tiistai 13. helmikuuta 2018

benecos luonnonkosmetiikka

Moi kaikille! Tänään puhutaan hieman uudesta luonnonkosmetiikkamerkistä Suomen markkinoilla. Juuri Suomeen rantautunut benecos on saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka erikoistuu etenkin värikosmetiikkaan. Suomeen benecosia tuo Nordic Health Systems ja tuotteita voi ostaa suoraan heidän verkkokaupastaan täältä. Sain jokin aika sitten testattavaksi benecos meikkejä ja olen näitä nyt testaillut hyvän tovin. Nyt olisi aika esitellä teillekin mitä tuotteita sain kokeilla ja mitä näistä olen tykännyt.


Benecosin valikoima on hyvin laaja, löytyy kaikkea pohjameikistä silmämeikkiin, kynsilakkoja, välineitä ja myös ihonhoitoa. Minä sain kokeiluun kaksi tuotetta pohjameikkiin; meikkivoiteen ja peiteaineen, sekä aurinkopuuteri/poskipuna duon ja huulipunan. Tästä joukosta löytyi sekä hittejä, että huteja.


Benecos Natural creamy make-up meikkivoide lupaa iholle mattaisen ja tasaisen lopputuloksen. Kuvauksen mukaan meikkivoide sopii parhaiten rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Mun kohdalla täytyy valitettavasti todeta, että tämä päätyi siihen huti-kategoriaan. Toiveet oli korkealla, koska en ole vielä koskaan löytänyt luonnonkosmetiikasta meikkivoidetta, joka oikeasti olisi ihan super hyvä. No tämä oli sitten sieltä toisesta ääripäästä. Mä en saa tätä levittymään kasvoille sitten millään, en oikein tiedä missä vika on. Koostumukseltaan tämä on todella paksua ja meikkivoide kuivahtaa iholle tosi nopeasti, eli työstämiseen ei jää paljoa aikaa. Olen kokeillut levittää tätä kostealla sienellä, siveltimellä ja sormilla ja mikään ei oikeastaan toiminut. Parhaimman lopputuloksen sain yhdistelemällä sientä ja sivellintä, mutta sekään ei ollut kovin kaunista katsottavaa. Mun kasvoilla tämä jää epätasaiseksi, paakkuuntuu ja murenee, jämähtää paikoilleen. En tiedä onko mun ihoni sitten liian kuiva (vaikka tällä hetkellä en koe edes olevani mitenkään kuivaihoinen). 


Benecos Natural concealer toimii mulla huomattavasti paremmin kuin tuo meikkivoide ja tämä on mun mielestä ihan kelpo tuote arkikäyttöön. Peittävyydeltään sanoisin tämän olevan aika kevyt, eli jos sulla on paljon tummuutta silmien alla tai punaisuutta kasvoilla, voi tämä olla liian kevyt sun makuun. Mä tykkäsin tästä arkikäytössä, kun en juurikaan käytä meikkiä, niin tällä sai hieman freesattua ilmettä ja tasoitettua niitä silmänalusia. Peiteaine levittyi helposti sekä kostealla sienellä, että sormilla ja myös pysyi hyvin paikoillaan. Voin suositella kevyen meikin ystäville.


Joukkion ehdoton hitti oli mun mielestä benecos Natural fresh bronzing duo sävyssä California nights. Tälle annan ison peukun ja papukaijamerkin, todella toimiva tuote. Tässä on upeat sävyt, ihanan pehmeä koostumus, hyvä pigmentti ja toimii iholla todella kauniisti. Tämä häivyttyy hyvin, pysyy kauniina iholla pitkään ja on vaan kaikin puolin tosi kiva. Tykkään tästä itseasiassa niin kovasti, että mieleni tekee ostaa tämä myös muissa saatavilla olevissa sävyissä. Tämä on myös tosi näppärä tuote pitää mukana, kun samasta kompaktista löytyy sekä aurinkopuuteri, että poskipuna. Ihan ässä arkimeikkiin. Sävyltään California nights on melko lämmin, tällä saa kasvoille sitä kesän hehkua ihan keskellä talveakin.


Toinen todella positiivinen yllätys oli benecos natural lipstick sävyssä Pink honey. Tämä on koostumukseltaan ihanan kermainen, tuntuu huulilla ihan huulivoiteelta, niin miellyttävältä. Pigmentti on aika kevyt, mutta kerrostettavissa peittävämmäksi ja rajauskynän kanssa toimii myös todella hyvin. Tämäkin on sellainen täydellinen arkimeikkituote, kun huulipuna ei ole liian intensiivinen, vaan antaa juuri sopivasti sävyä ja tuntuu huulilla mukavalta. Tämän poiskuluminenkin on paljon huomaamattomampaa kuin esim. jonkun superpigmenttisen mattapunan ja tätä voi huoletta lisäillä aina päivän mittaan.

Oletko jo testannut benecos meikkejä?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

20 kommenttia:

  1. Mulla on ollut Benecosin concealeria, joka ei toiminut ollenkaan mun silmänalusilla, vaan teki niistä entistä kuivemman näköiset. Lisäksi levittämisen kanssa piti olla todella sukkela, muuten peiteaine jämähti paikoilleen. Toimii varmaan paremmin ei-kuivaihoisella. Benecosin rajauskynistä tykkään kovasti. Niiden pigmentti ei tosin ole mikään kovin vahva, mutta silti niillä saa silmät rajattua vaivattomasti ja pysyvyyskin on hyvä. Poskipunaa olen himoinnut jo pitkään, joten pitää varmaan hommata se nyt vihdoin:) Harmi, että toi meikkivoide ei toiminut sulla. Kuulostaa tuon kuivumisnopeuden puolesta ihan samalta kuin em. concealer mun käytössä.
    Kivaa päivää, Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, nuo pohjatuotteet on ilmeisesti vähän haastavampia :/. Kyllä tuo mun peiteaine kuivahtaa myös aika äkkiä, mutta kun teen yhden silmänalusen kerrallaan se toimii hyvin ja ehdin blendaamaan ennen kun jämähtää.

      Poista
  2. Benecos on yksi mun suosikeista. Etenkin meikkikynät ja kynsilakat on hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Noita meikkikyniä on monet kehuneet, täytyykin niihin tutustua.

      Poista
  3. Ei ole tuttu merkki. Benecosin meikkivoide vaikuttaa aika huonolta, jos se on paksua ja jämähtää iholle. Minä en käytä peitevoiteita, vaikka varmaankin pitäisi. Kiva että löysit hyvän huulipunan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo meikkivoide ei valitettavasti toiminut mulla lainkaan :(. Muut tuotteet oli kivoja ja huulipuna ja aurinkopuuteri olleet tosi miellyttäviä :)

      Poista
  4. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselle. Pitää ehkä tutustua paremmin tähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, valikoimista löytyy paljon kaikkea kiinnostavaa :)

      Poista
  5. Todella mielenkiitoinen postaus, koska minullekin on tulossa näitä meikkejä testiin ja siksi luinkin todella tarkasti postauksen.

    Katsotaan miten tuotteet toimivat ihollani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan sun postausta tuotteista, jännää kuulla mitä mieltä niistä olet :)

      Poista
  6. Mä rakastan Benecosin huulipunia, ovat just tuollaisia kermaisia kuten kuvailit. Pilaantuvat vaan luonnollisina aika nopeaan, joten kannattaa ottaa kunnon aktiivikäyttöön. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, en olisi tullut tuota edes ajatelleeksi! Täytyykin käyttää tosi tehokkaasti :)

      Poista
  7. Benecosin tuotteet tuli muutama vuosi sitten tutuksi ensimmäisen kerran kun niitä rupesi Suomesta saamaan. Nyt ne ovat näköjään muuttaneet NHS:n alle, mutta ehkä tuo on parempi ja saatavuus paranee entisestään! HUulipunia tahtoisin testata, sillä pohja- ja korostustuotteet eivät iskeneet juurikaan.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiennyt edes, että näitä on aikaisemmin saanut Suomesta, hupsista :D. Saatavuus vaikuttaa nyt ainakin hyvältä ja valikoima laajalta.

      Poista
  8. Mulla ainakin on jo suunnilleen vuonna 2014 ostettuja benecoksen tuotteita, eli ei ole uusi merkki. Mulle hyvin tuttu, ja etenkin huulipunat ja rajauskynät ihan huippuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki ei tosiaan ole uusi, nyt sitä saa vaan näppäräsi Suomesta kun on muuttanut NHS:n alle :). Mä en tosiaan tiennyt, että tätä on aikaisemminkin ollut täällä saatavilla, brändi kun ei ollut mulle tuttu ennestään.

      Poista
  9. Kivoja tuotteita oot saanut kokeiluun, harmi, että meikkivoide ei sulla toiminut. Mä ihastuin omaan huulipunaani myös kovin, ja kokeilemani silmämeikki tuotteet olivat myös oikein päteviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmämeikit kiinnostivat mua myös kovasti, täytyy ehkä niihin tutustua jossain vaiheessa :). Tuo huulipuna on kyllä ihana!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...