sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kauneusbloggaajien yllätysboksi


Heippa vaan! Tänään päästään kurkkaamaan täysin ainutlaatuiseen kauneusboksiin, jonka mulle on koonnut toinen kauneusbloggaaja. Maria Glow -blogin Maria sai tammikuun alussa ihan mahtavan idean, että mitä jos me kauneusbloggaajat koottaisiin toinen toisillemme boksit ja sitten tehtäisiin niistä postaus/video/instagram kuva tms. Olin tietysti heti mukana, boksiaddikti kun olen. Boksirinkejä tehtiin kaksi, 30€ bokseille ja 50€ bokseille ja itse olin mukana tuossa viidenkympin ryhmässä. 

Maria arpoi jokaiselle boksin saajan, eli en saanut boksia samalta bloggaajalta kenelle lähetin. Säännöksi laitettiin, että boksiin ostetaan tuotteita tuolla 50 eurolla (sisältää postikulut) ja mukaan sai halutessaan laittaa omasta kokoelmastaan käyttämättömiä tuotteita, joista arveli vastaanottajan pitävän. Minä lähetin boksin koko jutun ideoijalle, Marialle ja sain oman boksini Shopaholic Mom Life -blogin Maikulta, katsotaanpa nyt mitä boksista löytyi!


Aloitetaan niistä, jotka Maikku kertoi ostaneensa boksia varten. Ensimmäisenä mun käsiini tarttui tietenkin se suurin juttu, eli Pixi by petra Ultimate beauty kit 4th edition. Tässä ultimaattisessa paletissa on lähes kaikki mitä tarvitset; bronzerit, poskipunat, highlighterit ja iso kasa luomivärejä. Tämä vaikuttaa aika loistavalta matkustuspaletilta, kun kompaktiin palettiin on saatu mahtumaan niin paljon kaikkea. En ole vielä ehtinyt muuta kun swatchailemaan tätä, mutta vaikuttaa tosi lupaavalta ja innolla odotan tällä meikkaamista. 


Toinen boksin "varsinainen" tuote oli Jeffree Star velour liquid lipstick sävyssä Berries on ice. Tätä valitessaan Maikku oli varmaan käynyt kurkkaamassa mun joulun toivelista -postausta, sillä mainitsin nämä viime joulun LE huulipunat tuolla listalla. Tässä on ihan superkaunis hylsy, mun suosikki JS pakkauksista ikinä ja sävy on todella upea tumma marjaisa violetti. Ihana!


Maikku oli laittanut mukaan myös paljon extra tuotteita, kuten nämä kaksi Holika Holika kangasnaamiota. Ei liene kenellekään yllätys, että kangasnaamiot on mun suuri rakkaus, joten näistä olin todella iloinen. Olenkin näitä käyttänyt jo aikaisemmin ja hyväksi havainnut. Sain naamiot Pearl ja Damask Rose, joista tuon Pearl naamion ehdin jo käyttää.


Muita extroja oli AVONin Luxe -sarjan ripsiväri, BECCAn puikkohighlighter sävyssä Topaz, beebee natural bronzer, pixi:n huulivoide ja Kevyn Aucoin voidemainen luomiväri. AVONin ripsiväri jää odottamaan omaa vuoroaan, mutta odotan kyllä mielenkiinnolla sen testaamista, sillä olen kuullut siitä hyviä juttuja. BECCAn highlighter on sävyltään todella tumma, joten highlighterina se ei mulla toimi, mutta luomivärinä näyttää aivan upealta ja tulee ehdottomasti käyttöön. beebee bronzeria olenkin jo ehtinyt käyttämään ja se on ollut tosi kiva! En ollut tuosta merkistä ennen kuullutkaan, mutta tämä aurinkopuuteri yllätti positiivisesti :). Pixi:n huulivoidetta en ehtinyt vielä korkkaamaan, sekin odottelee, että saan jonkun vanhan kulutettua pois alta. Kevyn Aucoin oli valitettavasti päässyt kuivumaan niin pahasti, että siitä ei saanut enää mitään irti, oli kutistunut rusinaksi. 

Mä olin kaikin puolin tosi tyytyväinen mun boksiini, Maikku oli onnistunut valitsemaan tuotteita, joita mulle ei ennestään ollut ja kuitenkin tosi kiinnostavia juttuja! Iso kiitos vielä Maikku, tämä oli mahtava :).

Kurkkaa myös muiden mukana olleiden postaukset/videot:

Maria Glow
Shopaholic Mom Life
TalkandBake
Mustaa Kajalia
Taikaassamakeup
Blinger Shimmer
Mennen ja tullen
Keyword: Love
Charming Nails

Mitä piditte mun yllätysboksista? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Oi vitsit toi Pixin paletti näyttää upealta! Ja tosiaan toi on hurjan näppärä matkapaletiksi :) Toivottavasti kirjoittelet tosta myöhemmin tarkempaa arviota<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä vaan, nappasin sun toiveen ylös ja siitä on tulossa ihan oma postauksensa lähiaikoina :)

      Poista
  2. JF:n hylsy on kyllä jotain niin kaunista! <3

    VastaaPoista
  3. Kiva että oli kaikin puolin mieluinen :) Harmittaa vieläki toi Aucoinin tuotteen kohtalo mitä sille oli päässy käymään :/ Mutta ehkä tossa on nyt sit ilman sitäkin testailtavaa joksikin aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riski yllätysbokseissa aina on, että kaikki ei mee kohdalleen :D. Mä olin kuitenkin tosi tyytyväinen tähän, joten kiitos vielä paljon <3

      Poista
  4. Tuota Pixin palettia en muistakaan itse aikaisemmin nähneeni ja tuo JF on kyllä jo pakkaukseltaan niiiiin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollut törmännyt tuohon pixiin aikaisemmin, kiva päästä testailemaan sitä!

      Poista
  5. Kiva yllätys myös noi kangasnaamiot, minäkin rakastan niitä - ihanaa hemmottelua! Pixi paletti olisi loistava reissussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot on parasta, kun raaskisi vaan käyttää useammin :D. En tiedä mihin niitä oikein säästelen, kun mun laatikko pursuaa jo yli.

      Poista
  6. Tämä on tosi kiva idea! Olisi hauska suunnitella mitä ostaisi toiselle kosmetiikkafanille :)

    VastaaPoista
  7. Kuinka kiva idea!Ja ihania tuotteita oot saanut! Täytyypä kurkata muittenkin mukana olleiden postaukset �� :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaa ihmeessä, mun kollegat oli tehneet ihania löytöjä toisilleen! :)

      Poista
  8. Vitsi, miten hauska idea! Olisipa kiva päästä joskus mukaan tällaiseen :) Kivoja tuotteita oli sun ylläriboxissa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...