita, tai no tuota Rexonaa on saattanut EHKÄ olla joskus, ei tuollasia voi niin tarkkaan muistaa... :D Primeriä kokeilisin mieluusti, jos sen käsiini helposti jostain saisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo noi dödöt on kyl sellasia, ettei oikeen jää mieleen :D. Primerista oon eniten innoissani, toivottavasti on hyvä :) L.A. Girlia myy muuten oletkaunis.fi verkkokauppa ihan Suomessa :)

      Poista
  3. Tässä kuussa oli musta aika kiva sisältö, vähän kaikkea ja jokaisella, dödö tosiaan voi olla liikaa jos niitä noin monta on vähällä ajalla tullut? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan kiva Bette boksiksi. Ei tätä oikeen muihin voi verrata :D Ja siis dödöjä tuntuu tulevan jatkuvasti, riittäis jo.

      Poista
  4. Mua kiinnostaisi se luomiväripaletti, mikä tuli joillekin ton primerin tilalle! En oo vielä kenelläkään nähnyt sitä :) Dödöille toivon mäkin nyt pientä taukoa, niitä on tullut vähän turhankin usein..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo myöskään törmännyt siihen palettiin missään, mutta luulen et tää primeri oli mulle mieluisampi :)

      Poista
  5. Dödö tuollaisesta paketista olisi kyllä turhake. Toki niille aina on käyttöä, mutta vain sille omalle. Tuosta putsarista luin toisestakin blogista. Siitä olisi kiva kuulla käyttökokemusta sultakin. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä. Ostan mieluummin dödöni kaupasta ja boksista sitten jotain vähän jännempää. :) Ihan varmasti tuun kertomaan tuosta putsarista kokemuksia kunhan ehdin kunnolla testailla.

      Poista
  6. Nyt näytti olevan kiva boksi, aina kun olen itse tilannut Bette Boxia niin tuntuu että sisältö on ollut vähän farssi.

    Varmasti vähän harmittaa saada boksi muutama päivä myöhemmin mitä muut. :(
    Hyvää alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli pitkästä aikaa onnistunut boksi, vaikka onkin ollut paljon eriarvoisuutta. Mulla kävi tuuri :). Ihanaa viikkoa myös sulle!

      Poista
  7. Pitkäaikaistilaajan boxi oli yllätys taas kerran huomattavasti parempi kuin ei-pitkäaikaistilaajan. Ensi kuussa tulee viimeinen boxi ja se on elämäni viimeinen bettebox, en enää jaksa pettyä joka kuukausi... :)
    Oma boxini sisälsi manna kadaran saman duon (joka toimi kivasti luomivärinä), ziajan sama tuote ja näytepussi, kaksi hiustuotetta ja dödö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelen tosi paljon tätä Betten uudistusta, että pitkäaikaistilaajien boksit on niin paljon parempia. Eihän kenestäkään tuu pitkäaikaista jos saa vaan huonoja bokseja ja sitten peruuttaa. :( Ennen oli parempi systeemi kun silloin tällöin sai jonkun extra tuotteen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...