perjantai 16. helmikuuta 2018

tarte Clay play palette

Heippa taas kaikki! Nyt olisi vuorossa kurkistus tarten uudehkoon luomiväripalettiin. Clay play -paletti julkaistiin joskus loppuvuodesta 2017 muistaakseni ja paletti herätti heti kiinnostukseni. Siinä on käytetty samaa Amazonian clay -savea, jota esim. tarten poskipunissa käytetään ja uskoin koostumuksen olevan todella hyvä. Yksi mun suosikki youtubettaja Samantha March kehui tätä palettia moneen otteeseen ja mun ostohalukkuuteni oli sinetöity, kun näin tämän tarten sivuilla puoleen hintaan! Paletin hinta on edelleen vain 23 dollaria tuolla sivuilla, mutta tää näyttäisi tällä hetkellä olevan loppu. Toivottavasti uusi erä on tulossa! Tästä tehtiin myös uudistettu versio, jossa on mukana shimmer sävyjä, poskipuna ja highlighter.


Clay play -paletti on pakkaukseltaan kaunis, hyvin selvästi tarte. Tästä tunnistaa merkin, vaikka sitä ei missään mainittaisikaan, jotenkin niin ominainen tarte pakkaus. Jämäkkää pahvia oleva paletti on kohtuu painavan ja tukevan tuntuinen kädessä ja kannen alta löytyy hyvän kokoinen peili. Paletin mukana tulee myös lappunen, jossa on pari meikkiohjetta tän paletin käyttöön.


Clay play -paletti sisältää pelkkiä mattasävyjä. Mukana on yhdeksän luomiväriä ja kolme varjostussävyä kasvoille. Luomivärit on jaoteltu kätevästi kolmeen osioon, vähän kuin Kat Von D:n Shade & Light paletissa. Oikealta löytyy neutraalit sävyt, keskeltä viileät ja vasemmalta lämpimät. Tällä asetelmalla meikkaaminen on tosi helppoa ihan aloittelijoillekin, mutta toki sävyjä voi käyttää ja miksailla ihan oman makunsa mukaan. Tykkään itse käyttää tätä yhdessä esimerkiksi ColourPopin super shock shadow luomivärien kanssa tai jonkun hohtavan nestemäisen luomivärin kanssa. 


Sävyjen koostumus on aikalailla täydellinen, taattua tarte laatua. Pehmeitä, kermaisia, hyvin blendaantuvia ja pigmenttisiä. Tällä saa tehtyä paljon erilaisia meikkejä yhdistelemällä sävyjä keskenään tai muiden palettien/luomivärien kaverina, täydellinen peruspaletti jokaisen kokoelmaan. Mulla ei ole mitään moitteen sanaa sanottavana tästä paletista, jos olet mattapalettia vailla niin tässä erinomainen vaihtoehto. Tykkään myös siitä, että paletissa on mukana nuo kolme varjostuspuuteria, tää on tosi hyvä matkustuspaletti kun yhdestä löytyy niin paljon juttuja. Tuo tummanruskea varjostussävy on ihan liian tumma mun kasvoille, mutta toimii hyvin luomivärinä ja kulmakarvoille. 


Onko tarten luomivärit tuttuja?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Oi että, näyttää kyllä ihanan monikäyttöiseltä paletilta! Ja niin kaunis pakkauskin vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattapaletit on siitä tosi kivoja, voi käyttää niin monella tapaa :) Tää on ihana <3

      Poista
  2. Mun pitäisi vihdoin ja viimein hankkia joku hyvä mattapaletti, sillä en oikeesti omista yhtä ainutta sellaista :D Tää voisi olla hyvä vaihtoehto! Myös se Kat Von D:n Shade & Light houkuttelisi :) Tartelta mulla ei ookaan kuin yksi poskipuna, mutta merkki kiinnostaa ihan ehdottomasti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, no sitten kyllä ehdottomasti tarviit hyvän mattapaletin kokoelmaasi :D. Tää on ihana, samoin alkuperäinen tartelette, Kat Von D:n paletti sekä Too Faced natural matte paletti <3

      Poista
  3. Näyttää mielenkiintoiselta...

    Btw, sinäkin kun olet kosmetiikkaboxien harrastaja, niin tsekkaapa tämä japanilaisboxi, josta juuri postailin: https://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2018/02/nomakenolife-japanilainen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä, käynpä kurkkaamassa! Olenkin saanut tuolta boksilta mainospostia jo pitkän aikaa, mutta jäänyt vielä tilaamatta.

      Poista
  4. Niin upea! Mä oon pitkään halunnut kokeilla Tartea, mutta niin kuin just postauksessani kerroin että oon maailman huonoin tilaan ulkomailta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, tarte on niin ihana ja sieltä on oikeesti tosi helppoa ja vaivatonta tilata kun ei tarvii murehtia ees alveista :)

      Poista
  5. Oi oi joi! Vitsi mitkä sävyt! Tästä ehdottomasti silmämeikkipostausta!

    VastaaPoista
  6. Upea paletti ja kauniit värit - olen monesti haaveillut näistä tarten tuotteista mutta koska en ole nähnyt niitä missään täällä Lontoossa niin en ole vielä tilannut.

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit sävyt! Täytyypä tutkia tuota merkkiä paremmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...