torstai 13. syyskuuta 2018

ColourPop The Zodiac kokoelma

Heippa kaikille! ColourPop julkaisi kesällä uuden yhteistyökokoelman yhdessä Kathleen Lightsin kanssa ja vaikka tän julkaisusta on kulunut jo vähän aikaa, ajattelin esitellä kokoelman teillekin. The Zodiac eli horoskooppikokoelma innosti mua kovasti ja tilasinkin itselleni koko setin. Kokoelma on edelleen myynnissä ColourPopin verkkokaupassa ja ainakin tällä hetkellä kaikki tuotteet ovat saatavilla.


Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, kaksi huulipunaa, kaksi highlighteria ja kaksi supernova luomiväriä. Pakkauksissa on hyödynnetty horoskooppien kuvia ja tähtikuvioita, mun mielestä nämä on todella kauniita. Ja tottakai olin iloinen siitä, että oma horoskooppini härkä on edustettuna ihan tuossa paletin kannessa :D. 


Luomiväripaletti on tummansininen, paljon tummempi mitä kuva antaa ymmärtää. Siinä on ruusukultaisia horoskooppikuvia ja pieniä tähtiä, sekä tekstit valkoisella. Koko on sama kuin muissakin ColourPopin 12 pannun luomiväripaleteissa, pieni ja näppärä. Tässä on kuitenkin yksi etu muihin nähden, kannen alta löytyy nimittäin myös peili. Paletin takaata löytyy sävyjen nimet, sekä loput horoskooppikuvat, kaikki merkit ovat siis edustettuina. Tähän pakkaukseen on selvästi käytetty paljon aikaa ja ajatusta, mitä mä arvostan.


Paletin sävymaailma on super kaunis! Ei ihan perinteinen, kivaa vaihtelua muihin paletteihin. Tästä löytyy vähän viileämpiä sävyjä, mihin viimeaikoina ollaan totuttu. Mukana on neutraaleja jokapäivän sävyjä, sekä ihania värikkäitä sävyjä. The Pisces pistää tietysti ekana silmään, se on ihan mieletön! Oma The Taurus sävyni on vähän tylsä, mutta toisaalta sellainen, mitä tarvii jokaisessa meikissä.


Supernova shadow -nestemäiset luomivärit on tulleet tutuksi jo aikaisemmin, mulla on näitä jokunen entuudestaan. Nämä on vähän samantapaisia kuin ne paljon puhutut Stilan nestemäiset glitterluomivärit. Ihanan kimaltelevia ja metallisia luomella. Näiden työstämisessä saa olla vähän tarkkana, sillä liian paksu kerros lähtee helposti murenemaan ja nämä myös kuivuvat luomelle tosi nopeasti. Siitä huolimatta, sävyt on todella upeita ja mä olen tykännyt näistä kovasti. Etenkin tuo ruusukultainen sävy on ihana!


Lux lipstick huulipunat on nousseet nopeasti mun lemppareiksi ja mulle onkin kertynyt näitä jo aika monta. Kathleenin uuteen kokoelmaan kuuluu kaksi sävyä, nude ja violetti. Tuo violetti sävy on Kathleenin mukaan uudistettu versio hänen alkuperäisestä Lumiere lippie stix sävystään. Ihania molemmat! Mä rakastan näiden koostumusta ja punat on todella pigmenttisiä.


Mukana tuli myös kaksi super shock highlighteria, joiden koostumus on sitä alkuperäistä, ei kermaista, mutta ei puuteristakaan. Jotain siltä väliltä. Nää on tosi hyviä, ColourPopin highlighterit on aina olleet mun suosiossa, ne kun näyttää iholla tosi luonnollisilta, mutta silti hehkuvilta. Kesällä tuo tummempi sävy oli ihana, mutta talvea kohti kun mennään niin vaaleampi tulee varmasti enemmän käyttöön.





Miltä kokoelma vaikutti? Onko sun sävy mieluisa? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Kiva paletti ja kaikki lilat sävyt miellyttävät minua kovasti. Zodiac -nimi tuntuu olevan aika suosittu paleteissa, sitä on muillakin merkeillä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa huomannut, että erilaisia Zodiac kokoelmia on nyt putkahdellut yhdelle jos toisellekin brändille :D

      Poista
  2. Onpas ihana tuo ruusukullan värinen luomiväri ☺️

    VastaaPoista
  3. Luomiväreissähän on näköjään kohta suurempi valikoima sävyjä, kuin askartelumaaleissa:)

    Mukavan asiantunteva ote näissä sun postauksissa. Se pistää silmään, vaikkei nämä kosmetiikkahommat ole millään tasolla tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllähän luomivärejä alkaa olla jo vähän joka sävyä. Vaikea keksiä sellaista sävyä mitä ei vielä olisi :) Ja kiitos, tosi kiva kuulla!

      Poista
  4. Oon aina ihan "wow" näiden meikkien kanssa. Onneksi jälkeläiset osaavat ja ymmärtävät meikkauksen taikoja mua paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit vievät kyllä mennessään jos yhtään on kiinnostunut, mä oon muutamassa vuodessa hurahtanut tähän maailmaan ihan täysin :D

      Poista
  5. Näitä postauksia lukiessa tulee ihan Liisa Ihmemaassa fiilis. Niin paljon upeita ja kauniita sävyjä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...