lauantai 8. syyskuuta 2018

Elokuun roskat

Heippa vaan kaikille! Syyskuun ensimmäinen viikko on jo takanapäin, mutta palataan vielä hetkeksi elokuun tunnelmiin. Tänään käydään nimittäin läpi mun kosmetiikkaroskapussia ja luvassa on taas miniarvosteluja loppuneista tuotteista. Näitä postauksia on aina jotenkin tosi kiva tehdä, muistaa itsekin mitä on tullut käytettyä. Elokuussa kosmetiikkaa kului loppuun yhteensä 19 kappaletta, täysikokoisia ja näytteitä. Ihan hyvä saldo mun mittapuulla. Mukana on myös yksi tuote, joka ei varsinaisesti loppunut, mutta joutaa roskiin ikänsä puolesta.



The Body Shop Virgin mojito shower gel oli mulle uusi tuoksu, vaikka monien suosikki se on ollutkin jo usean kesän ajan. Virgin mojito oli ihanan raikas ja virkistävä, sopi hyvin kuumiin kesäpäiviin. TBS:n suihkugeelit on yksiä mun suosikkeja, joten ei mitään valittamista!

Yesto coconut ultra hydrating micellar cleansing water oli ensimmäinen yesto tuote, mitä olen koskaan kokeillut. Tästä tykkäsin tosi paljon, koska kookos. Ihana kookoksen tuoksu voitti mut puolelleen heti ensi kokeilulla, mutta kyllä tämä oli hyvä tuote myös muutenkin. Ajoi asiansa misellivetenä hyvin ja tässä oli myös mun mielestä tosi näppärä pakkaus, kun tuotetta sai annosteltua suoraan vanulappuun painamalla pumppua alas. Voisin ostaa uudestaankin.

LUSH Rehab shampoo* oli todella ihana tuttavuus, mä rakastuin tähän shampooseen heti ensimmäisellä pesulla. Se on syväpuhdistava ja todella tehokas, hyvin vaahtoutuva ja tuoksukin miellytti. Jonkin verran tämä kuivattaa hiuksia, koska pesuteho on niin voimakas, kannattaa siis käyttää tän kanssa jotain kosteuttavaa hoitoainetta tai hiusnaamiota.

Urban Decay quick fix primer suihke oli myös positiivinen yllätys. Tai no, ei niinkään yllätys, sillä UD:n suihkeet on mun mielestä aina hyviä. Yllättävää tässä oli kookoksen kesäinen tuoksu, mikä teki käytöstä entistäkin mukavempaa. Jos et kookoksen tuoksusta välitä, ei tämä sovi sulle. Primersuihkeena toimi hyvin, virkisti kasvoja ja valmisteli meikkiä varten. Mä en koskaan käytä primerina pelkkää suihketta, vaan kaveriksi otan jonkun tavallisen primerin.


Vichy minéral 89 vahvistava tiiviste on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu seerumin tapainen tuote, joka tekee ihosta vahvemman, hyvinvoivan ja heleän. Otin tän käyttöön Rodoksen matkalla ja käytin loppuun elokuun aikana. Koostumus oli todella miellyttävä ja tämä tuntui iholla ihanalta. Todella mielelläni käyttäisin tätä lisääkin, ehkäpä jossain kohtaa tulee hankittua täysikokoinen.

The Body Shop Fuji green tea shower gel oli myös mukana matkalla ja sain käytettyä loppuun sitten elokuussa. Tästä sanon samat sanat kuin tuosta aikaisemmasta suihkugeelistä, tosi kiva! Tuoksu ei ole tässä mun lemppari, mutta ei mitenkään huono silti.

The Ordinary Ascorbyl glucoside solution 12% nimihirviö on yksinkertaisesti sanottuna C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi. Tästä tykkäsin myös tosi paljon, kuten aina The Ordinary tuotteista. Seerumi kirkasti kasvoja ja mun mielestä teki kasvoista myös vähän kimmoisammat. Tämä auttaa myös ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Balance me wonder eye cream ei ollut mitenkään erikoinen. Ihan ok perus silmänympärysvoide, mutta ei herättänyt mitään tunteita. Jos satun jostain saamaan uuden, varmasti käytän, mutta itse en ostaisi.

Ultrasun spf 30 face on kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja. Näyte tuli Bette boxin mukana jo vuosi sitten ja tämä kesänä tuli uusi. Yhden näytteen käytin nyt pois hellepäivinä ja onhan tämä kiva tuote, en voi kieltää. Levittyy hyvin kasvoille eikä jäänyt valkoiseksi, antoi hyvän suojan.


Joico K-pak color therapy hoitoaine oli mullistava kokemus. Mä en ole koskaan törmännyt hoitoaineeseen, joka saa hiukset tuntumaan näin silkkisen pehmeiltä ja sileiltä. Tätä ostan ehdottomasti lisää kunhan jossain törmään, tää on huippu!!

LUSH Happy happy joy joy conditioning hair perfume* oli mulle pieni pettymys. En oikein ymmärrä tän tuotteen tarkoitusta, onko se hoitoaine vai parfyymi hiuksille? Kumpanakaan se ei toiminut. Tuoksu on mun mielestä aika epämiellyttävä ja tän hoitoteho ei ollut riittävä selvittämään mun hiuksiani. 

Kérastase nutritive shampoo oli mulla mukana reissussa ja yllätyin positiivisesti tän tehosta. Shampoo vaahtosi erittäin hyvin ja jätti hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi. Tykkäsin todella paljon!

Schwarzkopf Essensity hoitoaine ei herättänyt mitään tunteita. Ihan ok hoitoaine, hoiti hommansa, mutta tämä ei saanut mussa aikaan mitään reaktiota, joten en ostaisi uudestaan. 


Anastasia Beverly Hills Brow definer on ollut mun suosikki kulmakynä jo vuosia, tämä on niin helppokäyttöinen ja nopea. Ostan ihan varmasti uuden, mutta ensin pitää käyttää vielä vähän vanhoja loppuun. Tässä on sellainen kolmion mallinen pää, mikä tekee kulmien täytöstä tosi nopeaa ja helppoa.

Gerard Cosmetics nestemäinen huulipuna on ollut mukana mun pannuprojektissa ja viimeisessä tilannekatsauksessa totesin, että tämä lähtee nyt roskiin. Huulipuna on tosi vanha, tää oli mun hääpuna jo syksyllä 2015 ja ostin muistaakseni sinä kesänä. Koostumus ja tuoksu on muuttuneet. Muistan kuitenkin, että tämä oli tosi hyvä silloin aikanaan, ei kuivattanut huulia ja oli todella kevyen tuntuinen.

Too Faced HangoverX meikinkiinnityssuihke näyte tuli muistaakseni ipsyn mukana. Tästä riitti kahteen kokeiluun, en osaa sanoa suihkeesta oikeastaan yhtään mitään. Näin pienessä pullossa se suihke ei toimi samalla tavalla kuin normaalisti, joten en edes yritä antaa mielipidettä tästä.


Simple cleansing facial wipes puhdistusliinoja olen käyttänyt jo monia paketillisia ja aina sanon, että tykkään näistä kovasti. Pääasiassa swatchien pyyhkimiseen, mutta myös kasvoille. Jatkoon!

Garnier aftersun tissue mask oli kokeilun arvoinen, tuntui iholla rauhoittavalta ja viileältä, ihana hellepäivänä auringossa oleilun jälkeen. Tää on mun mielestä tosi hyvä keksintö!

Wander beauty baggage claim gold eye masks silmänalusnaamiot olivat ihan ok. En huomannut mitään suurta eroa mun silmänalusissa tän jälkeen, mutta iho tuntui pehmeältä ja virkeältä. Nämä pysyivät myös hyvin paikoillaan, eivät lähteneet valumaan.

Löytyikö mun roskista jotain kiinnostavaa? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Jos oikein laskeskelin niin meillä taisi aikalailla sama määrä tuotteita elokuussa loppua!? ;D

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/elokuun-loppuneet.html

    VastaaPoista
  2. Kivasti loppuneita ja mukavasti kirjoitetut arviot<3
    Yeston kookosmisellivesi vaikuttaa kiinnostavalta. Itsekin tykkään kookoksesta valtavasti, joten laitan tämän ostoslistalleni, kunhan saan alta pois jemmassa olevat "muutamat" misellivedet;)

    Kivaa viikonloppua Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, kiva kuulla :) <3 Toi misellivesi oli tosiaan ihana, mä haluun sen perusteella kokeilla paljon muutakin brändiltä.

      Poista
  3. Tää on hauskaa luettavaa. Mä oon onnellinen, kun saan shampoot yms. käytettyä loppuun. Elokuussa loppui poskipuna. Sain ostaa uuden! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :). Aika hieno saavutus tuo poskipunan loppuminen, mä en oo ikinä saanut edes pannua näkyviin poskipunassa :D.

      Poista
  4. YesTon misellivesi lähtee mulla kaupasta mukaan heti, kun saan nykyisen Mossan miselliveteni loppumaan. Oon kuullut tosta niin paljon hyvää ja brändi kiinnostaa muutenkin! Tota ABH:n kulmakynää voisi myös joskus testata. Tykkään hurjasti ABH:n Brow Wizistä, joten toikin voisi olla mulle mieluinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on IHANA!! Kookos <3 Mä käytin ennen kanssa ABH:n brow wizia, mutta nykyään tuo definer on ollut mun ykkönen, jotenkin helpompi ja nopeampi käyttää :)

      Poista
  5. Ihanan paljon tuotteita olet saanut loppumaan. Minä en ole vielä ikinä tainnut laskea, kuinka monta purkkia on tullut kulutettua, kuussa tai muutenkaan☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on aina jotain todella tyydyttävää kun saa purkin tyhjäksi ja kuun lopulla laskee montako tuli :D. Kannattaa joskus kokeilla!

      Poista
  6. Aika vähän oon törmänny tuohon Vichyn tuotteeseen missään,kuulostaapa kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy tunnustaa, etten kovinkaan usein pysähdy Vichyn pisteelle ihmettelemään, eli varmaan senkään puolesta ei mulle ainakaan oo tullut vastaan. :D Tosin nyt voisin ihan etsimällä lähteä etsimään tuota, oli tosi kiva!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...