keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Meikki-keskiviikko; I think I love you

Moikka! Muistatteko kun joskus viikko-pari sitten esittelin teille ColourPopin uudehkon I think I love you -luomiväripaletin? Tänään meikki-keskiviikossa nähdään mun ensimmäinen meikkikokeilu tuolla paletilla, josta tulikin hyvin syksyinen kokonaisuus. Mä hehkutan noita ColourPopin luomivärejä aina vaan ja ihan hyvästä syystä, tämänkin paletin laatu on ihan huikea ja maksaakohan ne 16 dollaria, jos en ihan väärin muista. Ei voi mennä pieleen!


Pohjameikkiin käytin pitkästä aikaa Make Up For Ever Ultra HD invisible cover stick foundation -meikkivoidetta. Mä en oikeen tiedä, haluisin tykätä tuosta, mutta joku siinä tökkii. Tämäkin meikkivoide on sellainen, jota ihan kaikki kehuu ja hypettää, mutta mulle se on vaan ok. Samoin kävi tarten shape tape -peiteaineen kanssa, super hypetetty ja mäkin siitä tykkään, mutta en niin paljoa kun mitä muut antaa ymmärtää. Tässä on muuten käytetty myös tuota kyseistä shape tape peittaria ja kyllähän nuo silmänalusjuonteet on ihan selvästi näkyvissä.


Muutoin kasvoilta löytyy Too Faced Sweet peach glow -paletin aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter. Tuo paletti on ollut tosi vähällä käytöllä jostain syystä, vaikka kaikki sävyt on mieluisia. Highlighter on tosi neutraali, sopii hyvin arkikäyttöön, mutta itse suosin enemmän näyttävämpiä korostuspuutereita. 



Silmämeikki on tehty ColourPopin I think I love you -paletilla ja kokeilin tässä nyt ekaa kertaa tuota kyseistä palettia. Tykkäsin tästä lookista tosi paljon, nämä lämpimät ruskeat ja kupariset sävyt on niin minua ja tämä sopi mun mielestä syksyyn ihan loistavasti. Lookin kruunasi vielä Anastasian nestemäinen huulipuna sävyssä Kathryn, joka on täydellinen punainen sävy syksyyn, koska se ei ole liian kirkas. 

Näyttävyyttä olisi saanut lisää voimakkaalla rajauksella tai irtoripsillä, mutta koska olin menossa viettämään iltaa kaverin luokse Disney leffan ja herkkujen parissa, en nähnyt syytä vaivautua niitä laittamaan. Varsinkaan kun ne mun tyyliini ei juurikaan kuulu edes. 

Onko irtoripset osa sun päivittäistä rutiinia, vai menetkö ripset luomuina? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit "that gal" primer
MUFE Ultra HD invisible cover stick foundation, 127
tarte shape tape concealer, light neutral
RCMA no-color powder
NARS beach powder
Too Faced Sweet peach glow palette
CoverFX custom enhancer drops, Sunkissed
Lumene invisible illumination instant glow watercolor blush, universal shade*

ColourPop I think I love you palette
Maybelline the falsies push up angel mascara

Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade, soft brown
ColourPop brow boss gel

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick, Kathryn

*Saatu pr näytteenä

8 kommenttia:

  1. Ihana syksyinen look. Erityisesti kolahti tuo huulipuna! Upea sävy.

    VastaaPoista
  2. Oli itsekin tarkoitus tilata tuo paletti Colourpopilta, mutta päädyin sitten ostamaan irtoluomivärejä. Taisi olla virhe, koska suurin osa luomiväreistä tuli minulle hajonneina :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Otitko yhteyttä ColourPopin aspaan? He kyllä korvaavat aina hyvin kaikki hajonneet. Mulle on kaikki puuteriset tulleet aina ehjänä perille, mutta muutama muu tuote on vähän kärsinyt matkalla.

      Poista
  3. Ihana syysmeikki! <3 Mulla on myös jostain syystä jäänyt toi Too Facedin Sweet Peach Glow paletti tositosi vähälle käytölle. Sen kuukauden, mikä se oli mulla tehokäytössä, sitä tuli käytettyä mutta en oo tainnut sen jälkeen koskea siihen taas kertaakaan. Oon jopa harkinnut, että myisin/antaisin sen eteenpäin kun ei vaan tule käytettyä, vaikka sävyt kauniita onkin :)

    Mähän elin tässä kuukausia siinä uskossa, etten voi irtoripsiä käyttää, sillä oon allerginen ripsiliimoille. Vaan eipä se sitten niin ollutkaan, vaan syyllinen löytyi mun eyelinerista :D Nyt kun se on vaihdettu niin voin taas irtoripsiäkin käyttää, tosin ne ei kyllä mun arkimeikkiini kuulu. Lushin tapahtumaan oli kiva laittaa räpsyt taas pitkästä aikaa :) Niillä saa niin kivasti lisää näyttävyyttä meikkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 :) Mä oon kanssa välillä miettinyt tuon paletin myymistä, mutta en sitten ole ainakaan vielä raaskinut kun on se kuitenkin tosi nätti! Täytyy vaan muistaa ottaa käyttöön useammin :D.

      Haha, hyvä kun selvisi ettei vika ollutkaan liimassa. Ripset tekee kyllä niin paljon lookille, pitäisi vaan jaksaa käyttää useammin! :)

      Poista
  4. Tosi nätti meikki! Ja tuo Anastasian puna on sävyltään aika ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mä tykkään kanssa tuosta punasta, ihan loistava syksyyn.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...