perjantai 6. lokakuuta 2017

Syyskuun ipsy glam bag


Syyskuun ipsy on vihdoin täällä! Oon saanut odottaa ipsya ja Boxycharmia hyvän tovin, mutta eilen sain molemmat vihdoin käsiini. Aloitetaan boksien läpikäynti tällä kertaa ipsyn parissa. Syyskuun teemana oli Like. A. Boss. Kortissa teemaa kuvaillaan näin:

"This month's glam bag is all about being the strongest, most fearless version of you."


Ensimmäisenä pussista paljastui Luxien viistopäinen luomivärisivellin. Luxien siveltimet on todella laadukkaita ja pehmeitä, joten tämä jää ehdottomasti omaan käyttöön. En kauhean usein käytä viistopäisiä siveltimiä, mutta aina silloin tällöin kuitenkin ja tämä sopii täydellisesti ulkonurkkaan ja luomivakoon.


Mukaan oli pakattu myös pixi:n suloinen poskipunaduo. Tai no, mun silmissä tää on ihan selvä highlighter, mutta kaunis jokatapauksessa. Mulla ei kauheasti ole pixin tuotteita, joten tän otan ilomielin kokeiluun. Suomessa pixiä myy ainakin eleven.fi -verkkokauppa, joten jos brändi kiinnostaa, kannattaa kurkata heidän tarjontansa.


Yksi mun ehdoton suosikki syyskuussa oli Smashboxin radiance primer. Mä oon niin monta kertaa ollut aikeissa ostaa tän kokeiluun, mutta jostain syystä se on vaan jäänyt. Oon ihan huikeen innoissani tästä, mahtavaa päästä kokeilemaan ennen ostopäätöstä. Jee! Smashboxia saa ostettua Kicks myymälöistä.


Pussukasta paljastui myös minikokoinen luomiväri. Tää oli mulle vähän turha, pakkaus on epäkätevä enkä juurikaan käytä mun irtoluomivärejä. Sävyltään tää on kyllä tosi nätti taupe-ruskea, joten koitan muistaa ottaa ainakin kokeiluun.


Viimeisenä mukaan oli pakattu vielä kaksi kangasnaamiota manefit brändiltä. Nää on mulle uusia tuttavuuksia ja kuten ehkä tiedättekin, kangasnaamiot on mun suuri rakkaus! Ootan innolla näiden kokeilua. Sain naamiot Lily ja Mugwort, joista molemmat kuulostaa aika erikoisilta. Näihin tullaan vielä palaamaan :).

Kiinnostuitko tuotteista?
Löytyikö sun ipsystä samoja tuotteita?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mulla on ollut Pixin duo on pitkän aikaa ja se on todellakin täysin highlighteri. Poskipunaosio on niin shimmerinen ja hailakka, että tuskin kukaan haluaa sitä poskipunana käyttää. Smashboxin primerit on hyviä, tosin kyseistä radiance -primeria en ole kokeillut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kanssa ajattelin että se on selkeesti enemmän highlighter, niin hohtavalta näyttää :D

   Poista
 2. Mielenkiintoisia tuotteita, joista tuo Smashboxin primer olisi ehdottomasti ollut omakin suosikkini :)

  VastaaPoista
 3. Kangasnaamiot voisi kiinnostaa. Samoin primer. Hyvää kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa tuli paljon kiinnostavia tuotteita :)

   Poista
 4. Meikkaan nykyään niin vähän, että kangasnaamiot kiinnostaisivat eniten.

  VastaaPoista
 5. Tosi mielenkiintoisia tuotteita ja kaunis tuo pussukkakin! Smashboxin primeri kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
 6. Oi että toi sivellin ja toi Smashboxin primeri! Menis ehottomasti testiin.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...