maanantai 12. helmikuuta 2018

Helmikuun Bette box

Helmikuun Bette box on täällä! Sain boksin käsiini perjantaina ja nyt päästään kurkkaamaan mitä ylläreitä helmikuun boksi piti sisällään. Betten alkuvuosi on vaikuttanut aika lupaavalta, mulle on ainakin jäänyt bokseista hyvä mieli, toivotaan että jatkuu samalla linjalla. Helmikuussa teemana oli Suloinen sydäntalvi, joten luvassa voisi olla tuotteita talvi-ihon ja hiusten hoitoon? Jos kiinnostut boksista, pääset tilaamaan oman Betten tästä linkistä.*



Ensimmäisenä boksista löytyi täysikokoinen Herbinan gloss & shine -shampoo. Tämä on merkattu korttiin uutuus tuotteeksi, mutta olen kyllä käyttänyt tätä jo vuonna 2016 ellen ihan väärin muista. No kuitenkin, shampoo on ollut mieluisa ja otan tän mielelläni uudestaankin käyttöön, näitä kuluu aina. Hyvä alku boksille. Shampoo lupaa hiuksille kiiltoa ja kosteutta, se on hellävarainen ja tuoksuu aivan ihanalle.


Helmikuussa hiuksia hemmotellaan enemmänkin, boksista löytyi myös Marc Anthony Nourishing argan oil conditioner. Tästä olin oikeasti aika innoissani. Tutustuin merkkiin kesällä ja ihastuin täysin kookoksen tuoksuiseen shampoo ja hoitoaine yhdistelmään. Tätä hoitoainetta lähden kokeilemaan siis erittäin mielelläni, odotukset on korkealla. Hoitoaine lupaa vahvistaa ja korjata kuivia, elottomia ja vaurioituneita hiuksia. 


Boksista löytyi myös mulle täysin uusi merkki, Bio2You. Ravitseva 24h tyrnivoide pantenolilla on pakattu Bette boxin special edition pakkaukseen (eli suomeksi sanottuna deluxe kokoinen näyte), normaalisti tämä tulee pumppupullossa. Voide lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja ravita ihoa. Se sisältää tyrniä ja pantenolia, tasapainoittaa ihon pH:ta ja hoitaa kuivaa ja hilseilevää ihoa. Lupaukset on kovat, otan tän testiin ja katsotaan lunastaako tuote lupauksensa.


Boksin erikoisin tuote taisi olla tämä rfsu:n Sense me oh tes! -intiimigeeli. Näitä rsfu tuotteita on näkynyt bokseissa aina silloin tällöin, mutta yleensä kyseessä on ollut joku karvanpoistoon liittyvä tuote tms. Tällä kertaa saatiin kokeiluun nautintoa lisäävä intiimigeeli. Geeli sisältää L-arginiinia, ornitiinia ja brasilialaista ginsengia, jotka vilkastuttavat verenkiertoa ja lisäävät naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä. 


Boksista löytyi myös näyte Lumenen uudesta Harmonia turvenaamiosta. Olen halunnut testata Harmonia -sarjan tuotteita jo jonkin aikaa, joten tämä oli iloinen yllätys. Turvenaamioita en ole kovinkaan paljoa käyttänyt, joten senkin puolesta kiva kokeilla. Tästä riittää varmaan muutamaan kokeiluun. Turvenaamio puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja syväpuhdistaa ihoa. 


Boksin viimeinen varsinainen tuote oli Carmexin huulivoide. Tämä on tullut boksista aikaisemminkin ainakin pari kertaa, eli vähän tylsä saada sama tuote uudestaan ja uudestaan. Varsinkin kun tämä ei ole edes mitenkään kovin kiinnostava tuote. Olen sitä ensimmäistä käyttänyt ja se on edelleen vaiheessa, joten yritän varmaankin löytää tälle uuden kodin.


Mukaan oli pakattu myös näytepussukat Lumenen Harmonia -sarjan seerumia ja kosteusvoidetta, sekä pötköllinen kirpeitä mentos karkkeja. Namit on jo syöty ja oli hyviä :). Seerumi ja kosteusvoide odottaa kaapissa, että testaan ne joku aamu.

Helmikuun boksi oli positiivinen yllätys. Mukana oli paljon uusia tuotteita ja merkkejä, täysikokoja ja jotenkin kokonaisuus oli toimiva. Carmex on ainoa, joka tylsistytti ja rfsu on vaan hieman outo kauneusboksiin, mutta muuten olin tyytyväinen boksin sisältöön. 

Olio sun boksissa samat tuotteet?
Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

*Affiliate linkki

13 kommenttia:

  1. Helmikuun boksi oli kyllä mieleinen. Sain hoitoaineen tilalla Amikan kuivashampoon ja harmonian tilalla sisua. Marc Anthonyn hoitoaine olisi ollut mieluisampi kuin kuivashampoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olisi ollut enemmän käyttöä kuivashampoolle, mutta testaan tosi mielelläni tämän hoitoaineenkin :)

      Poista
  2. Nämä Betteboxit on kyllä aina mielenkiintoisia. Pieni hinku meinaa aina sinun postauksia lukiessa iskeä näitä kohtaan, mutta vielä olen mieleni malttanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä pääsääntöisesti tosi kivoja ja helppo tilata kun on suomalainen boksi ;)

      Poista
  3. Näyttää ihanalle 😍 oon harkinnut monesti tilaavani boxin mutta en ole uskaltanut tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä saa tilattua ihan vaan yksittäisiä boksejakin niin ettei sitoudu mihinkään, hyvä tapa kokeilla onko mieluisa palvelu :)

      Poista
  4. Nyt kun katoin tätä niin mietin että saatiinko sama boxi! :D Aukasin omani jo mutta postausta en ole kerennyt tehdä ja sieltä puuttui mm. Lumenen näytepussukat ainakin, ja samoin tuo Argan Oil -tuote. Olikohan se vain pitkään tilanneille? :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on ollut muutamia eri variaatioita, tuon Argan oilin tilalla on voinut olla ainakin sarjan toinen hoitoaine tai joku toinen kuivashampoo ja Lumenelta olisi voinut olla Sisu sarjan naamio :)

      Poista
  5. Itse en innostunut mistään näistä tuotteista. Ehkä asiaan vaikuttaa se, että minulla on käynnissä kaappien läpikäyminen ja siivous. Ei tee mieli ostaa mitään. Ja sellaisia jemmareita näytetään olevan, että ei ole edes tarvetta...
    Ihanaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappien siivous on mun mielipuuhaa, löytää aina jotain nurkkaan unohtunutta ja turhan tavaran karsiminen on tosi helpottavaa jotenkin :D

      Poista
    2. Niin ja ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! :)

      Poista
  6. Tuo bio2you on kyllä täysikokoinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin tuossa, että pakkaus ei ole myyntipakkaus, ainakaan tuon mukana tulleen kortin mukaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...