tiistai 20. helmikuuta 2018

Tammikuun Ipsy glam bag

Tervehdys! Tänään jatketaan tammikuun kauneusboksien läpi käyntiä ja vuorossa olisi Ipsy. Ipsy on viimeaikoina ollut mun mielestä tosi kiva, täynnä pieniä mukavia ylläreitä, joten odotan tätä pussukkaa aina innolla. Ipsyssä myös nämä itse pussit on aina tosi kauniita tai hauskoja, mulla taitaa olla lähes kaikki tallellakin :D. Tammikuun Ipsyn teemana oli vauhdikas lähtö uuteen vuoteen ja pussukkakin on hyvin sporttinen teemaan sopivasti. Katsotaanpa sitten mitä kaikkea pussi piti sisällään!



Mun pussista löytyi tällä kertaa vaan neljä tuotetta, viides oli unohtunut matkasta :/. Olin kuitenkin heti yhteydessä asiakaspalveluun ja sain vastauksen parissa tunnissa, nyt viides tuote on jo matkalla minulle. Puuttuva tuote oli Ole Henriksenin joku voide, näytän sen tarkemmin vaikka snapchatissa kun saan sen käsiini.


Ensimmäisenä pussista löytyi Cake heavy cream -voide, joka tuoksuu ihan älyttömän hyvälle! Mulla ei ole koskaan ollut näin hyvän tuoksuista voidetta, iho tuoksuu ihan kuppikakulle kun tätä on levitellyt ja se tuoksu myös pysyy iholla aika pitkään. Nam! Voide on todella paksua, joten käytän tätä pääasiassa tosi kuiviin kohtiin iholla, kuten kyynerpäille ja polville.


Toinen pussista löytynyt tuote oli minikokoinen theBalmin Mary-Lou Manizer highlighter. Mulla on tämä täysikokoisena ja se onkin yksi mun lemppareista. En vielä päättänyt säilytänkö tämän minin tulevia matkoja ajatellen vai annanko jollekin toiselle kokeiltavaksi. Super söpö tämä ainakin on.


Seuraavaksi löysin Absolute New York Eye artiste -luomivärin kauniissa hohtavassa kuparin sävyssä. Tämä yllätti positiivisesti, en odottanut paljoakaan, mutta sävy on tosi kaunis ja tän pigmentti oli myös hyvä. Käytän tosi harvoin irtoluomivärejä, mutta täytyy ottaa asiaksi tehdä tällä joku meikki.


Viimeinen pussista löytynyt tuote olikin mun lempparini tässä kuussa, Slmissglam highlighter sivellin. Mä tykkään kovasti Slmissglam siveltimistä ja tämä ei ole poikkeus. Aivan ihana pinkki ja kimaltava sivellin on super pehmeä ja sopii loistavasti highlighterin levitykseen poskipäille ja muualle kasvoihin. Tää on ollut käytössä jo monen monta kertaa.

Mikä oli sun lemppari tammikuun Ipsyssä?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Ihana pussukka ja sisällä vaikka mitä kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi kiva kuukausi, kaikki jäi käyttöön :)

      Poista
  2. Mary-Lou on ihana<3 Toi sivellin vaikuttaa myös tosi hyvältä! Mulla on Sigmalta tosi samannäköinen highlightersivellin ja se on yksi mun suosikeista ikinä :) Sillä saa todella helposti ja nätisti highlighterit levitettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, niin kaunis <3 :). Hei joo mulla on myös se Sigman highlighter sivellin ja tykkään siitäkin kovasti. Tämä kimaltava versio vaan kutsuu mun nimeä vielä enemmän :D.

      Poista
  3. Tuo paksu voide kuulostaa todella ihanalta. Minulla on erittäin kuiva iho joten mitä paksumpi rasva, sitä onnellisempi olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voisi sitten sopia sinulle, on meinaan tuhtia tavaraa :)

      Poista
  4. Kiva pussukka ja harmi että yksi tuote jäi matkasta! Tuo Mary-Lou -highlight ois ihana itelläkin olla, en vaan oo koskaan hennonu ostaa! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary-Lou on kyllä ihana ja usein vielä aika hyvässä alessakin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...